Lad din hud stråle selv i det mørke vintervejr

Skrevet af: Martin Jørgensen

Her om vinteren er det bare svære, at se frisk og sund ud. Ens hud mangler glød, man mangler D-vitamin, og render rundt med 4 lag tøj på. Men man er faktisk kun få ændringer fra, at kunne se frisk og livlig ud igen. En anden fordel er, at man også vil komme til, at se endnu friskere ud til sommer også.

Spis sundt
Det er ikke helt rigtigt når man siger, at det er alderen der giver rynker. De ting vi spiser, har også en rigtig stor betydning for, hvordan vores hud ser ud. Men en ting er de smilerynker du får, når du modtager dine bestilte invitationer fra Cloudcelebration.dk. Noget andet er, når folk altid antager, at du er sur fordi du har fået bekymringsrynker.

Ifølge flere undersøgelser, er der specielle madvarer, som påvirker din hud til det bedre. Derfor er det også vigtigt, at man tænker over hvad, man putter i munden. En af de største syndere, er alkohol som dehydrerer kroppen. Derudover kan det også give karsprængninger i ansigtet, og gør det svært, at optage næringsstoffer.

Men hvis man gerne vil spise, så det gavner udseendet. Skal man spise fede omega 3 rige madvarer som f.eks. Fisk, nødder og kerner. De er gode til, at holde huden fugtig. Derudover skal man også sørge for, at spise farverige grøntsager og frugter. Her er blåbær, peberfrugt, og broccoli gode bud. De indeholder plantenæringsstoffer, som er med til at beskytte huden mod celleskader.

Derudover skal man også huske, at smide alt ens  inflammatoriske mad ud. Dette er mad med sukker, eller transfedtsyrer. Begge dele er dårlige for huden, og vil ikke gavne dig, i kampen på et friskere udseende. Dette betyder også, at fastfood er et no go. Sørg i stedet for, at spise antiinflammatorisk og slap af.

Dyrk motion
Du har nok hørt det før, du skal huske, at dyrke motion. Men hvis man ønsker, at se friskere ud, er det specielt vigtigt. Der er rigtig mange grunde til, at motion giver et friskere udseende. Men en af dem er, at når du dyrker motion, bliver der sat gang i blodcirkulationen. Dette betyder at blodet pumper hurtigere rund i kroppen, og sætter gang i alle blodkar, også de små. Dette er med til, at give huden glød.

Derudover vil din krop, komme til at se mere sund og tonet ud. Man skal dog huske, at nogen ting kan man ikke træne sig til. Hvis f.eks. man har en meget høj hårgrænse, er man nødt til, at besøge Poseidon-klinikken.dk. Dette er ikke noget, som træning, armbøjninger, eller sund mad kan kurere.

En anden vigtig ting, hvis man gerne vil se friskere ud er, at få nok søvn. Dette er noget som træning, hjælper på. Når man træner, sover man nemlig bedre om natten. Derudover vil du også opleve, en masse positive virkninger på din krop. Din hjerne vil blive skarpere, din krop vil blive slankere, og dit stress hormon forsvinder.

Rens dit ansigt
Noget af det vigtigste for, at få et sundt ydre er, at man husker at pleje sin hud. Det første man skal gøre er, at rense sit ansigt morgen og aften. Dette gør, at man fjerner alt dagens/natten snavs. På den måde minimerer man risikoen for, at man får bumser og urenheder. Selv hvis man har brugt Earlybird.dk til, at få en lækker middag, og er kommet sent hjem, skal man huske det.

Udover at skulle fjerne snavs, skal man også prøve, at skabe glød i ansigtet. Derfor bør man 2-3 gange om ugen sørge for, at bruge en ansigtsskrub. Det hjælper til, at fjerne de døde hudceller, og sætte gang i blodcirkulationen. Hvilket er med til, at skabe glød og give et friskere look.

Når man har renset, og plejet sin hud, skal man give den fugt hvilket man kan gøre på 2 måder. Man kan enten tage en ansigtsmaske på, som giver huden lidt ekstra fugt og pleje. Man kan også, slutte af med en creme. Dette kan enten være dag- eller natcreme, alt efter hvilket tidspunkt på dagen det er.

 

Bakker op global kampagne: Lyset slukkes i hele Odense i en time

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto på Earth Hour
Arkivfoto på Earth Hour

WWF Naturfonden står den 30. marts bag klima-opråbet ‘Earth Hour’, hvor millioner af mennesker over hele kloden slukker for lyset i en time mellem klokken 20.30 og 21.30.

Odense Kommune bakker igen i år op om initiativet ved at slukke for gadebelysningen i hele byen. Som en grøn og bæredygtig by er det et vigtigt signal at sende, mener by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

“I Odense bakker vi naturligvis op om Earth Hour, fordi vi også ønsker at bidrage til den gode sag og samtidig minde om, at alle bidrag betyder noget.

Hver gang vi forlader et værelse med en tændt computer eller fjernsyn og lader lyset brænde, er vi med til at øge det samlede forbrug i en negativ retning,” siger hun.

Strømforbrug reduceres hele tiden

Der er med andre ord plads til forbedring hos de fleste.

Rådmanden glæder sig derfor over, at Odense Kommune løbende optimerer byens gadebelysning, så strømforbruget falder år for år.

I 2013 var strømforbruget på godt 12 millioner kilowatttimer.

I 2018 var tallet faldet til under otte millioner, og dermed er der sket en reduktion af forbruget på 34 procent.

Odense Kommune fortsætter også i de kommende år med at renovere gadebelysningen, som er tændt cirka 4.000 timer om året og styres efter, hvor mørkt det er.

Selv om en time med slukket gadebelysning ikke betyder så meget i det store regnskab, så bliver der dog alligevel sparet, hvad der svarer til det årlige energiforbrug i et typisk en-families rækkehus.

WWF Naturfonden sætter i år fokus på klimaforandringernes konsekvenser for vores natur, økosystemer og dyr. Hver sjette art er nemlig i fare for at uddø på grund af klimaforandringer.

Du kan også selv deltage i kampen ved at slukke for lyset og andre elektriske apparater i tidsrummet 20.30 til 21.30 den 30. marts.

Kampagnen kan også følges på Instagram under de to hashtags #EarthHour og #Connect2Earth

 

Helt unikt tilbud: Overtag værtshus i Odense for 0 kroner

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Majoren/Facebook
Foto: Majoren/Facebook

De brune værtshuse er en stor del af den danske historie.

Rent faktisk er de ved at få et popularitets comeback, hvor flere og flere yngre mennesker bruger værtshusene til at varme op til byturen senere på natten.

Hvis du har gået med en nostalgisk drøm om at stå bag baren på dit eget værtshus, så er der opstået en gylden mulighed i hjertet af Odense.

Værtshuset Majoren i Overgade kan nemlig overtages ganske kvit og frit. Det skriver TV 2 Fyn.

Fuldtidsjob koster på energien

Siden september har kammeraterne Nicolai Lommer og Rasmus Dolmer drevet værtshuset Majoren sideløbende med fuldtidsjobs.

Men det kan de ikke længere overskue, og derfor er de klar til at overlevere nøglerne for 0 kr.

“Vi har skabt en forretning og en succes hernede, og vi har mange stamkunder.

Så det er ikke bare at sælge stedet. Vi håber i virkeligheden, at nogen vil overtage nøglerne til Majoren,” fortæller Nicolai Lommer til TV 2/Fyn.

Ramte også Ekstra Bladet

Nyheden ramte også onsdag et af Danmarks største medier, da Ekstra Bladet på deres website skrev nyheden.

På Ekstra Bladets Facebook fik den også vanvittigt mange kommentarer med over 1000 i skrivende stund.

Tidligere hed stedet Aben & Kyllingen, som var kendt som et af de bedste raflesteder i Odense.

Da makkerparret overtog stedet i Overgade renoverede de lokalerne helt igennem og fik sat et mere moderne udtryk ind.

Nicolai Lommer er i forvejen kendt i Odense, hvor han har sandwichbaren Lommer’s Sandwich og Salat, som også har til huse i Overgade.

Vild nyhed: Megastjernen Miley Cyrus kommer til Tinderbox

Skrevet af: Redaktionen

Den amerikanske popstjerne sættes på plakaten sammen med Giorgio Moroder, Stefflon Don, Eric Prydz og 20 andre danske og internationale navne

Plakaten til Tinderbox 2019 indeholder allerede verdensstjerner som Neil Young, Swedish House Mafia, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert, Billie Eilish, The Chainsmokers, Duran Duran, Greta Van Fleet, The Lumineers, Macklemore og mange andre.

Nu færdiggøres et allerede imponerende program med tilføjelsen af 24 stærke navne inklusive megastjernen Miley Cyrus, der topper, hvad der må siges at være den stærkeste plakat i festivalens 5-årige levetid.

Ingen har som Miley Cyrus konverteret en karriere som populær barnestjerne på tv til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne, der kun har gjort hende til et endnu større og mere omdiskuteret navn.

Siden Miley Cyrus i 2008 sprang ud som sanger i eget navn, har hun solgt 16 millioner plader, ligget nummer et på albumhitlisten i USA tre gange og haft verdensomspændende hits med sange som ”Malibu”, ”We Can’t Stop” og ”Wrecking Ball”.

Mere end en milliard visninger på Youtube

Sidstnævnte har mere end 1 milliard visninger på YouTube, hvilket var en afgørende faktor, da Time Magazine i 2014 for anden gang listede hende som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons seneste hit, ”Nothing Breaks Like a Heart”, hvor den 26-årige sanger endnu engang viser, at uanset om det er pop, rock, rap eller country, så mestrer hun det som ingen anden.

Miley Cyrus har kun en gang tidligere spillet i Danmark, så det er lidt af en sensation, at den millionsælgende megastjerne har valgt at spille på Tinderbox som et ud af kun en håndfuld shows i Europa denne sommer.

“Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste runde offentliggørelser. Der har været stor efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus må man sige, at vi har leveret et af de største i verden lige nu.

Programmet i år er vanvittigt stærkt, og det har krævet et markant større musikbudget end tidligere. I år bruger vi ikke mindre end 58 millioner på musik, så prisreguleringen på billetten er geninvesteret i programmet,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Miley Cyrus får følgeskab af 23 andre spændende navne, hvor særligt legendariske Giorgio Moroder, og den stærke dancehall-rapper Stefflon Don er værd at fremhæve.

Derudover vil man kunne opleve Eric Prydz som hovednavn på Magicbox i år. Den populære svenske dj har haft internationale hits som ”Proper Education” og ”Pjanoo” og har stået bag remixes for verdensstjerner som Depeche Mode, Calvin Harris og Duran Duran.

Han ligger i top 20 på DJ Mags liste over verden største dj-navne, og lørdag aften står han som sidste navn på Magicbox.