Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad kan der gøres hvis alkoholforbruget tager overhånd? – Læs med her

Af Annoncør

Alkoholisme er en alvorlig sygdom, der både påvirker personen og dens pårørende. Det er samtidig også en sygdom, der er svær at komme ud af. Derfor er det vigtigt, at den givne person får den rette hjælp. Der findes mange behandlingscentre rundt i Danmark, der tager imod patienter 24 timer i døgnet. Der findes også mange behandlingsmetoder, blandet andet minnesotakur. Hvis du vil vide mere om denne behandlingsmetode, så læs mere om minnesotakur her, ellers kommer der her også mere om denne behandling mod alkoholisme og misbrug.

Hvad er det for en behandling?

Minnesotakuren også kaldet Minnesotabehandlingen er baseret på et 12-trins program, lavet af fællesskabet AA, Anonyme Alkoholikere. Det er et selvhjælpsprogram, som skal gøre alkoholikeren bevidst om deres alkoholforbrug og derefter give dem nogle redskaber, til at stille flasken fra sig. Formålet med dette program er, at den givne person kan få et godt og meningsfuldt liv uden alkohol. Der er blandet andet gruppeterapi, personlige samtaler, meditation og andre ting, i behandlingen. Minnesotakuren er en af de mest benyttede behandlingsmetoder i verden, da den både kan bruges til alkoholisme, men også stofmisbrug. Du kan også læse mere om minnesotakuren på nettet og finde et behandlingssted, der tilbyder denne type behandling.

Hvornår skal man i alkoholbehandling?

Hvis alkoholforbruget har taget overhånd og man har mistet kontrollen, er det nødvendigt at få hjælp, til at komme af med afhængigheden. Ofte har personen selv svært ved at erkende, at alkoholen er et problem, derfor er det vigtigt, at de pårørende er der for personen og tager initiativ til behandling. Den rette behandling er altafgørende for, at personen kan komme af med sygdommen. Hvis du har brug for hjælp eller kender en der har, er det vigtigt at tage kontakt til at behandlingscenter. Du kan også hoppe ind på nettet og læse mere om minnesotakuren.

Del artikel

Andre læser også