Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Det skal du have i tasken som kvinde

Af Redaktionen

Har du også gået og tænkt over, hvad du egentlig skal have nede i tasken, når du er kvinde? Det er meget forskelligt, hvad forskellige kvinder har i tasken, men i artiklen her får du nogle gode ideer til, hvad det kan være rigtig rart og smart at have med i tasken, når du som kvinde skal ud på udflugt.

Annoncørbetalt indhold leveret af beautyLiving.dk

En god deodorant

Skal du være væk en hel dag? Så kan det være rigtig rart at have en lille og god deodorant med i tasken, når du skal ud på udflugt. Især hvis du skal være tæt sammen med en masse mennesker i løbet af dagen, kan det være rart at have muligheden for at kunne friske sig lidt op med en deodorant midt på dagen. På linket her kan du finde de bedste deodorant kvinder, så du kan være helt frisk og velduftende hele dagen lang.

Ekstra bind eller tamponer

Når man er kvinde, skal man desværre hele tiden holde øje med, hvor langt i ens cyklus man er. Dog er det langt nemmere sagt end gjort, og derfor kan det være rigtig betryggende, hvis du som kvinde altid har et ekstra bind eller en ekstra tampon med i tasken, når du er på udflugt. Det er ikke sikkert, det er dig selv, som skal bruge den. Men det er altid rart at kunne være hende i venindeflokken, som har et bind eller en tampon ved hånden, hvis nogle i gruppen pludselig skulle få sin menstruation.

Solbriller

Hader du også, når solen skinner dig op i ansigtet, og du derfor ikke kan se, hvor du går? Uanset om det er sommer eller vinter, kan der være solskinsdage i Danmark (heldigvis), og derfor kan det være rigtig rart at have et par billige solbriller med dig i tasken, når du skal ud på udflugt. Så er du altid klar, hvis du skulle være så heldig at sige hej til solen på din vej.

En lille flaske vand

Nogle gange kan man gå en hel dag og slet ikke opdage, at man i virkeligheden er vildt tørstig. Det er ikke særlig sundt for kroppen ikke at få vand i løbet af en hel dag, og derfor kan det være rigtig rart for dig, hvis du har en lille flaske vand med dig rundt hele tiden. Så kan du, uanset hvor du er, tanke op i væskedepoterne og være den bedste version af dig selv.

Del artikel

Andre læser også