Lad din hud stråle selv i det mørke vintervejr

Skrevet af: Martin Jørgensen

Her om vinteren er det bare svære, at se frisk og sund ud. Ens hud mangler glød, man mangler D-vitamin, og render rundt med 4 lag tøj på. Men man er faktisk kun få ændringer fra, at kunne se frisk og livlig ud igen. En anden fordel er, at man også vil komme til, at se endnu friskere ud til sommer også.

Spis sundt
Det er ikke helt rigtigt når man siger, at det er alderen der giver rynker. De ting vi spiser, har også en rigtig stor betydning for, hvordan vores hud ser ud. Men en ting er de smilerynker du får, når du modtager dine bestilte invitationer fra Cloudcelebration.dk. Noget andet er, når folk altid antager, at du er sur fordi du har fået bekymringsrynker.

Ifølge flere undersøgelser, er der specielle madvarer, som påvirker din hud til det bedre. Derfor er det også vigtigt, at man tænker over hvad, man putter i munden. En af de største syndere, er alkohol som dehydrerer kroppen. Derudover kan det også give karsprængninger i ansigtet, og gør det svært, at optage næringsstoffer.

Men hvis man gerne vil spise, så det gavner udseendet. Skal man spise fede omega 3 rige madvarer som f.eks. Fisk, nødder og kerner. De er gode til, at holde huden fugtig. Derudover skal man også sørge for, at spise farverige grøntsager og frugter. Her er blåbær, peberfrugt, og broccoli gode bud. De indeholder plantenæringsstoffer, som er med til at beskytte huden mod celleskader.

Derudover skal man også huske, at smide alt ens  inflammatoriske mad ud. Dette er mad med sukker, eller transfedtsyrer. Begge dele er dårlige for huden, og vil ikke gavne dig, i kampen på et friskere udseende. Dette betyder også, at fastfood er et no go. Sørg i stedet for, at spise antiinflammatorisk og slap af.

Dyrk motion
Du har nok hørt det før, du skal huske, at dyrke motion. Men hvis man ønsker, at se friskere ud, er det specielt vigtigt. Der er rigtig mange grunde til, at motion giver et friskere udseende. Men en af dem er, at når du dyrker motion, bliver der sat gang i blodcirkulationen. Dette betyder at blodet pumper hurtigere rund i kroppen, og sætter gang i alle blodkar, også de små. Dette er med til, at give huden glød.

Derudover vil din krop, komme til at se mere sund og tonet ud. Man skal dog huske, at nogen ting kan man ikke træne sig til. Hvis f.eks. man har en meget høj hårgrænse, er man nødt til, at besøge Poseidon-klinikken.dk. Dette er ikke noget, som træning, armbøjninger, eller sund mad kan kurere.

En anden vigtig ting, hvis man gerne vil se friskere ud er, at få nok søvn. Dette er noget som træning, hjælper på. Når man træner, sover man nemlig bedre om natten. Derudover vil du også opleve, en masse positive virkninger på din krop. Din hjerne vil blive skarpere, din krop vil blive slankere, og dit stress hormon forsvinder.

Rens dit ansigt
Noget af det vigtigste for, at få et sundt ydre er, at man husker at pleje sin hud. Det første man skal gøre er, at rense sit ansigt morgen og aften. Dette gør, at man fjerner alt dagens/natten snavs. På den måde minimerer man risikoen for, at man får bumser og urenheder. Selv hvis man har brugt Earlybird.dk til, at få en lækker middag, og er kommet sent hjem, skal man huske det.

Udover at skulle fjerne snavs, skal man også prøve, at skabe glød i ansigtet. Derfor bør man 2-3 gange om ugen sørge for, at bruge en ansigtsskrub. Det hjælper til, at fjerne de døde hudceller, og sætte gang i blodcirkulationen. Hvilket er med til, at skabe glød og give et friskere look.

Når man har renset, og plejet sin hud, skal man give den fugt hvilket man kan gøre på 2 måder. Man kan enten tage en ansigtsmaske på, som giver huden lidt ekstra fugt og pleje. Man kan også, slutte af med en creme. Dette kan enten være dag- eller natcreme, alt efter hvilket tidspunkt på dagen det er.

 

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Fynsk idyl og smuk musik: Tina Dickow og Hjalmer kommer til Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I næste weekend finder en helt særlig begivenhed sted i Den Fynske Landsby.

Hele Danmarks musikdronning, Tina Dickow, kommer nemlig forbi i anledning af hendes sommerturné.

Sommerkoncerterne kommer i kølvandet på albummet FASTLAND, men byder også på både nye og gamle hits.

Koncerten finder sted på friluftsscenen, der hvert år dammer ramme om en festlig stemning når tusindvis af mennesker årligt mødes i kærligheden til musikken.

Den Fynske Landsby.

Dickow er kendt og elsket over hele landet for sin ægthed og ikke mindst nærvær – både i sin musik, men også til sit publikum.

Og kan man forestille sig et mere stemningsfyldt sted at lade netop disse egenskaber blomstre – end i Den Fynske Landsby?

Hjalmer er med på tour

Det er “selvfølgelig” ikke kun Tina Dickow, der lægger vejen forbi.

Som opvarmning har hun nemlig selskab af ingen ringere end det fremadstormende stjerneskud, Hjalmer.

Hjalmer Larsen, søn af nu afdøde Kim Larsen, er relativt ny på musikscenen, men har allerede forlængst bevist sit talent; og har det da også om nogen med sig i bagagen.

Hjalmer er lige nu aktuel med Istedgade (Uhh).

Der er stadig billetter til koncerten. Køb dem her.

Hvad: Koncert med Tina Dickow/Hjalmer
Hvor: Den Fynske Landsby
Hvornår: 22. juni, kl. 20

Bliv klogere på vin: Kom til smagning og foredrag med rødvinslægen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Er du typen, der slet ikke kan få nok af flydende drue?

Så er denne aften, måske noget for dig.

Bichel Vine i Odense har nemlig fornøjelsen af at invitere til kombineret vinsmagning og foredrag med Erik Skovenborg.

Alkohol er sundt

Erik har gennem 28 år arbejdet som læge og sideløbende med aktiv forskning og studier af det mådeholdne alkoholforbrugs gavnlige virkninger på helbredet.

Derudover er han også ugentlig vinanmelder for Søndagsavisen.

“Et glas øl til frokost og to-tre glas rødvin om aftenen har jeg absolut ingen betænkeligheder ved, så længe man ikke drikker 10 genstande i weekenden, for så forsvinder alle de gode virkninger i forhold til hjerte-kar-sygdomme,” har Erik tidligere udtalt til B.T.

Det er netop disse interesseområder som Erik under sit foredrag Rødvinlægens bord, vil smide på bordet i løbet af aftenen.

Tre nedestående emner vil blive taget op:

 • De fire helbredsmæssige fordele ved alkohol
 • Vin i maden
 • Vin som social smørelse

I løbet af aftenen vil Bichel Vine afholde indskudte vinsmagninger (6-7 forskellige vine), der har relation til emnerne.

Arrangementet finder sted torsdag d. 20. juni kl. 18 og en billet kan erhverves til den nette sum af 150 kr.

Køb din billet her.

Fra alle os til alle jer: Oplev stor Disney-koncert på Magasinet

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er typer, der ikke vil høre et ord om jul, før vi rammer d. 1. december.

Og så er der os andre, som slet ikke kan vente.

Denne artikel er dedikeret til de sidstnævnte: Vi kan nemlig afsløre, at der i den grad bliver noget at glæde sig til i år.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Odense d. 16. november – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

Luftens Helte garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse, når de til lyden af barndommens nostalgi spiller op til fest med velkendte og elskede sange fra alle vores favorit-tegnefilm.

Det er vel i forvejen heller ikke rigtig jul, før du har siddet klistret til Disney’s Juleshow – men du kan jo ligeså godt få lagt en god bund inden.

Aftenen fyldes med sange fra klassiske tegnefilm som Junglebogen og Aristocats, 90’ernes storfavoritter som Løvernes Konge, Herkules og Tarzan samt de mest julede Disneysange og de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte lover 100 % garanti for fest, julestemning og magi, når de om kun 154 dage indtager scenen på Magasinet.

… og vi kan slet ikke vente!

Hvad: Luftens Heltes Julekoncert
Hvornår: 16. november 2019
Hvor: 
Magasinet, Odense

Billetterne koster 175 kr. og kan købes lige her.