Lad din hud stråle selv i det mørke vintervejr

Skrevet af: Martin Jørgensen

Her om vinteren er det bare svære, at se frisk og sund ud. Ens hud mangler glød, man mangler D-vitamin, og render rundt med 4 lag tøj på. Men man er faktisk kun få ændringer fra, at kunne se frisk og livlig ud igen. En anden fordel er, at man også vil komme til, at se endnu friskere ud til sommer også.

Spis sundt
Det er ikke helt rigtigt når man siger, at det er alderen der giver rynker. De ting vi spiser, har også en rigtig stor betydning for, hvordan vores hud ser ud. Men en ting er de smilerynker du får, når du modtager dine bestilte invitationer fra Cloudcelebration.dk. Noget andet er, når folk altid antager, at du er sur fordi du har fået bekymringsrynker.

Ifølge flere undersøgelser, er der specielle madvarer, som påvirker din hud til det bedre. Derfor er det også vigtigt, at man tænker over hvad, man putter i munden. En af de største syndere, er alkohol som dehydrerer kroppen. Derudover kan det også give karsprængninger i ansigtet, og gør det svært, at optage næringsstoffer.

Men hvis man gerne vil spise, så det gavner udseendet. Skal man spise fede omega 3 rige madvarer som f.eks. Fisk, nødder og kerner. De er gode til, at holde huden fugtig. Derudover skal man også sørge for, at spise farverige grøntsager og frugter. Her er blåbær, peberfrugt, og broccoli gode bud. De indeholder plantenæringsstoffer, som er med til at beskytte huden mod celleskader.

Derudover skal man også huske, at smide alt ens  inflammatoriske mad ud. Dette er mad med sukker, eller transfedtsyrer. Begge dele er dårlige for huden, og vil ikke gavne dig, i kampen på et friskere udseende. Dette betyder også, at fastfood er et no go. Sørg i stedet for, at spise antiinflammatorisk og slap af.

Dyrk motion
Du har nok hørt det før, du skal huske, at dyrke motion. Men hvis man ønsker, at se friskere ud, er det specielt vigtigt. Der er rigtig mange grunde til, at motion giver et friskere udseende. Men en af dem er, at når du dyrker motion, bliver der sat gang i blodcirkulationen. Dette betyder at blodet pumper hurtigere rund i kroppen, og sætter gang i alle blodkar, også de små. Dette er med til, at give huden glød.

Derudover vil din krop, komme til at se mere sund og tonet ud. Man skal dog huske, at nogen ting kan man ikke træne sig til. Hvis f.eks. man har en meget høj hårgrænse, er man nødt til, at besøge Poseidon-klinikken.dk. Dette er ikke noget, som træning, armbøjninger, eller sund mad kan kurere.

En anden vigtig ting, hvis man gerne vil se friskere ud er, at få nok søvn. Dette er noget som træning, hjælper på. Når man træner, sover man nemlig bedre om natten. Derudover vil du også opleve, en masse positive virkninger på din krop. Din hjerne vil blive skarpere, din krop vil blive slankere, og dit stress hormon forsvinder.

Rens dit ansigt
Noget af det vigtigste for, at få et sundt ydre er, at man husker at pleje sin hud. Det første man skal gøre er, at rense sit ansigt morgen og aften. Dette gør, at man fjerner alt dagens/natten snavs. På den måde minimerer man risikoen for, at man får bumser og urenheder. Selv hvis man har brugt Earlybird.dk til, at få en lækker middag, og er kommet sent hjem, skal man huske det.

Udover at skulle fjerne snavs, skal man også prøve, at skabe glød i ansigtet. Derfor bør man 2-3 gange om ugen sørge for, at bruge en ansigtsskrub. Det hjælper til, at fjerne de døde hudceller, og sætte gang i blodcirkulationen. Hvilket er med til, at skabe glød og give et friskere look.

Når man har renset, og plejet sin hud, skal man give den fugt hvilket man kan gøre på 2 måder. Man kan enten tage en ansigtsmaske på, som giver huden lidt ekstra fugt og pleje. Man kan også, slutte af med en creme. Dette kan enten være dag- eller natcreme, alt efter hvilket tidspunkt på dagen det er.

 

Ny tradition på Odense Havn: Kom til julehygge med flæskestegssandwich og juleøl

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der findes allerede rigtig mange danske juletraditioner, men nogle gange skal der også noget nyt til.

Hvad med flæskestegs-sandwich, økologiske juleøl, æbleskiver og brændte mandler på Odense Havn?

Restauranten Alfred og Kamilla og Munkebo Brewery er gået sammen om et jule-arrangement lørdag den 26. oktober, hvor netop disse lækre elementer kan nydes på Møllekajen 5, og de to restauratører håber på at skabe en årlig tradition.

Arrangementet foregår fra kl. 11.00 til 24.00 med gratis adgang for alle og gratis fadøl til de første 20 gæster.

Munkebo Brewery flyttede ind i et af de gamle pakhuse ved Odense havn i juni i år, mens Alfred og Kamilla allerede har været på havnen i halvandet år.

Juleøl frigives

De saftige flæskestegs-sandwich fra familierestauranten skal selvfølgelig nydes med noget koldt at drikke, og det står Munkebo Brewery for.

Bryggeriet frigiver årets juleøl, der bliver Noél – belgisk mørk ale med fennikelfrø, appelsinskal med en knivspids nellike – og Maple Winter Ale med ahornsirup, kanel og appelsinskal.

Øllene er skabt i samarbejde Genys Brewing Co. og er de første økologiske øl fra Munkebo Brewery.

Læs mere om jule-arrangementet her.

Hvad: Jul ved Odense Havn
Hvor: Møllekajen 5, 5000 Odense
Hvornår: Lørdag den 26. oktober, 11.00 – 24.00

Mørke afkroge og desperate skrig: Bryggeri bliver til rædselshus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Halloween er måske en amerikansk opfindelse, men vi er blevet overordentligt glade for den uhyggelige højtid i Danmark.

Så glade at vi strømmer til diverse horror nights, skrækfester og gyserkavalkader, der ofte melder hurtigt udsolgt.

Albanibryggeriet sprang med på bølgen sidste år med deres rædselshus og i år er ingen undtagelse.

Fredag den 25. oktober og lørdag den 26. oktober samt fredag den 1. november og lørdag den 2. november forvandler bryggeriets lokaler sig igen til et hus fyldt med rædsler – og der er heldigvis stadig billetter.

Undervejs på turen gennem de mørke afkroge af bryggeriet, vil man kunne høre barnegråd, desperate skrig og raslende kæder; rygtet har det nemlig, at bryggeriet er hjemsøgt og for at slippe ud, skal du løse alle opgaverne.

Ikke for de sarte

Turene foregår på engelsk den 25. oktober og på dansk de resterende dage og er ikke for sarte sjæle.

Arrangørerne skriver, at det af sundhedsmæssige årsager ikke er tilladt at deltage, hvis man er under 18 år, er gravid, har epilepsi eller har et dårligt hjerte.

Der vil dermed være gys for alle pengene på Albanigade.

Hvad: Horror Night hos Albani
Hvor: Albanigade 20, 5000 Odense
Hvornår: 25-26 oktober, 1-2 november, 19:00 – 23:30

Billetter koster fra 200 kr og kan købes her.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00