Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her finder du Odenses bedste konferencelokaler og mødelokaler

Af Redaktionen

Ønsker du at holde konference eller finde nogle lækre mødelokaler i Odense, så kan det være oplagt at vælge en af Syddanske Forskerparkers mange muligheder. Hos Videnbyen i Syddanske forskerparker får du nemlig mulighed for at booke forskellige pakker. Du kan bl.a. vælge en heldagspakke eller halvdagspakke. I heldagspakken får du adgang til attraktive møde og konferencefaciliter for dit arrangement. Arrangementet vil finde sted i robotbyen i Odense.

Videnbyen i er et skarpt bud på oplagte konferencelokaler i Odense, hvis du ønsker smukke og professionelle rammer.

Den helt store fordel ved at vælge Syddanske forskerparker til dit næste møde eller arrangement er, at du bl.a. får morgenbuffet, udskåret frugt og vand og kage. Du får en god forkælelse i cafeen, hvor der altid vil være økologiske, sunde og friske råvarer.

Når du vælger Videnbyen får du et seriøst og højt fagligt miljø, når du vælger at holde arrangement hos Syddanske Forskerparker. Du vil også blive modtaget af et engageret team, der står klar til at give dig en uforglemmelig dag og lærerig dag, der sent vil blive glemt.

Der kan være plads til op til 350 deltagere og der er tilknyttet 11 mødelokaler af forskellige størrelser. Så I har rig mulighed for at opdele gæsterne i forskellige grupper og placere dem i de flotte mødelokaler. Mødelokalerne indrettet moderne med pæn belysning. På toppen af Videnbyen finder du en lækker terrasse, der har et flot udendørs setup, hvor du har en pæn udsigt over Odense.

Der er tilknyttet en stor parkeringsplads til Videnbyen, hvor der er over 500 gratis parkeringspladser til rådighed. Selve videnbyen ligger kun 4 km til centrum og ligger tæt på motorvejen, så du kan nemt kan komme til og fra konferencecentret.

Hvis du skal holde konference i Videnbyen, kan du vælge heldagspakken, der ligger i tidsrummet 8-16 eller halvdagspakken, der ligger i tidsrummet 8-12 eller 12-16. Prisen ligger på 410,-/pers for halvdagspakken og 495,-/pers for heldagspakken. I begge pakker er der inkluderet frugt, vand, mødelokaler, WiFi osv.

Hvis du ikke er overbevist endnu, at Videnbyen er det helt rigtige sted for dit arrangement, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Her vil du modtage spændende nyheder en gang om måneden. Her vil du blive opdateret med inspiration omkring arrangementer, gode tilbud og mere. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Del artikel

Andre læser også