Her finder du Odenses bedste konferencelokaler og mødelokaler

Skrevet af: Martin Jørgensen

Ønsker du at holde konference eller finde nogle lækre mødelokaler i Odense, så kan det være oplagt at vælge en af Syddanske Forskerparkers mange muligheder. Hos Videnbyen i Syddanske forskerparker får du nemlig mulighed for at booke forskellige pakker. Du kan bl.a. vælge en heldagspakke eller halvdagspakke. I heldagspakken får du adgang til attraktive møde og konferencefaciliter for dit arrangement. Arrangementet vil finde sted i robotbyen i Odense.

Videnbyen i er et skarpt bud på oplagte konferencelokaler i Odense, hvis du ønsker smukke og professionelle rammer.

Den helt store fordel ved at vælge Syddanske forskerparker til dit næste møde eller arrangement er, at du bl.a. får morgenbuffet, udskåret frugt og vand og kage. Du får en god forkælelse i cafeen, hvor der altid vil være økologiske, sunde og friske råvarer.

Når du vælger Videnbyen får du et seriøst og højt fagligt miljø, når du vælger at holde arrangement hos Syddanske Forskerparker. Du vil også blive modtaget af et engageret team, der står klar til at give dig en uforglemmelig dag og lærerig dag, der sent vil blive glemt.

Der kan være plads til op til 350 deltagere og der er tilknyttet 11 mødelokaler af forskellige størrelser. Så I har rig mulighed for at opdele gæsterne i forskellige grupper og placere dem i de flotte mødelokaler. Mødelokalerne indrettet moderne med pæn belysning. På toppen af Videnbyen finder du en lækker terrasse, der har et flot udendørs setup, hvor du har en pæn udsigt over Odense.

Der er tilknyttet en stor parkeringsplads til Videnbyen, hvor der er over 500 gratis parkeringspladser til rådighed. Selve videnbyen ligger kun 4 km til centrum og ligger tæt på motorvejen, så du kan nemt kan komme til og fra konferencecentret.

Hvis du skal holde konference i Videnbyen, kan du vælge heldagspakken, der ligger i tidsrummet 8-16 eller halvdagspakken, der ligger i tidsrummet 8-12 eller 12-16. Prisen ligger på 410,-/pers for halvdagspakken og 495,-/pers for heldagspakken. I begge pakker er der inkluderet frugt, vand, mødelokaler, WiFi osv.

Hvis du ikke er overbevist endnu, at Videnbyen er det helt rigtige sted for dit arrangement, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Her vil du modtage spændende nyheder en gang om måneden. Her vil du blive opdateret med inspiration omkring arrangementer, gode tilbud og mere. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00

 

 

H.J. Hansen Vin fylder 190 år: Fejres med smagsprøver og gode tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En ung forfatterspire var på besøg i hjembyen Odense, da købmandsgården H. J. Hansen for første gang slog dørene op i Vestergade.

Forfatteren hed H. C. Andersen, og H.J. Hansens grundlægger hed Jørgen Jacob Limkilde.

Søndag d. 20. oktober er det 190 år siden.

Det fejres med smagninger, smagsprøver og ikke mindst gode rabatter på bedste købmandsvis.

Det skriver HJ Hansen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver i de autentiske rammer

HJ Hansen er en del af 50 Vinspecialisten-butikker over hele landet, og omfanget er mange gange større end dengang.

Derfor inviterer man også hele øen indenfor til denne særlige begivenhed.

“Vi vil give tilbage til de mennesker, der har muliggjort, at vi har kunnet eksistere i så mange år: Kunderne,” fortæller ejer af den gamle familievirksomhed, som i dag også er kendt som genvindingsvirksomhed, Jens Hempel-Hansen.

“Vi slipper aldrig den historik, vi kommer af og de værdier, der ligger heri. Og heldigvis bliver de også delt i Vinspecialisten-butikkerne på Fyn og i resten af landet.”

Hansen Vins jubilæum markeres d. 25. og 26. oktober i butikken på Vestergade 97.

Her vil bl.a. være små Riedelsmagninger, hvor man kan opleve glassenes store betydning for oplevelsen af vinen.

Der vil være smagsprøver og udskænkninger, og så giver butikken ikke mindre end 25% rabat på størstedelen af det store sortiment.

“Vi elsker simpelthen de produkter, vi sælger og synes, det er fascinerende, at der findes så mange små og større producenter, som kaster deres liv og sjæl ind i det, de laver.

Samtidig ser vi også fremad og følger med tiden, ikke mindst når vi tilpasser os klimadebatten. Vi sælger rigtig mange økologiske og biodynamiske produkter i butikkerne, ligesom selve princippet i genvinding, som har været en del af virksomheden siden 1880, jo netop er grønt og klimavenligt.”

Værdierne er vores DNA, og ved vores 100-års jubilæum i 1929 skrev Fyens Stiftstidende, at det var ’med hygge og tryghed’, at H. J. Hansen kunne fejre jubilæum ’i en tid med rastløshed’ og ’hvor traditioner sank i grus’.

Det er altså på ingen måde noget, vi lige har fundet på til lejligheden og jeg synes, at man skylder sig selv også at få sådan en indkøbsoplevelse.”

Hvad: 190 års fødselsdag med smagsprøver og 25 & rabat
Hvor: HJ Hansen, Vestergade 97
Hvornår: d. 25. og 26. oktober

Sker i weekenden: Odense Baby og Børnebazar vender retur med kæmpe marked

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Odenses største baby- og børnebazar vender stærkt tilbage i efteråret.

Søndag den 20. oktober afholdes det store børnemarked i FKS Hallen fra kl. 09.30 til 15.00, og der vil være rig mulighed for at forberede børnenes garderobe til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Det er 14. gang, at det populære marked afholdes i Odense, og som altid vil der være både genbrug samt nye varer at vælge mellem.

Billetter koster 25 kr ved indgangen, mens børn under 12 år får indgangen gratis i følgeskab med voksne.

Husk kontanter eller MobilePay

Der vil være mellem 50 til 70 stande til markedet med en blanding af private og erhverv, som sælger ud.

Arrangørerne anbefaler gæster at tage kontanter med, da der ikke er mulighed for kontant udbetaling med Dankort, eller alternativt at installere MobilePay på telefonen.

Baby og Børnebazar afholdes kun to gange om året – i april og oktober – så det er med at komme afsted den 20. oktober, hvis der skal gøres et billigt og godt kup.

Læs mere her.

Hvad: Baby og Børnebazar
Hvor: FKS Hallen, Tranehøj 5, 5250 Odense
Hvornår: 20. oktober, 09.30-15.00