Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold konference eller seminar i smukke omgivelser på Fyn

Af Redaktionen

Denne artikel indeholder reklameindhold.

På Fyn er der flere oplagte muligheder for at holde enten dagskonferencer eller seminarer, der varer over en hel weekend eller en uge. Det kan også være aktuelt at leje nogle lækre og professionelle lokaler, hvis man blot skal afholde møde med vigtige potentielle kunder. Nogle gange giver det et ekstra element af kreativitet at komme uden for de vante kontorrammer. Der findes heldigvis masser af muligheder for at booke mødelokaler, som har både det nyeste IT-udstyr og forplejning.

Mulighed for teambuilding

Driver man virksomhed på Fyn, eller ønsker man at afholde en konference der, så er der gode bud online. Der findes flere kursuscentre med en flot beliggenhed i grøn natur, hvor man kan komme lidt væk fra det hele. Et eksempel er Fjelsted Skov, som tilbyder plads til op til 200 personer. Det ligger i naturskønne omgivelser med grønne marker, skov og sø. En af grundene til at overveje konference Fyn er, at komme lidt væk fra hverdagens trummerum og tage sig tid til at udvikle kompetencer eller forretningen. Det kan også være, at man ønsker fokus på teambuilding, så kollegaerne kan komme tættere på hinanden indbyrdes.

Teambuilding kan dække over flere aktiviteter. Det kunne være lerdueskydning, orienteringsløb i hold eller madlavning med spændende råvarer. Pointen er, at medarbejderne kommer hinanden ved på en anden måde, end de normalt gør. Lejer man et lidt afsides mødelokale, skaber det mere intimitet og mulighed for udendørsaktiviteter.

Hold møde i mødelokaler

Det kan måske forekomme lidt sjovt at leje mødelokaler i stedet for blot at bruge kontoret. Fordelene er dog flere. Ofte vil der være plads til flere mennesker, hvis man booker noget eksternt. Derudover bliver man forkælet med lækker catering og forfriskelser i løbet af dagen. Det kan give et ekstra energiboost til at fortsætte arbejdet. Derudover kan det jo også være, at man normalt ikke har et reelt kontorlokale, eller måske man skal samle en masse forskellige stakeholders. Uanset årsagen vil det betale sig i en tid med mere fokus og konstruktivt arbejde og samvær, når man tager sig af sine gæster og lejer et sted.

Online kan du finde mange muligheder, hvis du leder efter mødelokaler Middelfart eller andre steder på Fyn. Du kan læse om stedets catering, om der eventuelt er mulighed for overnatning, om der er natur omkring og hvilket udstyr, der er tilgængeligt under møderne. Fyn er et oplagt sted at holde møde, hvis man vil samle mennesker fra hele Danmark. Med en strategisk placering midt imellem Sjælland og Jylland, er Fyn stedet, hvor alle kan mødes på midten.

Pengene kan hurtigt tjene sig selv hjem igen i udbytte samt gode kunderelationer i fremtiden.

Del artikel

Andre læser også