MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbnede i weekenden: Ny café på havnen afløser Den Fede And

Af Michael Qureshi

Af Morten Hopballe

Odenses nyeste café har netop kastet anker og har slået dørene op – på en husbåd i Odense Havn. Herfra er ambitionen at skabe et afslappet og uhøjtideligt rum for havneområdets unge og byens studerende.

Navnet er Copper Box Café & Bar.

”Vi er en uhøjtidelig café og bar med en afslappet og hyggelig stemning. Hos os er man altid velkommen, og man må meget gerne føle sig hjemme, når man kommer forbi til en øl, en drink, en kop kaffe eller et lækkert, lettilgængeligt måltid,” siger Ditte Bruntse Rasmussen, der er daglig leder af Copper Box.

Husbåden ligger lige ud for Nordatlantisk Hus på Finlandskaj og var tidligere kendt som Restaurant Den Fede And. Den nye leder, der er vendt hjem fra London for at åbne caféen, mener, at der manglede den slags tilbud på Odense Havn.

”Der sker mange fantastiske ting på havnen i øjeblikket, og der kommer flere og flere mennesker, men efter min mening mangler der et sted – en café og bar – hvor man bare kan komme og slappe af.

Vi har brætspil, et kæmpe Klodsmajor-spil og en træstub, hvor man kan slå søm i, men hvis man ønsker at nyde udsigten fra tagterrassen eller have sin computer med for at studere, er man også hjertelig velkommen,” siger Ditte Bruntse Rasmussen, der ikke kunne sige nej til tilbuddet om at lede Copper Box.

”Jeg har boet de sidste mange år i USA og London, men fik tilbuddet om at lede Copper Box. Den udfordring kunne jeg ikke sige nej til. Det er helt sikkert en stor udfordring og en stor opgave, men det er også så spændende med alt det, der sker i Odense og på havnen i de her år. Jeg glæder mig helt vildt.”

Copper Box Café & Bar har åbent onsdag til søndag fra kl. 11.30 til 21.00.

Seneste nyt