MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mærker stor efterspørgsel: Her er 6 populære kosmetiske behandlinger hos CeriX

Af Annoncør

Trods længerevarende nedlukning har pandemien bestemt ikke haft en negativ indflydelse på populariteten af kosmetiske behandlinger.

Noget tyder dog på, at efterspørgslen har ændret sig en smule i takt med, at samfundet er lukket op, og det hele smager af dét, det var engang.

“Når samfundet genåbnes, fremtiden ser lysere ud og folk vender tilbage til kontoret, opstår der et øget behov for at forbedre udseendet og huden til et ’comeback,” siger Rie Jensen, kosmetisk specialsygeplejerske og ejer af CeriX, Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker.

CeriX har blandt andet en kosmetisk klinik i Vintapperstræde i hjertet af Odense.

Der er en klar tendens til, at flere planlægger deres kosmetiske behandlinger parallelt med opstart på jobbet eller op til ferier og større begivenheder.

“Både mænd og kvinder vil gerne se veludhvilede og restituerede ud – klar til en ny start efter et langt år med nedlukning,” fortæller Rie Jensen.

Og ærlig talt, hvem har ikke brug for en lille opfriskning efter det år (plus det løse), vi har haft.

Her giver vi dig nogle af de behandlinger, der især trender.

Ultherapy®

De seneste mange år har vi udført masser behandlinger med fokus på at forbedre hudens overflade.

I dag er fokus især rettet mod at hjælpe huden på vej indefra – og konturere f.eks. kæben og løfte ’hamsterposerne’ på plads ved at arbejde med hudens dybere lag.

Ultherapy® er en behandling, der er voldsomt populær. Det er en ikke-kirurgisk behandling, som anvender fokuseret ultralydsenergi til at opstramme og løfte huden.

Behandling med Ultherapy® er meget egnet til at reducere hængende, løs hud omkring hals, hage og kæbe.

“Mange kommer ind nu og forventer en mere travl tid efter lockdown – både arbejdsmæssigt og socialt – i slutningen af sommeren og ind i efteråret, hvilket gør Ultherapy® til en helt perfekt behandling,” lyder det fra Rie Jensen.

Foto: CeriX PR, Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Nogle ser et resultat af Ultherapy® umiddelbart efter behandlingen.

Effekten indtræffer dog gradvist i månederne efter behandling, og den fulde effekt er typisk synlig efter 4 til 7 måneder.

Behandlingen arbejder mere dybt end ”overfladebehandlinger” med f.eks. Botox eller filler.

Det tager en god times tid, så mange får behandlingen nu, inden hverdagen bliver alt for hektisk igen.

PRX-T33 til at tackle akne ar

Mundbind har frem til nu været en fast og nødvendig del af dagligdagen.

Desværre gør mundbindene det ikke just nemmere at ånde, og de gør heller ikke ligefrem noget godt for huden.

Flere og flere døjer med udbrud og urenheder omkring mund og kæbe – noget, der i daglig tale kaldes ’maskne’.

Ikke alene har mange kæmpet med såkaldt maskne – men også dens eftervirkninger.

“Akne var og er en stor udfordring i vores nye ’coronahverdag’, og det har ført til flere problemer med ardannelse,” fortæller Rie Jensen fra CeriX.

PRX-T33 peeling forventes derfor at stige i popularitet.

Det er en kemisk peeling, som virker ved at skabe en ’kontrolleret skade’ i det øverste hudlag (epidermis), så de beskadigede og arrede hudceller fjernes.

PRX-T33 er således en effektiv peeling til at reducere ar efter akne, fordi der dannes nye hudceller, hvilket resulterer i en mere glat og jævn hudoverflade.

Se før og efterbilleder her.

“Der er ingen ’nedetid’ med PRX, og det er en fantastisk behandling til at opnå en mere ensartet hud med masser af glød,” uddyber Rie Jensen.

Foto: CeriX PR, Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Laser til at forbedre tekstur og tone

Efter et langt år er behovet for at bekæmpe rødme, hyperpigmentering, akne og sågar fine linjer og rynker på sit højdepunkt.

“Laserlyset rammer præcist, opvarmer og stimulerer hudens celler. Det kickstarter kollagenproduktionen og reparationen af de kontrollerede ’skader’ i huden, laserlyset laver,” fortæller Rie Jensen.

Opstramning og hudforyngelse med laser er en populær kosmetisk behandling, som især anvendes til at forny huden i ansigtet, nakken samt på hænderne og brystet.

Laserlyset tilpasses og justeres, så det er muligt at behandle de fleste hudtyper, hudtoner og områder, herunder de mere følsomme områder omkring øjnene, øjenlåg og læber.

Laserbehandling er desuden egnet til alle aldersgrupper, både som forebyggende og af reparerende karakter.

Sunekos til de trætte øjne

Efter et års coronarelateret stress klager mange kunder over, at de ser trætte ud. Det fortæller kosmetisk specialsygeplejerske og indehaver af CeriX, Rie Jensen:

“En af de mest effektive behandlinger til at bekæmpe det trætte look med dertilhørende rander under øjnene er Sunekos.

Sunekos adskiller sig fra andre produkter på markedet ved sin patenterede sammensætning af hyaluronsyre og aminosyrer, som tilsammen integrerer sig mere naturligt og løfter huden mere effektivt.

Foto: CeriX PR, Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Kort fortalt integrerer Sunekos sig mere naturligt i kroppens bindevæv, og behandlingen er helt ideel til dig, der ønsker et naturligt resultat.

Botox til overfladen

Brugen af mundbind har øget fokus på øjne og øvre ansigt.

Det kan spores i behovet for Botox, som bl.a. går ind og udjævner linjerne i panden og omkring øjnene.

“Det eksponerede øjenområde er en konstant bekymring for de fleste mænd og kvinder, og her er behandling med Botox fortsat en af de mest effektive måder at reducere kragetæerne omkring øjnene,” siger Rie Jensen.

Foto: CeriX PR, Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Det samme gælder for bekymringsrynken og næserynkerne, som er i høj kurs.

Ligeledes er Botox behandling af masseter (tyggemusklerne) en populær behandling til at give et smallere, mere v-formet udtryk i ansigtet, mens behandlingen for nogle også har den bonus, at den løsner op for den spænding, mange går rundt med i kæben.

CoolTech til coronakiloene

Genåbningen falder sammen med varmere og mere solrige tider. Det betyder samtidig et større fokus på at forbedre ikke kun ansigtets, men også kroppens udseende.

“Behandling med CoolTech fryser og fjerner uønskede fedtdepoter permanent, hvad end det er på maven, overarmene, dobbelthagen eller et andet område,” forklarer Rie Jensen.

CoolTech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører fedtcellerne går til grunde.

Fedtcellerne transporteres ud via kroppens lymfesystem og udskilles naturligt i ugerne efter behandlingen.

Fedtfrysning med CoolTech er risikofrit, og der er ingen ’nedetid’ efter behandlingen, så det er muligt at fortsætte uhindret med dagens gøremål.

Foto: CeriX PR, Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Om CeriX

CeriX er specialist i kosmetiske injektions- og laserbehandlinger og kosmetisk kirurgi med klinikker fordelt i hele Danmark.

CeriX er registreret uden anmærkninger hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og det er udelukkende specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.

Del artikel

Andre læser også