Det vigtigste kursus i år: Lær at lave byens lækreste flødeboller

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvem siger, at det skal være kedeligt at være på kursus?

Nu kan du nemlig komme på kursus, hvor du lærer at lave de lækreste, skønneste og mest fantastiske flødeboller.

Kurset finder sted 11. september på Konditoriet på Kold College på Landbrugsvej, hvor konditor Kristinn står klar til at dele sin viden om, hvordan du nemt og med sikker hånd kan lave de mest fantastiske flødeboller.

Du lærer den helt grundlæggende teknik til, hvordan man pisker en luftig og lækker skum til flødebollen, og undervejs eksperimenteres der med forskellige smagsvarianter som eksempelvis lakris eller hindbær.

Du lærer naturligvis også, hvordan man tempererer chokoladen helt perfekt, så den får det helt rigtige og sprøde knæk.

Kun de bedste ingredienser bruges

En af hemmelighederne bag kunsten at lave de bedste flødeboller er gode råvarer, så på dette kursus bruges der kun de bedste ingredienser – blandt andet lækker belgisk chokolade.

Du kan læse mere her, samt melde dig til flødebollekurset. Det koster 355 kr. og når aftenen er slut, får du ti lækre flødeboller af egen produktion med hjem. Om du så vil dele dem med familien derhjemme eller spise dem selv, det må man afgøre med sin egen samvittighed.

For at deltage skal man være fyldt 14 år, og der er begrænset med billetter, så det er om at være hurtig ved tasterne og få sig tilmeldt.

Flødebollekurset er et af de mange mad-arrangementer, som finder sted i Odense i uge 37 i anledning af SPIS! Odense Food Festival. Du kan se hele programmet for festivalen her