MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En stor hjælpende hånd: INGO sender 87.221 kr. til Julemærkehjemmene

Af Redaktionen

Benzinselskabet INGO har i snart 2 år støttet Julemærkefonden i deres stræben efter at hjælpe børn, som er udsatte for mobning, ensomhed og bare ikke trives.

Gennem  kampagnen ”INGO støtter Julemærkefonden” donerede INGO 1,- kr. pr. tankning gennemført sidste weekend fra d. 20-22 november.

Derfor sender man hele Kr. 87.221,- afsted til Julemærkehjemmene, som helt konkret kan finansiere ophold for yderligere børn på et Julemærkehjem.

Kronprinsesse Mary er protektor for Julemærkefonden, og bruger årligt mange kræfter på projekter til fordel for den gode sag.

”INGO er meget stolte og glade for samarbejdet med Julemærkefonden.

Fremtiden for vores børn og ungdom er vigtig og Julemærkehjemmene hjælper netop de børn der mistrives. Alle børn fortjener en opvækst med varme og omtanke,” siger Jesper Hyldal, chef for INGO i Danmark.

Taknemmelige for den store hjælp

Hos Julemærkefonden er man taknemmelige for den flotte donation.

“I Julemærkefonden er vi meget glade for samarbejdet med Ingo.

De støtter os løbende gennem forskellige innovative kampagner som fx denne. Som hjælpeorganisation er vi dybt afhængige af støtten fra virksomheder, privatpersoner og fonde.

Uden deres hjælp kunne vi ikke hjælpe de 1.000 børn, som hvert år får ophold på et Julemærkehjem,” siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

“Med denne kampagne vil vi gerne vise, at selv det mindste tæller og kan gøre en stor forskel. Kan vi samle penge sammen til, at et yderligere barn der mistrives, kan komme afsted på et Julemærkehjem, er det en succes,” forklarer Jesper Hyldal fra INGO.

Del artikel

Andre læser også