Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor meget bioethanol bruger en biopejs bordmodel? Se her

Af Redaktionen

Annonce

Når du har en biopejs så skal du naturligvis også bruge bioethanol. Men har du nogensinde tænk over hvor meget bioethanol din biopejs bordmodel bruger? Eller står du som ny køber af en biopejs til bordet og ved ikke helt om du skal købe den fordi du ikke ved hvad den kommer til at koste på den lange bane? Så bare rolig. Vi giver dig svarene og nogle tips til at finde det billigste bioethanol og den billigste biopejs bordmodel.

Så meget bioethanol bruger en biopejs

En biopejs bruger jo bioethanol som brændstof når der skal tændes ild i den, i stedet for en pejs eller en brændeovn som bruger træ til at få ild frem. 1 liter bioethanol kan brænde i cirka 3 til 5 timer afhængig af hvilken biopejs man har. Hvis du gerne vil have en så billig biopejs i længden som mulig, så skal du for det første starte med at købe billigt bioethanol da det naturligvis gør det billigere at have en biopejs fordi bioethanolen som den bruger er billigere. Men hvis du vil gøre det endnu billigere, kan du vælge at købe en biopejs til bordet som er en af de biopejse der er mindst men som også bruger mindst bioethanol.

Biopejs bordmodel – Her er de bedste

Hvis du gerne vil finde en af de bedste biopejs bordmodeller så skal du naturligvis lave din research inden du fortager et køb, så du ikke køber en biopejs som du fortryder bagefter. Men derefter så skal du finde det mærke som du gerne vil købe i som har fået de bedste anmeldelser og her kan jeg nævne en cocoon biopejs som du kan læse om i næste afsnit.

Cocoon biopejs

En Cocoon biopejs er en af de mest populære biopejse og de er kendte fordi de har et rundt og lidt aflangt design som mest af alt minder om et stort æg. Disse biopejse er dem af bedst kvalitet og det er også dem er kendt for at have det flotteste design.

Del artikel

Andre læser også