Kok til bryllup i Odense

Skrevet af: Martin Jørgensen

Om kirkeklokkerne bimler og bamler i Ansgar, Sankt Knud eller Vor frue, eller den står på borgmesterkæde og rådhusbryllup med riskast på flakhaven, så er det en af de største dage i livet. Derfor skal bryllupsmiddagen også være uovertruffen, så I får en uforglemmelig dag med jeres gæster.

 

Mad til bryllup med egen kok

Chefmade har taget Danmark med storm og ændret opfattelsen af, hvad mad ud af huset kan. Kort fortalt er konceptet, at en af Danmarks dygtigste kokke kommer ud til jeres bryllup og laver en fantastisk bryllupsmiddag på stedet. Det betyder, at der ikke er nogle våde termokasser med grå steg og klumpede flødekartofler. Chefmade tager restaurantkvaliteten med hen til jeres bryllup uanset, hvor I beslutter at holde det.

 

Bryllupsmiddagen bliver helt unik med kok til bryllup

Det betyder også, at I kan få det som I vil. Ligemeget om det er kanapeer til receptionen, fransk gourmet, 12 retter inspireret af det nordiske køkken eller noget helt andet. Maden bliver lavet hjemme hos jer, eller hvor I beslutter jer for at holde bryllupsmiddagen, af en professionel kok, fuldstændig som på restauranten.

En af de største fordele med mad til bryllup fra chefmade er, at I ikke er begrænsede af, hvilken restaurant i vælger, hvor I holder brylluppet, eller hvor sent restauranten holder åbent. Når kokken er færdig med at forkæle jeres ganer, bliver opvasken taget, køkkenet rengjort og I behøver ikke at bekymre jer om noget. Desuden er der penge at spare på drikkevarerne, som kan være en tung post i budgettet, når det handler om mad til bryllup.

Med en kok til bryllup kan I være sikre på, at maden står knivskarpt med guldkant lige til spisetid. Professionelle kokke er ikke bare mestre i at lave fantastisk mad, de forstår også vigtigheden af timing. De sørger for at så meget som muligt er kørt så langt frem i processen som muligt. Det betyder at alt, hvad der kan laves hjemme i restauranten er klart på dagen, og alt hvad der skal laves umiddelbart inden servering, får den omsorg og finesse, der skal til for at retterne løfter sig op på det højeste niveau.

 

Bryllupsmiddagen er en helhedsoplevelse med kok til bryllup

Meget kan lade sig gøre med kok til bryllup. Når man ikke er bundet af en restaurant, kan festen foregå mange steder. Der ligger en masse spændende lokationer i og omkring Odense, lige fra fantastiske forsamlingshuse til skønne slotte. Der findes faktisk 123 slotte og herregårde på Fyn.

Hvis brylluppet skal være tættere på marken end på byen, kan det også lade sig gøre. Mange par drømmer om et smukt bryllup udendørs. Med en kok til at stå for menuen til brylluppet er det eneste krav et funktionelt køkken. Med mad til bryllup på plads er I allerede langt med planlægningen.

Gratis levering i Odense og helt ned til 4 kuverter: Smageriet sørger for årets påskefrokost

Skrevet af: Michael Qureshi

Havde du også set frem til årets påskehygge med alle dem, du holder allermest af?

Det kan faktisk stadig lade sig gøre at sætte en skøn påskefrokost på menukortet.

Og samtidig bestille maden udefra.

Smageriets kokke har nemlig udviklet en påskefrokost, der, som noget helt nyt, nu kan bestilles helt ned fra 4 kuverter.

@testfamilien / Smageriet

9 velsmagende anretninger

Påskefrokosten består af 9 velsmagende anretninger  – 7 kolde og 2 lune – lavet med kærlighed – se menuen nederst i artiklen.

Man kunne jo også forære gode venner eller familie den indbydende påskefrokost som en gave, nu man ikke fysisk kan mødes i år.

Den perfekte mulighed for at få hygget og spist sig glade sammen – hver for sig.

Gratis levering

Smageriet har gratis levering i og omkring Odense, Aarhus og København – ved bestilling inden d. 13/4

Og husk, du kan bestille helt ned fra 4 kuverter.

Menuen skal blot bestilles 2 dage før levering.

Det får du med:

✔️ Gammeldags modnet sild med cremefraiche, løg & kapers

✔️ Æg med mayo, karse, krebsehaler og citronperler

✔️ Babyspinat med melon, agurk, salatost, ristede hasselnødder og rosepeber

✔️ Røget laks med rygeostcreme og rugbrødschips

✔️ Roastbeef med remoulade, syltede grønne tomater og rodfrugtchips

✔️ Brownie med karamelcrunch

✔️ Vesterhavsost med syltede valnødder

✔️ Hertil tarteletter med høns og paneret rødspættefilet med remoulade og citron

De to lune retter leveres kolde, og skal blot have en let opvarmning.

Hvad: Smageriets påskefrokost fra 4 kuverter
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Leveres fra den 30. marts t.om. 14. juni. Skal blot bestilles 2 dage før levering
Hvor meget: 199 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

*Tilbuddet om Gratis levering gælder i følgende postnumre:
1050 til 2930, 4200, 5000​, 5200​, 5210​, 5220​, 5240​, 5260​, 5270​, 5290​, 5320​, 5491, 8000 til 8390 (undtaget 8305), 8520.
Gratis levering kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

Nye tal offentliggjort: Så mange er indlagt med Corona-virus på Fyn

Skrevet af: Redaktionen

Er man interesseret i at kende udviklingen på spredningen af corona-virussen i Danmark, så kan man hver dag holde øje med Statens Serum Institut, der løbende udgiver overvågningsrapporter.

Her er den seneste blevet frigivet lidt over klokken 13.00 tirsdag eftermiddag, og vi tager endnu engang et dyk ned i tallene for Fyn.

Du kan selv følge med her.

Der er pt 4.978 bekræftede tilfælde af corona-smittede i Danmark. Det er 331 flere på det seneste døgn.

Antal døde er 203, hvilket er 16 flere end i går.

Der er i dag 472 indlagte, hvilket på landsplan er faldet med 5%.

Stabile tal på Fyn

I Region Syddanmark som hører under Fyn er antallet af indlagte faldet med 3% på et enkelt døgn.

I dag er der 71 indlagte i Syddanmark, hvoraf 22 er på intensiv og 22 i respirator.

Syddanmark ligger pænt stabilt, hvor tallene dagligt svinger lidt op og ned, men den seneste tid er tallene faldet en smule.

Landets samlede dødstal er nu på 203 personer. Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19-infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af dødsfald har været nedadgående inden for de sidste par dage, så man kan krydse fingre, for at denne kurve fortsætter i den rigtige retning.

Du kan selv se tallene herunder fra Statens Serum Institut.

Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut
Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut

Politiet om påskeindkøb: Udnyt de forlængede åbningstider

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken.

Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne. På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.

”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.