MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guns N’ Roses-koncert i Odense: Opvarmningsbandsene offentliggjort

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Manic Street Preachers.
Foto: Manic Street Preachers.

Guns N’ Roses spiller som bekendt på Dyrskuepladsen i Odense onsdag 6. juni, og nu har arrangøren Live Culture offentliggjort, hvem der skal varme op for rocklegenderne. Der er tale om Manic Street Preachers og Greta Van Fleet.

Fede opvarmningsbands

Den walisiske rockgruppe Manic Street Preachers startede karrieren som en rebelsk og samfundsrevsende punkrockkvartet i første halvdel af 1990’erne, men brød først for alvor igennem, da de med albummet “Everything Must Go” blev mere melodiske og reflekterede. Deres største kommercielle succes opnåede Manic Street Preachers i 1998 med “This Is My Truth Tell Me Yours”, der takket være monsterhittet “If you tolerate this your children will be next” sikrede gruppen deres første topplacering på den britiske albumhitliste.

I 2010 udsendte Manic Street Preachers sit seneste, tiende studiealbum, “Postcards From a Young Man”, hvor de unge års pågående guitarrock kombineres med storladne stadionmelodier, og til april udgiver bandet et nyt album med titlen “Resistance Is Futile”. Mon ikke, der bliver rig mulighed for at høre nogle numre herfra til koncerten i Odense?

Det andet opvarmningsband – Greta Van Fleet – er et amerikansk rockband, som blev dannet i 2012. Bandet spiller halvfjerdser-inspireret rock’n’roll og består af fire medlemmer.

Største koncert på Fyn nogensinde

Koncerten er en del af Guns N’ Roses succesfulde ”Not In This Lifetime Tour”, og det bliver den største enkeltstående koncert på Fyn nogensinde med plads til 40.000 mennesker på Dyrskuepladsen. Derfor er begejstringen også stor hos JVB LIVE og Culture-Club, der i samarbejde med LiveNation præsenterer Guns N’ Roses på Dyrskuepladsen:

”Vi er virkelig stolte over, at vi kan præsentere Guns N’ Roses, som er et af verdens allerstørste og mest indflydelsesrige rockbands. Det ser ud til at blive den største koncert nogensinde på Fyn, og det understreger, at det nye JVB LIVE og Culture-Club mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil lave ting, der ikke tidligere er set i Odense eller på Fyn,” siger Hans Thomsen, direktør i Culture-Club, og fortæller, at den første del af Guns N’ Roses’ europæiske ”Not In This Lifetime Tour” solgte flere end en million billetter og blev årets mest succesfulde turné.

Hvis du endnu ikke har købt billet til Guns N’ Roses “Not In This Lifetime Tour”, har du stadig chancen her. Billetterne koster mellem 765 og 950 kr.

Seneste nyt