Kok til bryllup i Odense

Skrevet af: Martin Jørgensen

Om kirkeklokkerne bimler og bamler i Ansgar, Sankt Knud eller Vor frue, eller den står på borgmesterkæde og rådhusbryllup med riskast på flakhaven, så er det en af de største dage i livet. Derfor skal bryllupsmiddagen også være uovertruffen, så I får en uforglemmelig dag med jeres gæster.

 

Mad til bryllup med egen kok

Chefmade har taget Danmark med storm og ændret opfattelsen af, hvad mad ud af huset kan. Kort fortalt er konceptet, at en af Danmarks dygtigste kokke kommer ud til jeres bryllup og laver en fantastisk bryllupsmiddag på stedet. Det betyder, at der ikke er nogle våde termokasser med grå steg og klumpede flødekartofler. Chefmade tager restaurantkvaliteten med hen til jeres bryllup uanset, hvor I beslutter at holde det.

 

Bryllupsmiddagen bliver helt unik med kok til bryllup

Det betyder også, at I kan få det som I vil. Ligemeget om det er kanapeer til receptionen, fransk gourmet, 12 retter inspireret af det nordiske køkken eller noget helt andet. Maden bliver lavet hjemme hos jer, eller hvor I beslutter jer for at holde bryllupsmiddagen, af en professionel kok, fuldstændig som på restauranten.

En af de største fordele med mad til bryllup fra chefmade er, at I ikke er begrænsede af, hvilken restaurant i vælger, hvor I holder brylluppet, eller hvor sent restauranten holder åbent. Når kokken er færdig med at forkæle jeres ganer, bliver opvasken taget, køkkenet rengjort og I behøver ikke at bekymre jer om noget. Desuden er der penge at spare på drikkevarerne, som kan være en tung post i budgettet, når det handler om mad til bryllup.

Med en kok til bryllup kan I være sikre på, at maden står knivskarpt med guldkant lige til spisetid. Professionelle kokke er ikke bare mestre i at lave fantastisk mad, de forstår også vigtigheden af timing. De sørger for at så meget som muligt er kørt så langt frem i processen som muligt. Det betyder at alt, hvad der kan laves hjemme i restauranten er klart på dagen, og alt hvad der skal laves umiddelbart inden servering, får den omsorg og finesse, der skal til for at retterne løfter sig op på det højeste niveau.

 

Bryllupsmiddagen er en helhedsoplevelse med kok til bryllup

Meget kan lade sig gøre med kok til bryllup. Når man ikke er bundet af en restaurant, kan festen foregå mange steder. Der ligger en masse spændende lokationer i og omkring Odense, lige fra fantastiske forsamlingshuse til skønne slotte. Der findes faktisk 123 slotte og herregårde på Fyn.

Hvis brylluppet skal være tættere på marken end på byen, kan det også lade sig gøre. Mange par drømmer om et smukt bryllup udendørs. Med en kok til at stå for menuen til brylluppet er det eneste krav et funktionelt køkken. Med mad til bryllup på plads er I allerede langt med planlægningen.

Masser af retro- og loppefund: Kom til kæmpe loppemarked i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det store loppemarked i Storms Pakhus er altid et tilløbsstykke i Odense.

Hvert eneste år trækker tusinder ned til Odense Havn for at gøre retro- og loppefund.

Inden sæsonen slår om og loppemarkedet kan rykke udenfor, afholdes det kæmpestore genbrugs- og retromarked inde i pakhuset.

Det bliver mere præcist den kommende weekend, søndag den 2. februar kl. 11.00.

Ryd ud i skabet

Der bliver masser af stande på det store genbrugs- og retromarked, og man kommer helt sikkert til at finde noget retroguld.

Skulle man selv sidde derhjemme og trænge til at få ryddet ud i skabet eller af børnenes legetøj, så kan man også booke en stand til Odense Loppemarked.

Det sidste indendørs loppemarked bliver den 1. marts.

Læs mere her.

Hvad: Odense Loppemarked i Storms Pakhus

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Hvornår: 2. februar, kl. 11.00

Burgere, bajere og football: Kom til Super Bowl-event i Arkaden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt, og er du én af dem, behøver du heldigvis ikke tage hele vejen til Guds eget land for at opleve den helt rette stemning.

Arkaden Street Food afholder et brag af en Super Bowl-event og inviterer alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og chicken tenders i bedste amerikanske stil.

catch dine kammerater og tackle din vej ned til Arkaden til en aften fyldt med amerikansk fodbold.

Storskærm og mad hele natten

Arkaden sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finale-kampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 22.00 og fortsætter ind til den lyse morgen.

Du kan enten købe en entré-billet til 59 kr eller en menu-billet, som inkluderer en street food menu samt en amerikansk øl eller Coca Cola.

Med en menu-billet til 159 kr kan du enten vælge mellem en af LET’S B FRANK burgere med Frank’s fritter og dip eller HARALD’S BURGER.

Er du mere til kylling, kan du for 139 kr få chicken tenders med pomfritter, dip og coleslaw fra Chicken’n Chips.

Bliver du ekstra snackish i løbet af natten, holder de tre boder heldigvis åben.

Vildt half-time show

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, forestiller vi os, at det også er tilladt.

Læs mere her.

Hvad: Super Bowl på Arkaden Street Food
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Søndag 2. februar, kl. 22:00 – mandag den 3. februar, kl. 04:30

Flaskerne skal tømmes: Lørups Vinstue inviterer til Sjatfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lørups Vinstue
Foto: Lørups Vinstue

Sidste år kunne det legendariske værtshus Lørups Vinstue fejre fødseldag efter 83 fornemme år i Odense.

Alderen har selvsagt sat sine tegn på den gamle beværtning, og ejerne har derfor besluttet, at det er tid til et ansigtsløft.

Vinstuen lukkes derfor ned et par uger i februar til renovation, men før håndværkerne kommer, beder ejerne om hjælp med at tømme deres fustager og flasker til en såkaldt “sjatfest.”

Festen foregår lørdag den 1. februar fra dørene åbner kl. 10.00 til lukningen kl. 03.00 næste morgen, og der 20% på drikkevarer hele dagen.

Som enhver anden lørdag er der også musik denne lørdag, hvor flyglet spiller fra kl. 11.00 til 13.00 om formiddagen.

Tilbage den 21. februar

Stamgæster og andre festlige sjæle behøver ikke savne Lørups Vinstue i lang tid.

Beværtningen vender stærkt tilbage fredag den 21. februar og har allerede en masse aktiviteter planlagt.

Man kan bl.a. nyde livemusik hver lørdag, deltage i Lørups Quizzen i marts eller være med i “Rundt om flyglet” den 3. torsdag i måneden.

Læs mere om Sjatfesten her.

Hvad: Sjatfest på Lørups Vinstue

Hvor: Lørups Vinstue, Claus Bergs Gade 5, 5000 Odense

Hvornår: 1. februar, kl. 10.00-03.00