Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du en kok i maven: Nu kan du købe forpagtningen af kendt spisested

Af Redaktionen

Siden september 2016 har du kunnet nyde delikate fransk-nordiske retter med udsigt over Kongens Have hos Restaurant Kongens Have ved siden af Odense Teater. I fremtiden kan du bestemme menuen, hvis du har mod på at drive stedet.

Restauranten har nemlig sat sin forpagtningsaftale til salg, og du kan læse mere om lokalerne og krævede til forpagtningen i salgsannoncen.

Dermed kan du få fingre i de attraktive lokaler, hvis du har mod på at drive restaurant i hjertet af Odense, for du forpligter dig til at forpagte stedet i yderligere ni år – ligesom man har pligt til også at drive kantinen for Odense Teaters ansatte. I forhold til kantinedriften følger dog en årlig betaling fra Odense Teater på 350.000 kr.

Tre etagers spisested

Hvis du køber forpagtningen, er det altså dig, der skal mætte de mange sultne, odenseanske teatergæster – og gæsterne kan se frem til nye retter og ansigter i de lyse, lækre omgivelser.

Restauranten er 243 kvm og er i tre plan. I stueetagen og på 1. salen ligger caféen og restauranten ud mod både Kongens Have og Jernbanegade samt et åbent køkken med plads til gastronomiske udfoldelser.

På 2. salen findes restaurantens grovkøkken, der er forbundet med køkkenet på 1. salen, ligesom der på stedets øverste etage er nogle flotte selskabslokaler, hvor der er mulighed for at holde bryllupper, barnedåb, fødselsdage, receptioner og andre fester med en smuk udsigt over Kongens Have.

Hele herligheden kan blive dit for 800.000 kr., som er prisen på forpagtningsaftalen, samt en årlig leje på 250.000 kr., men så får du også æren af at mætte de mange teaterfans – og andre gæster – fremadrettet.

Del artikel

Andre læser også