Lad din hud stråle selv i det mørke vintervejr

Skrevet af: Martin Jørgensen

Her om vinteren er det bare svære, at se frisk og sund ud. Ens hud mangler glød, man mangler D-vitamin, og render rundt med 4 lag tøj på. Men man er faktisk kun få ændringer fra, at kunne se frisk og livlig ud igen. En anden fordel er, at man også vil komme til, at se endnu friskere ud til sommer også.

Spis sundt
Det er ikke helt rigtigt når man siger, at det er alderen der giver rynker. De ting vi spiser, har også en rigtig stor betydning for, hvordan vores hud ser ud. Men en ting er de smilerynker du får, når du modtager dine bestilte invitationer fra Cloudcelebration.dk. Noget andet er, når folk altid antager, at du er sur fordi du har fået bekymringsrynker.

Ifølge flere undersøgelser, er der specielle madvarer, som påvirker din hud til det bedre. Derfor er det også vigtigt, at man tænker over hvad, man putter i munden. En af de største syndere, er alkohol som dehydrerer kroppen. Derudover kan det også give karsprængninger i ansigtet, og gør det svært, at optage næringsstoffer.

Men hvis man gerne vil spise, så det gavner udseendet. Skal man spise fede omega 3 rige madvarer som f.eks. Fisk, nødder og kerner. De er gode til, at holde huden fugtig. Derudover skal man også sørge for, at spise farverige grøntsager og frugter. Her er blåbær, peberfrugt, og broccoli gode bud. De indeholder plantenæringsstoffer, som er med til at beskytte huden mod celleskader.

Derudover skal man også huske, at smide alt ens  inflammatoriske mad ud. Dette er mad med sukker, eller transfedtsyrer. Begge dele er dårlige for huden, og vil ikke gavne dig, i kampen på et friskere udseende. Dette betyder også, at fastfood er et no go. Sørg i stedet for, at spise antiinflammatorisk og slap af.

Dyrk motion
Du har nok hørt det før, du skal huske, at dyrke motion. Men hvis man ønsker, at se friskere ud, er det specielt vigtigt. Der er rigtig mange grunde til, at motion giver et friskere udseende. Men en af dem er, at når du dyrker motion, bliver der sat gang i blodcirkulationen. Dette betyder at blodet pumper hurtigere rund i kroppen, og sætter gang i alle blodkar, også de små. Dette er med til, at give huden glød.

Derudover vil din krop, komme til at se mere sund og tonet ud. Man skal dog huske, at nogen ting kan man ikke træne sig til. Hvis f.eks. man har en meget høj hårgrænse, er man nødt til, at besøge Poseidon-klinikken.dk. Dette er ikke noget, som træning, armbøjninger, eller sund mad kan kurere.

En anden vigtig ting, hvis man gerne vil se friskere ud er, at få nok søvn. Dette er noget som træning, hjælper på. Når man træner, sover man nemlig bedre om natten. Derudover vil du også opleve, en masse positive virkninger på din krop. Din hjerne vil blive skarpere, din krop vil blive slankere, og dit stress hormon forsvinder.

Rens dit ansigt
Noget af det vigtigste for, at få et sundt ydre er, at man husker at pleje sin hud. Det første man skal gøre er, at rense sit ansigt morgen og aften. Dette gør, at man fjerner alt dagens/natten snavs. På den måde minimerer man risikoen for, at man får bumser og urenheder. Selv hvis man har brugt Earlybird.dk til, at få en lækker middag, og er kommet sent hjem, skal man huske det.

Udover at skulle fjerne snavs, skal man også prøve, at skabe glød i ansigtet. Derfor bør man 2-3 gange om ugen sørge for, at bruge en ansigtsskrub. Det hjælper til, at fjerne de døde hudceller, og sætte gang i blodcirkulationen. Hvilket er med til, at skabe glød og give et friskere look.

Når man har renset, og plejet sin hud, skal man give den fugt hvilket man kan gøre på 2 måder. Man kan enten tage en ansigtsmaske på, som giver huden lidt ekstra fugt og pleje. Man kan også, slutte af med en creme. Dette kan enten være dag- eller natcreme, alt efter hvilket tidspunkt på dagen det er.

 

Spiller for fulde huse i hele landet: Kometen Jada kommer til Odense i februar

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: DR
Foto: DR

I denne weekend har hun spillet for fuldt hus i Aalborg.

I næste weekend gælder det så Aarhus og Silkeborg, før hun lørdag d. 1. februar rammer Odense.

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter.

Det er hendes første rigtige turné rundt omkring i landet, og hun var senest i Odense, da hun i november vandt Kronprinsparret Kulturelle Stjernedryspris.

Har rykket sig helt vildt

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber, og siden har hun også medvirket i en portræt-serie på DR3.

Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019.

Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Hvad: Jada Live
Hvor: Magasinet
Hvornår: Lørdag d. 1. februar
Billetter her

Her får du kager ved målstregen: Snart kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Kl. 9.00 skydes Marathon i gang

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål.

Fra kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Opdateret søndag 19. januar  kl. 21.00
Ved en fejl var der åbnet for tilmelding hos en samarbejdspartner til løbet – men Pistoria Bageriet meddeler, at tilmeldingen åbner snart

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 9.00-16.00
Tilmelding åbner snart – du kan få mere info her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her