Legendarisk aften i vente: Fart på billetsalget til Dizzy Mizz Lizzy i Jyske Bank Arena

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kent Rasmussen
Foto: Kent Rasmussen

Har du ikke sikret dig en billet endnu? Så skal du snart til tasterne, hvis du vil opleve Dizzy Mizz Lizzy i Jyske Bank Arena.

Rocken ruller gennem Odense lørdag den 11. april – og den står på helt nye numre og masser af nostalgi.

Arrangørerne meddeler, at der er godt fart på billetsalget, og man ikke skal vente alt for længe, hvis man vil sikre sig billet.

Jyske Bank Arena er det andet stop på bandets arena-tour, og billetsalget vidner om, at fynboerne glæder sig til at skråle med på klassikere som ”Silverflame”, ”Waterline”, ”Love is a Loser’s Game” og ”Rotator”.

Dizzy’s store klassikere får selskab af helt nye numre, når bandet udgiver en ny plade her i foråret. Allerede i slutningen af 2019 fik bandets fans en smagsprøve på, hvordan den nye skive er skåret med singlen ”California Rain”.

”Det smager lidt af metal. Singlen er dyster, tung – og super fed. Det er Dizzy, når de er bedst. Fed melodi, masser af guitar og genial vokal,” fortæller Kent Rasmussen, en af de mange fans, der glæder sig til at opleve Dizzy live i Jyske Bank Arena.

Foto: Kent Rasmussen

Suveræn support med tråd og 90’er sound

Med sig på tour som support har Dizzy Mizz Lizzy metalbandet Bersærk og det legendariske 90’er rockband Psyched Up Janis.

”Hele aftenen har faktisk et ret vildt line-up. Jeg glæder mig lige så meget til supporten som til Dizzy – det bliver episk,” siger Kent Rasmussen.

Den guitar-tunge aften garanterer, at Jyske Bank Arena kommer til at pulse af tråd. Det bliver en koncert, du ikke har lyst til at gå glip af.

Hvad: Koncert Dizzy Mizz Lizzy

Hvor: Jyske Bank Arena, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Hvornår: Lørdag den 11. april 2020

Køb billetter her

Nye tal offentliggjort: Så mange er indlagt med Corona-virus på Fyn

Skrevet af: Redaktionen

Er man interesseret i at kende udviklingen på spredningen af corona-virussen i Danmark, så kan man hver dag holde øje med Statens Serum Institut, der løbende udgiver overvågningsrapporter.

Her er den seneste blevet frigivet lidt over klokken 13.00 tirsdag eftermiddag, og vi tager endnu engang et dyk ned i tallene for Fyn.

Du kan selv følge med her.

Der er pt 4.978 bekræftede tilfælde af corona-smittede i Danmark. Det er 331 flere på det seneste døgn.

Antal døde er 203, hvilket er 16 flere end i går.

Der er i dag 472 indlagte, hvilket på landsplan er faldet med 5%.

Stabile tal på Fyn

I Region Syddanmark som hører under Fyn er antallet af indlagte faldet med 3% på et enkelt døgn.

I dag er der 71 indlagte i Syddanmark, hvoraf 22 er på intensiv og 22 i respirator.

Syddanmark ligger pænt stabilt, hvor tallene dagligt svinger lidt op og ned, men den seneste tid er tallene faldet en smule.

Landets samlede dødstal er nu på 203 personer. Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19-infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af dødsfald har været nedadgående inden for de sidste par dage, så man kan krydse fingre, for at denne kurve fortsætter i den rigtige retning.

Du kan selv se tallene herunder fra Statens Serum Institut.

Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut
Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut

Politiet om påskeindkøb: Udnyt de forlængede åbningstider

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken.

Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne. På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.

”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.

Smadrede biler på stribe: Vandmelon-terrorister raserede Odense i weekenden

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det har (desværre) ikke været en stille weekend i Odenses gader.

Det fremgår af Fyns Politis seneste døgnrapport.

Her er intet mindre end seks personbiler noteret under “hærværk” – hvoraf alle seks havde været udsat for hærværk af en noget vandet karakter.

Døgnrapporten har nemlig noteret sig, at bilerne var blevet udsat for angreb med … vandmeloner.

“Bagrude sås knust med vandmelon. Rester af vandmelon var spredt i bilen op til forrude.” skriver de om en grøn Chevrolet Spark, der mellem lørdag og søndag var parkeret på Rødegårdsvej.

Glasskår over det hele

Det samme gjorde sig gældende med fem andre biler, der havde fået buler forskellige steder:

“Bule venstre side af bagklap til bagagerum. Der var af rester af vandmelon på stedet.” (Skt. Jørgens Gade)

“Hærværk ved kast af vandmelon gennem bagrude på personbil.” (Østerbæksvej)

“Vandmelon kastet mod bagenden af bilen. Der var kommet en bule i bilen og baglygten var beskadiget og der sad rester af vandmelonen på bagenden af bilen.” (Østerbæksvej)

“Bagruden knust med en vandmelon. Der var glasskår over det hele, og alle sæder, løse autosæder og instrumentbræt m.m. var indsmurt i vandmelon. Desuden var der ridser på bagsmæk og skader på bagagesmæk.”  (Øksnebjergvej)

“Der var kastet en vandmelon på bilens bagsmækken og havde forårsaget en større bule.” (Lisesmindevej)

Hvornår hærværket er sket, kan politiet ikke fastslå med sikkerhed; men i et forholdsvist stor tidsrum et sted mellem lørdag og søndag.

Der er altså tale om et par aggressive vandmelon-terrorister, der raserede Odenses gader i weekenden.

Har du oplysninger, bedes du kontakte politiet på 114.