MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Triste miner hos ejer: Populær kinesisk restaurant lukker

Af Christina Frederiksen

De seneste år har været hårde år for restaurationsbranchen. Først kom coronaen og dens nedlukninger og nu en tid med stigende priser på råvarer. Derfor har den populære kinesiske restaurant, hoPot, på Reventlowsvej netop meddelt, at den drejer nøglen om. Sidste åbningsdag bliver 21. maj.

“Vi er nødt til at lukke af økonomiske grunde. Vi åbnede for 2,5 år siden, lige inden corona, og blev hårdt ramt af nedlukningerne. Og nu har vi stigende råvarepriser, og det er svært, når man importerer en masse produkter fra Asien,” siger en ærgerlig ejer af hoPot Wei Zhu til MigogOdense.

Genåbner måske

Lokalerne på Reventlowsvej 53 kommer dog ikke til at stå tomme i ret lang tid. Wei Zhu ejer nemlig også sushirestauranten, Sushi Køkken Odense, og den rykker ind i hoPots lokaler.

“Sushi Køkken Odenses lejekontrakt udløber ultimo maj, så vi stod og manglede et lokale. Den ligger på Benediktsgade og altså kun få hundrede meter fra hoPots lokaler, som vi så har valgt at flytte ind i,” siger Wei Zhu.

Wei Zhu håber, at hoPot med tiden kan genopstå.

“Når økonomien tillader det, vil vi gerne samle hoPot og Sushi Køkken Odense i den samme restaurant. Men det bliver altså ikke lige nu,” siger Wei Zhu.

Del artikel

Andre læser også