MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor skal jeg flytte til Odense?

Af Redaktionen

Annonce

Måske du skal til at læse, men de ikke udbyder den uddannelse, som du gerne vil have i den by du kommer fra? Så er det tid til at undersøge, hvor du så skal hen i landet. Storbyerne udbyder som oftest noget forskelligt, men stadigt med et stort udvalg de fleste steder. De mest anvendte uddannelsesbyer er København, Århus eller Odense. Hvilken skal du så vælge? Læs med herunder og se, hvorfor Odense er et godt valg.

Charmerende

Århus har et utal af studerende og København står aldrig stille. Det kan være nogle af grundende til, at folk fravælger disse byer. I Odense er der ligeledes mange studerende, men ikke så mange, at du udelukkende støder ind i mennesker mellem 20 og 30 år. Odense sover, men alligevel er der enormt mange muligheder for at opsøge et godt natteliv, men også mange seværdigheder. Byen er derigennem rolig, smuk og charmerende med sine flotte å-systemer og bindingshuse.

Mange uddannelsesmuligheder

I Odense er der ligeledes mange uddannelsesmuligheder. Der er SDU, universitetet, hvor de fleste fag kan læses. Desuden er der erhvervsskolerne og UCL. UCL dækker over en lang række professionsuddannelser. Uddannelsesstederne ligger ikke langt fra hinanden og derved er det muligt, at kunne besøge de forskellige fredagsbarer og på den måde lære en masse nye mennesker at kende på tværs af uddannelserne.

Billige huslejer

I de store byer er der oftest en dyr husleje, som de færreste kan komme i nærheden af, hvis de bor alene. Derfor er Odense en god mulighed for dig, som ønsker at bo alene. Du kan finde fine kollegieværelser og studieboliger, men det er også muligt at finde en privatejet lejlighed, som du kan betale dig fra. Så tænker du sikkert, at det blot er muligt udenfor bymidten, men her skuffer Odense heller ikke. Dog kan indskud være dyre, som I fleste lejligheder, så måske du skal tage et lån for at kunne starte dine boligdrømme? Hvis dette er tilfældet, så se dine lånemuligheder og start en god tilværelse i Odense.

Landets centrum

Alt afhængig, hvor i landet du kommer fra, så har du formentligt en vennekreds, som du efterlader. De flytter måske også andre steder hen i landet for at studere. Derfor er det fantastisk at være bosat i Odense. Her er du i landet midte og der er ikke langt til nogle. Der går direkte togforbindelse både til Esbjerg, Århus og København. Og ingen af rejserne er besynderligt lange. Turen fra Århus til København kan synes lang, så det er du jo netop fri for, hvis du bosætter dig i smukke Odense.

Et hav af hyggelige steder

Som du læste i starten af denne artikel, så rummer Odense en masse charme. Det gælder også rundt på byens restauranter, barer og cafeer. Der er en masse at vælge imellem og mange finder du i hygge passager og sidegader. Disse skaber en helt unik stemning, hvor dæmpet belysning og hygge er de centrale nøgleord her. Der er også cafeer, placeret ved åen, så du kan nyde en kop kaffe i smukke omgivelser med luft og liv omkring dig.

 

Del artikel

Andre læser også