Du kan smage dem alle: Hvem laver Fyns bedste gløgg?

Skrevet af: Michael Qureshi

Julestemningen er så småt begyndt at indfinde sig i Odense.

I år bliver det vigtigere end nogensinde med god stemning og julehygge med alt hvad 2020 har budt os.

Derfor er det heller ikke et minut for tidligt at sætte gang i konkurrencen om hvem der laver årets bedste glögg på Fyn.

Det har man så tænkt sig at gøre på Storms Pakhus søndag d. 22. november.

Tre priser skal uddeles

Kom med til en dag hvor krigszonen er kridtet op med kogeblus, store gryder, nissehue-beklædte restauratører og glade amatører, som alle står klar med deres bud på Fyns ultimative glögg!

Altid oplagte Kristian Fjord står klar til at styre slagets gang, når der kæmpes om tre ærefulde priser: publikumsprisen, jury-prisen (professionel) og jury-prisen (amatør)

Det vil sige, at hvis du får fingrene i en af de eftertragtede billetter til gløgg-smagning, så kan du smage på alle de bedste på dagen.

▪︎ Publikumsprisen (Folket bestemmer)
▪︎  Juryprisen – professionel (Fyns Bedste Glögg for professionelle)
▪︎  Juryprisen – professionel (Fyns Bedste Glögg for amatører)

▪︎ Et dommerpanel med kyndige glöggentusiaster bedømmer dagens glögg ud fra følgende 4 parametre: Smag, duft, (jule)stemning samt præsentation

FOR PUBLIKUM:

Kom og vær med til at sætte dagsordenen, hvor det er dig der er med til at bestemme hvem der skal løbe med årets publikumspris.

For at være med til at bedømme de mange glögg, skal du købe en billet.

For blot 50 kr., kommer du til at smage minimum 8 forskellige slags glögg.

Der er kun 100 billetter i omløb grundet restriktionerne- du kan booke din billet til en 50’er lige her

FOR DELTAGERE:

Laver du den bedste glögg på Fyn? Så er det nu du skal tilmelde dig til Fynsmesterskaberne 2020!

Regler:
▪︎ Hver deltager skal medbringe 10 l. glögg. Der skal serveres glögg til både publikum og jury.
▪︎ Der bliver sørget for smageglas til publikum, bord og kogeblus til alle deltagere.
▪︎ Glöggen skal tilberedes hjemmefra, og varmes op i Pakhuset.
▪︎ Det er kun fynske restaurationer, barer, kokke og glade amatører, som kan stille op i konkurrencen.

Tilmelding:
Hvis du ser dig selv som Fyns bedste glögg-brygger, så tøv ikke med at tilmelde dig til rr@stormspakhus.dk senest mandag d. 09/11.

Der udvælges maks. 10 kandidater i hver kategori (professionel og amatør). Ved tilmelding skal der sendes 3 – 5 linjer som beskriver netop din glögg, og gerne lidt om dig selv.

Der kæmpes om æren, omtalen og ikke mindst trofæet, som efterfølgende kan pryde enhver bardisk eller præmievæg.