Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med gastronomisk løft: Nye kræfter på kendt bøfrestaurant

Af Christina Frederiksen

Maja Rahbek er pr. 1. april 2022 tiltrådt som ny daglig leder på A Hereford Beefstouw i Odense.

Restauranten føres videre i stedets ikoniske ånd, og gæster kan se frem til en gastronomisk opgradering af konceptet.

Maja Rahbek er uddannet kok og har været ansat i A Hereford Beefstouw-koncernen i snart 10 år. Hun startede som kok på A Hereford Beefstouw i Australien og har sidenhen fungeret som både kok og tjener på restauranten i Tivoli i København samt som daglig leder på Skovshoved Hotel i Charlottenlund.

Maja Rahbek har derfor indgående kendskab til restaurantkæden, som har eksisteret i mere end 50 år.

Hvad kan odenseanerne forvente?

Udover en mør og saftig bøf i historiske omgivelser i hjertet af Odense, kan odenseanerne se frem til et gastronomisk løft.

Der er kommet ny direktør i A Hereford Beefstouw-koncernen.

Thomas Damgaard har i år overtaget ledelsen som tredje generation, og deraf følger fornyelse af særligt gastronomisk karakter.

– Der vil ske en nytænkning af menukortet.

Et gastronomisk løft, men stadig med den gode klassiske bøf af førsteklasses oksekød, som er kendetegnende for A Hereford Beefstouw.

Vi har desuden indført nye, lækre sæsonaktuelle grøntsagssides, der er med i prisen, når man bestiller hovedret, siger Maja Rahbek.

En hyggelig atmosfære i den velkendte ånd

A Hereford Beefstouw i Odense har plads til 130 gæster og er fyldt med årtiers kæleri for detaljen. Lokalerne vidner om de tidligere ejers sans for hygge og atmosfære samt en stor forkærlighed for kunst.

Alt sammen noget, som den nye leder Maja Rahbek vil gøre sit ypperste for at bevare.

– Det er en ære at få lov at drive restauranten videre i de smukke lokaler og i den velkendte A Hereford Beefstouw-stil.

Gæsterne kan se frem til at blive mødt af velkendte ansigter, da der ikke sker udskiftning på personalefronten. Vi søger tværtimod flere folk for at kunne udvide åbningstiderne, siger Maja Rahbek.

Maja Rahbek forventer inden længe at kunne byde gæster velkommen til både frokost og aften. Hun glæder sig til at forkæle odenseanerne og give dem en unik oplevelse.

– Jeg glæder mig enormt meget til at tage imod gæsterne i Odense. Mit ønske er at gøre A Hereford Beefstouw i Odense til et hyggeligt midtpunkt for lækre bøffer og smagfulde grøntsagssides, både til frokost og aften, siger Maja Rahbek.

Del artikel

Andre læser også