I morgen sker det: Få et smugkig indenfor på Franck A

Skrevet af: Morten Hopballe

Der blev sørget, da det lukkede. Der blev jublet, da det blev annonceret, at det skulle åbne igen. Og i morgen kl. 18.00 sker det – Franck A slår igen dørene op.

“Jeg glæder mig. Det har været en hård omgang, siden vi for to måneder siden breakede nyheden,” siger Per Hallundbæk, der efter ni år på Falsled Kro nu skal drive Franck A sammen med Claus Skovsted.

Og som billederne afslører, er det først i sidste øjeblik, at man bliver klar til åbningen:

“Der bliver arbejdet for at blive klar, men jeg er helt rolig; vi bliver selvfølgelig klar til i morgen,” siger Per Hallundbæk.

Spændt og nervøs

Franck A anno 2017 bliver både restaurant og late night club. Madkonceptet har de to iværksættere døbt “bistronomi”, og det dækker både over et frokostkort med pariserbøf, stjerneskud, sild og laks – på Hallundbæks måde – og en aftenbistro med a la carte og sharing plates om aftenen; her bliver der blandt andet serveret alt fra kammuslinger over torskebisque til fyldte vagtler.

“Jeg er både spændt og nervøs. Sådan er det hver gang, jeg står i køkkenet – uanset, om jeg skal lave mad til fire eller 60 mennesker, for man er aldrig bedre end sin sidste servering. Men selvfølgelig bliver det fedt at få åbnet,” siger Per Hallundbæk og tilføjer:

“Jeg håber, Franck A bliver et sted, hvor der hele tiden sker noget. Vi vil have arrangementer, vores menu bliver aldrig stationær, og priserne kan alle være med på, så forhåbentlig bliver Franck A et sted for alle slags mennesker.”

I starten vil Franck A først åbne i løbet af eftermiddagen eller fra først på aftenen, men fra mandag 4. december er det planen, at der åbnes ved middagstid.

Herunder kan du få et blik indenfor på Franck A – dagen før dagen.