Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indret dit hjem med lammeskind inspireret af den sande natur

Af Annoncør

Ægte lammeskind har efterhånden vundet stort indpas og det er med rigtig god grund. Ikke nok med at det er dekorativt i et hjem, så er det også helt fantastisk blødt og bidrager med et naturligt element til indretningen. Ægte lammeskind er et alsidigt item, som kan bruges på alverdens måder i hjemmet. Det er kun fantasien der sætter grænser. I denne artikel kan du få inspiration til, hvordan du kan indrette hjemmet med ægte højkvalitetslammeskind fra NATURES Collection, ligesom du kan lære endnu mere om, hvilke slags skind der er at finde i deres store udvalg.

Ægte lammeskind til enhver smag

Hos NATURES Collection finder du et af de største udvalg af ægte højkvalitetslammeskind, der kommer direkte fra den sande natur. Nogle af de mest populære lammeskind kommer fra New Zealand, men lammeskind fra Tibet og Island er også helt fantastisk. Newzealandsk lammeskind er især kendt, som værende et alsidigt materiale, der byder på rå natur og en helt ekstrem blødhed. De tibetanske lammeskind tilføjer et let og finurligt element til indretningen, da pelsen har naturlige krøller, som øjet fanger. Er du derimod til rå natur og vild pels, så er det islandske lammeskind i den grad noget for dig!

Udover newzealandske, tibetanske og islandske lammeskind byder udvalget af skind hos NATURES Collection på ægte lammeskind fra USA, Gotland, Australien, Østrig, m.m. Gå selv på opdagelse og find alle dine favoritter.

Giv hjemmet nyt liv med farver

Vidste du at ægte lammeskind kommer i mange forskellige former og farver? Ægte lammeskind bliver også farvebehandlet, men det gør det ikke mindre ægte, og kvaliteten bliver ikke dårligere. Der er faktisk mange fordele ved at dekorere med farvede lammeskind. Skindene får eksempelvis en mere ensartet overflade. Skal du bruge 8 skind til spisebordsstolene, er det måske at foretrække at man i et eller andet omfang er sikret nogenlunde ens skind, og det er du, hvis de er farvebehandlet.

Ønsker du at give hjemmet nyt liv? Så er et farvet lammeskind måske vejen frem. Tænk at kunne indrette sit hjem med et højkvalitetslammeskind i sin yndlingsfarve – meget bedre bliver det vist ikke. Det gør hjemmet stilet, naturligt og personligt!

Det blødeste og varmeste underlag

Ægte lammeskind har en fantastisk pels, som giver varme og komfort. Derfor er det et helt perfekt underlag, og du kan med fordel dekorere dine stole, din sofa, eller dit gulv med ægte lammeskind, så du virkelig kan få glæde af den bløde pels. Ægte lammeskindspels er varmeregulerende og har en opvarmende effekt, når det er koldt. Det skyldes, at materialet har tilpasset sig den rene natur igennem tiden. Det er en fantastisk egenskab, som gør ægte lammeskind helt uundværligt i ethvert hjem.

Indret med ægte lammeskind inspireret af den sande natur og få en indretning fyldt med liv, varme og nordisk charme. Se udvalget her.

Del artikel

Andre læser også