MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indret dit kontor i Odense 

Af Redaktionen

Hvis du er så heldig at have kontor i hyggelige Odense, skal det da også være hyggeligt indrettet – og det gælder sådan set også, hvis du arbejder hjemme. Her får du de bedste tips til en fed og funktionel indretning af kontoret. Læs med! 

Det gør noget for arbejdsmoralen, at man har et kontor, som man er glad for. Det gælder både for bord og stol, der skal være et godt ergonomisk match, så man passer på sin fysik. Men det gælder også for det mere æstetiske, der drejer sig om farver, former og følelser. 

Med et kontor, der inspirerer dig, får du nemlig et energi-boost, så snart du kommer ind. Og det kan gøre en stor forskel for, hvordan arbejdsdagen kommer til at forløbe. Derfor kan du med fordel indrette et kontor i Odense, som du er mere end bare almindeligt tilfreds med. 

Sådan indretter du et fedt kontor 

Lad os komme i gang! Hvad har du brug for på dit kontor, så arbejdet kan blive farverigt og fornøjeligt? Du kan finde AJ Produkter, der afdækker alle dine behov, når det kommer til indretningen af kontoret. Nu handler det bare om at finde dét, der passer dig. 

Start med en støjvæg 

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på et kontor inde i byen, kan lyden være afgørende for din produktivitet og din arbejdsglæde. Derfor kan det være fornuftigt at starte med det praktiske og investere i en støjvæg, der kan sikre dig en god akustik. På den måde bliver dit arbejde understøttet, og koncentrationen drukner ikke i ekko og rumklang. 

Lækkert og professionelt  

Du skal føle dig motiveret på dit kontor, og det skal indbyde til professionalisme og en høj arbejdsmoral. Måske er det et smart whiteboard, der skal til, for at du får løftet kontoret til et nyt niveau. Det er både praktisk og tjekket, hvis du får gæster eller kunder på kontoret. 

Det kan også være, at det er et smart opbevaringsskab med flytbare hylder, der forvandler kaos til orden. Ved at have orden i indretningen giver man sig selv de absolut bedste forudsætninger for at udføre et godt og koncentreret arbejde. 

Indret en større institution 

Hvis dit arbejde foregår i en større institution – fx på en skole – kan der også være en række fordele i at tænke lidt på indretningen. Det kan bidrage til effektiviteten, at indretningen tager højde for den daglige gang i institutionen. Er der mange mennesker, er det således af højeste nødvendighed, at der er styr på akustikken. Det gælder især, hvis det er et sted, hvor man skal kunne koncentrere sig. 

Men også andre ting, som de rette institutionsborde og –stole kan have betydning for, hvor godt hverdagen fungerer. En behagelig sofa kan gøre garderoben til et indbydende sted at opholde sig, og en god belysning bidrager både til hyggen og arbejdsmoralen. 

Del artikel

Andre læser også