MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere store navne: Kom til kæmpe popfest på Odense Stadion

Af Ane Johanne Damgaard

“Jeg lever for de lyse nætter, hvor mørket forsvinder. Og hvor musikken fylder hele rummet. Vi fylder gulvet.”

Eller plænen? Efter hele 16 år er Live Culture nemlig igen klar med en koncertoplevelse på stadion i Odense.

Først var det Elton John, der trådte op på scenen i Nature Energy Park. Året efter holdte Roger Waters et brag af en koncert. Og nu er det langt om længe blevet tid igen – nu med danske musikere.

Live Culture, der står bag Live på Stadion, har indsamlet flere af de største danske kunstnere lige nu: Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S.

Koncerten bliver afholdt lørdag den 25. maj, og arrangøren garanterer en vaskeægte forårspopfest.

Fest på fodboldbanen

Ifølge Henrik Frisch fra Live Culture har det længe ligget i kortene, at der skulle afholdes endnu en koncert på stadion.

“Det har altid ligget og luret i baghovedet, at vi skulle lave noget på stadion igen. Det er et sjovt spillested med god plads og en masse faciliteter, som vi kan gøre brug af,” fortæller Henrik Frisch, kommerciel direktør ved Live Culture.

Derfor fylder de nu stadion med et hav af musikfans, der kommer til at danse græsset af banen til både legendariske og helt nye hits.

Rundt om fodboldbanen og tribunerne bygger arrangørerne barer med alt, hvad hjertet begærer af drikke både med- og uden alkohol. Her kan nævnes kolde fadøl fra Albani, drinks fra Nohrlund og Råstoff, sodavand, shots, vine og kaffevarianter – både den iskolde kaffe og den, til sidst på aftenen, med en god sjat whisky.

Der bliver også et stort udvalg af fynske food trucks med alt fra sushi, poke bowls og fish n’ chips til gastrotoast, burgere, fritter og lækre mellemøstlige retter.

Nik & Jays eneste koncert i Odense

Når man arrangerer en historisk koncert, er kravene til kunstnerne på plakaten også tårnhøje.

Og dem må man sige, at Live Culture, med deres line up, lever op til.

“Nik & Jay har været på den danske popscene i over 20 år. Alle kender dem og har en eller anden form for holdning til dem. De er jo nærmest en hel institution i Danmark,” fortæller Henrik Frisch.

Live på Stadion bliver Nik & Jays eneste koncert i Odense i 2024. Derfor er arrangørerne ekstra stolte over at have netop dem som deres hovednavn. Det samme er de med andet navn på koncertprogrammet: popdronningen Medina.

“Medina er vendt stærkt tilbage. Hun er kommet med endnu mere power som den ualmindeligt dygtige sangerinde, hun er. Jeg synes, at hun er meget undervurderet, og vi er så glade for at have hende med,” siger Henrik Frisch.

Live på Stadion præsenterer også en af Danmarks største hjerteknuser. Han startede som Gulddreng. Nu er han sig selv – mere end nogensinde.

“Malte Ebert har fået en stor fanskare – først baseret på konceptet omkring Gulddreng, men nu på grund af hans charmerende og “på kanten” fremtoning. Han er meget hot lige nu.”

Sidst, men langt fra mindst har Live Culture også skaffet en af landets hippe upcoming kunstnere, der er godt igang med at brage derudaf.

“Svea S er en ny artist med flere gode sange, som folk allerede kender. Hun er en sangerinde med noget på hjerte, og en meget spændende artist,” fortæller Henrik Frisch.

Garanti for fællessang

Der er ingen tvivl om, at popkoncerten den 25. maj kommer til at blæse hele stadion omkuld.

Nik & Jay kommer blandt andet med stor videoproduktion, som de har været i gang med i nogle år, og som de nu er klar til at vise det frem.

Med det line up, som Live Culture kan præsentere, er der næsten garanti for fællessang. Nik & Jay vil i løbet af deres koncert nå vidt omkring i hele deres bagkatalog, som langt de fleste både kender og elsker – og det går way back!

Derfor bliver det selvfølgelig også dem, der kommer til at slutte hele koncerten af.

Der er allerede godt gang i salget af billetterne til Live på Stadion.

Og selvom der er mange af dem, skal du nok ikke tøve for længe, hvis du vil være sikker på at kunne synge med på Nik & Jays “Novembervej”, Medinas “Kun For Mig” og den nyeste “Mindst Ondt”af både Malte Ebert og Svea S.

Du kan finde billetterne her.

Del artikel

Andre læser også