MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis hindbærsnitter: Arkaden Food Market fylder 1 år

Af Simone Vestergaard
Foto: Tophoejen.dk
Foto: Tophoejen.dk

Lørdag d. 8. december er det præcis et år siden, at Arkaden Food Market slog dørene op og blev en del af odenseanernes bevidsthed.

Dette bliver fejret på bedste fødselsdagsmanér, hvor der fra klokken 11- 23 bliver afholdt konkurrencer og underholdning for både store og små.

I dagens anledning bliver der dog ikke uddelt kagemand – i stedet er der gratis hindbærsnitter til de første 100 fødselsdagsgæster.

Et begivenhedsrigt år

Arkaden har i lang tid været et kendt sted for Odenses borgere, men efter flere år med tomme lokaler var Arkaden ikke et sted, folk snakkede om mere og lokalerne var nærmest blevet glemt.

I 2016 fik tre unge mænd fra hhv. Odense og Aarhus øjnene op for, hvilket potentiale der lå i Arkadens lokaler. De mente, at Odense manglede et madmarked, hvor der blev serveret mad fra hele verden.

Det blev startskuddet til en kæmpe renovation af Arkadens tomme og forladte lokaler.

Fredag d. 8. december 2017 blev dagen, hvor Arkaden Food Market stod færdig og klar til Odenses borgere, og der var fra start en stor interesse for det nye madmarked.

Fejres til den helt store guldmedalje

Lørdag d. 8. december skal Arkadens første fødselsdag fejres til den helt store guldmedalje.

De første timer vil der være ”børnefødselsdag”, hvor ungerne kan konkurrere i forskellige discipliner som Arkadenmesterskabet i snørrebåndsspisning og guldmøntegætteri samt få ansigtsmaling.

Dagen byder ydermere på konkurrencer for de voksne, hvor den helt store konkurrence er om en bil i seks måneder, der allerede nu er muligt at deltage i.

I løbet af aftenen vil der også være happy hour samt livemusik og underholdning.

“Vores første år har været helt utroligt! Vi har oplevet enorm, stor opbakning om vores boder, vores mange events, som vi har afholdt i løbet af året, og om hele konceptet.

Der var heller ingen tvivl om, at vi ville holde en stor fødselsdagsfest, da den store opbakning har betydet enormt meget for os,” siger Jacob Christer Larsen, indehaver af Arkaden Food Market.

Du kan læse mere om fødselsdagen her.

Del artikel