Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kok til bryllup i Odense

Af Redaktionen

Om kirkeklokkerne bimler og bamler i Ansgar, Sankt Knud eller Vor frue, eller den står på borgmesterkæde og rådhusbryllup med riskast på flakhaven, så er det en af de største dage i livet. Derfor skal bryllupsmiddagen også være uovertruffen, så I får en uforglemmelig dag med jeres gæster.

 

Mad til bryllup med egen kok

Chefmade har taget Danmark med storm og ændret opfattelsen af, hvad mad ud af huset kan. Kort fortalt er konceptet, at en af Danmarks dygtigste kokke kommer ud til jeres bryllup og laver en fantastisk bryllupsmiddag på stedet. Det betyder, at der ikke er nogle våde termokasser med grå steg og klumpede flødekartofler. Chefmade tager restaurantkvaliteten med hen til jeres bryllup uanset, hvor I beslutter at holde det.

 

Bryllupsmiddagen bliver helt unik med kok til bryllup

Det betyder også, at I kan få det som I vil. Ligemeget om det er kanapeer til receptionen, fransk gourmet, 12 retter inspireret af det nordiske køkken eller noget helt andet. Maden bliver lavet hjemme hos jer, eller hvor I beslutter jer for at holde bryllupsmiddagen, af en professionel kok, fuldstændig som på restauranten.

En af de største fordele med mad til bryllup fra chefmade er, at I ikke er begrænsede af, hvilken restaurant i vælger, hvor I holder brylluppet, eller hvor sent restauranten holder åbent. Når kokken er færdig med at forkæle jeres ganer, bliver opvasken taget, køkkenet rengjort og I behøver ikke at bekymre jer om noget. Desuden er der penge at spare på drikkevarerne, som kan være en tung post i budgettet, når det handler om mad til bryllup.

Med en kok til bryllup kan I være sikre på, at maden står knivskarpt med guldkant lige til spisetid. Professionelle kokke er ikke bare mestre i at lave fantastisk mad, de forstår også vigtigheden af timing. De sørger for at så meget som muligt er kørt så langt frem i processen som muligt. Det betyder at alt, hvad der kan laves hjemme i restauranten er klart på dagen, og alt hvad der skal laves umiddelbart inden servering, får den omsorg og finesse, der skal til for at retterne løfter sig op på det højeste niveau.

 

Bryllupsmiddagen er en helhedsoplevelse med kok til bryllup

Meget kan lade sig gøre med kok til bryllup. Når man ikke er bundet af en restaurant, kan festen foregå mange steder. Der ligger en masse spændende lokationer i og omkring Odense, lige fra fantastiske forsamlingshuse til skønne slotte. Der findes faktisk 123 slotte og herregårde på Fyn.

Hvis brylluppet skal være tættere på marken end på byen, kan det også lade sig gøre. Mange par drømmer om et smukt bryllup udendørs. Med en kok til at stå for menuen til brylluppet er det eneste krav et funktionelt køkken. Med mad til bryllup på plads er I allerede langt med planlægningen.

Del artikel

Andre læser også