Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken type tag skal jeg vælge?

Af Redaktionen

Står du og skal have lagt nyt tag på dit hus?

Eller måske på din garage? Eller noget helt andet? Så kræver det, at du først beslutter dig for, hvilken type tage du vil have.

Der findes nemlig mange forskellige slags tag med forskellige fordele.

Derfor bør du læse lidt om de forskellige, så du har mulighed for at træffe det bedste valg for netop dit hus, eller hvad end du skal have lagt tag på.

De forskellige tagtyper

Her nævnes nogle af de tagtyper, du har mulighed for at vælge, så du kan få et overblik over dine valgmuligheder. Derefter har du mulighed for at læse endnu mere om de forskellige tagtyper på https://www.dansktagbyg.dk/nyt-tag.

  • Betontag: Denne type er stærk, solid og holdbar. Det er en type, der er bygget til det danske vejr og kan modstå voldsom blæst og storm. En billigere løsning end for eksempel teglsten.
  • Eternittag: Dette er en miljøvenlig type. Den er lavet af fibercement og er modstandsdygtig overfor for eksempel svamp. Samtidig er den meget slidstærk og har en højere styrke end for eksempel beton. Bruges ofte til blandt andet fritidshuse og småhuse.
  • Skifertag: Giver dig et eksklusivt udseende med lang levetid. En af de mest stormsikre valg og skal aldrig vedligeholdes. Det er utroligt robust og slidstærkt med et flot design.
  • Ståltag: En tagtype med god kvalitet til en billig pris. Hurtig og nem montering, hvorved du sparer både tid og penge. Er både solidt og modstandsdygtigt. Den glatte overflade forhindrer alger og mos. Bruges både til huse, skurer og i erhvervet.
  • Tegltag: Denne slags tag er et holdbart naturprodukt. Er lavet på en blanding af jord og vand og kan modstå alle slags vejr. En holdbarløsning, farvet i naturfarver, som ikke falmer med tiden. Et miljøbevidst valg uden tilsætningsstoffer og bindemidler.

Del artikel

Andre læser også