MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lad din hud stråle selv i det mørke vintervejr

Af Annoncør

Her om vinteren er det bare svære, at se frisk og sund ud. Ens hud mangler glød, man mangler D-vitamin, og render rundt med 4 lag tøj på. Men man er faktisk kun få ændringer fra, at kunne se frisk og livlig ud igen. En anden fordel er, at man også vil komme til, at se endnu friskere ud til sommer også.

Spis sundt
Det er ikke helt rigtigt når man siger, at det er alderen der giver rynker. De ting vi spiser, har også en rigtig stor betydning for, hvordan vores hud ser ud. Men en ting er de smilerynker du får, når du modtager dine bestilte invitationer fra Cloudcelebration.dk. Noget andet er, når folk altid antager, at du er sur fordi du har fået bekymringsrynker.

Ifølge flere undersøgelser, er der specielle madvarer, som påvirker din hud til det bedre. Derfor er det også vigtigt, at man tænker over hvad, man putter i munden. En af de største syndere, er alkohol som dehydrerer kroppen. Derudover kan det også give karsprængninger i ansigtet, og gør det svært, at optage næringsstoffer.

Men hvis man gerne vil spise, så det gavner udseendet. Skal man spise fede omega 3 rige madvarer som f.eks. Fisk, nødder og kerner. De er gode til, at holde huden fugtig. Derudover skal man også sørge for, at spise farverige grøntsager og frugter. Her er blåbær, peberfrugt, og broccoli gode bud. De indeholder plantenæringsstoffer, som er med til at beskytte huden mod celleskader.

Derudover skal man også huske, at smide alt ens  inflammatoriske mad ud. Dette er mad med sukker, eller transfedtsyrer. Begge dele er dårlige for huden, og vil ikke gavne dig, i kampen på et friskere udseende. Dette betyder også, at fastfood er et no go. Sørg i stedet for, at spise antiinflammatorisk og slap af.

Dyrk motion
Du har nok hørt det før, du skal huske, at dyrke motion. Men hvis man ønsker, at se friskere ud, er det specielt vigtigt. Der er rigtig mange grunde til, at motion giver et friskere udseende. Men en af dem er, at når du dyrker motion, bliver der sat gang i blodcirkulationen. Dette betyder at blodet pumper hurtigere rund i kroppen, og sætter gang i alle blodkar, også de små. Dette er med til, at give huden glød.

Derudover vil din krop, komme til at se mere sund og tonet ud. Man skal dog huske, at nogen ting kan man ikke træne sig til. Hvis f.eks. man har en meget høj hårgrænse, er man nødt til, at besøge Poseidon-klinikken.dk. Dette er ikke noget, som træning, armbøjninger, eller sund mad kan kurere.

En anden vigtig ting, hvis man gerne vil se friskere ud er, at få nok søvn. Dette er noget som træning, hjælper på. Når man træner, sover man nemlig bedre om natten. Derudover vil du også opleve, en masse positive virkninger på din krop. Din hjerne vil blive skarpere, din krop vil blive slankere, og dit stress hormon forsvinder.

Rens dit ansigt
Noget af det vigtigste for, at få et sundt ydre er, at man husker at pleje sin hud. Det første man skal gøre er, at rense sit ansigt morgen og aften. Dette gør, at man fjerner alt dagens/natten snavs. På den måde minimerer man risikoen for, at man får bumser og urenheder. Selv hvis man har brugt Earlybird.dk til, at få en lækker middag, og er kommet sent hjem, skal man huske det.

Udover at skulle fjerne snavs, skal man også prøve, at skabe glød i ansigtet. Derfor bør man 2-3 gange om ugen sørge for, at bruge en ansigtsskrub. Det hjælper til, at fjerne de døde hudceller, og sætte gang i blodcirkulationen. Hvilket er med til, at skabe glød og give et friskere look.

Når man har renset, og plejet sin hud, skal man give den fugt hvilket man kan gøre på 2 måder. Man kan enten tage en ansigtsmaske på, som giver huden lidt ekstra fugt og pleje. Man kan også, slutte af med en creme. Dette kan enten være dag- eller natcreme, alt efter hvilket tidspunkt på dagen det er.

 

Del artikel

Seneste nyt