MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre hindbærsnitter og brød: Odense får først gavn af nyt Meyers-samarbejde

Af Christina Frederiksen

Q8 og Meyers indgår et partnerskab, som gør økologisk bagværk af høj kvalitet tilgængeligt på alle Q8’s over 100 bemandede danske tankstationer frem mod sommeren 2022.

Stationerne på Hjallesevej 135 i Odense, Kildebjerg og Nørre Aaby har udskiftet hele sortimentet af kager og brød med 100 procent økologiske produkter fra Meyers, og Meyers-brandet har fået en tydelig plads i den velkendte butiksindretning.

“En del af Q8’s strategi er at øge vores food-forretning. Vi ser, at danskerne i høj grad efterspørger kvalitet og økologi. Vi vil være danskernes foretrukne stop på farten, og det kræver, at vi har et udbud til den bevidste forbruger.

Derfor er vi meget stolte over at kunne præsentere samarbejdet med Meyers, hvor vi hæver barren for hverdagens bagværk og skifter hele vores sortiment ud med Meyers økologiske varianter,” siger Retail-direktør i Q8 Danmark, Helle Dahlgren Skov, og uddyber:

Vil gøre økologisk brød tilgængeligt for mange flere

Netop muligheden for at gøre økologisk kvalitetsbagværk tilgængeligt for endnu flere på farten har for Meyers været en stærk drivkraft i det nye partnerskab.

Virksomheden har i mere end 30 år arbejdet for at fremme kvaliteten i den danske madkultur, og for Meyers repræsenterer parløbet med Q8 en unik mulighed for at drive præcis den dagsorden videre:

“At kunne nå tusindvis af bilister og lokale handlende på tankstationer landet over bidrager direkte til vores mission om at få endnu flere til at opleve glæden ved godt bagværk og gedigne økologiske råvarer,” siger direktør for Meyers Food & Retail, Anne Luise Deleuran og slutter:

“Når vi knokler for at højne kendskabet og glæden ved god mad i det daglige, ønsker vi selvfølgelig altid at få så mange med om bordet som muligt. Det mål kommer vi et skridt nærmere gennem det nye partnerskab, og vi er glade for, at Q8 vil være med.”

Siden 6. maj har Meyers leveret økologisk bagværk til de første Q8-stationer. Sortimentet bliver herefter udrullet til alle Q8’s stationer i Danmark, og fra 24. juni tilbyder alle 107 stationer udelukkende bagværk fra Meyers – alt sammen 100 procent økologisk.

I sortimentet vil man kunne finde signaturprodukter som kanelsnurrer, hindbærsnitter, surdejsbrød og ølandsboller side om side med et bredt udvalg af andre slags brød og kage.

Del artikel

Andre læser også