MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækkert samarbejde: Love Butler og BabySam Odense laver den vildeste Black Friday

Af Emil Kjær Jørgensen

Love Butler, der laver de lækreste jordbær dyppet i det fineste gourmet chokolade, kan kigge tilbage på et flyvende åbnings-år på trods af den massive corona-nedlukning i hele Danmark.

“Vi er så taknemmelige for den støtte vi har fået, siden vi åbnede i sommer.”

Vores filosofi er, at ALLE kunder skal have den bedste service og den højeste kvalitet – uanset om man kommer forbi os i Arkaden eller man bestiller vores service til arbejdspladsen, til hygge i hjemmet, til babyshower eller til drømmebrylluppet,” fortæller stifter af Love Butler, Samer Matarieh.

Kundetilfredsheden kan læses direkte på anmeldelserne på Facebook, hvor 50 personer har givet en samlet rating på hele 5/5 stjerner.

“Vi har fortsat tårnhøje ambitioner for Love Butler, og vi fortsætter med at vækste måned for måned. Vi har for nyligt få et en ny investor ind, som skal sørge for vi kan nå endnu bredere ud med vores unikke koncept,” forklarer Samer.

Eksklusivt Black Friday-samarbejde med BabySam Odense

Vinder-opskriften, både på jordbærerne og den eksklusive service, giver også genlyd blandt Fyns virksomheder, hvor der er en øget efterspørgsel efter at give kunder og forretningspartnere noget eksklusivt, anderledes og lækkert i form af fristende jordbær dyppet i det fineste belgiske gourmet chokolade.

Og til den kommende Black Friday har Love Butler indgået et samarbejde med BabySam Odense, som kommer odenseanerne til gode fredag den 27. november fra klokken 12.00.

Her kommer Love Butler nemlig til at stille deres foodtruck op lige foran BabySam Odense på Tagtækkervej 8, hvor man har skruet ekstra op for romantikken, så kommende og nuværende forældre kan få en masse kærlighed helt frem til klokken 18.00.

Gratis jordbær til folket

De første 100 betalende kunder hos BabySam Odense, fra kl. 10 af, kan se frem til at modtage den populære “Me Myself & I”-æske med chokoladeovertrukne jordbær til en værdi af 69 kr., som man kvit og frit kan tage med hjem og nyde med den heldigt udvalgte.

“Derudover har vi naturligvis et hamrende godt tilbud, som gælder fra kl. 12.00 af. Alle kunder kan nemlig få vores populære ‘’Us’’ til KUN 99 kr.! Normalpris er 179 kr,”, fortæller Samer.

Hos Love Butler kan du naturligvis også smage på varerne før du køber, og der vil være gratis smagsprøver til alle hele dagen.

“Vi glæder os helt vildt til at sprede budskabet om kærlighed og kompromisløs kvalitet. Vi har mange andre spændende og store nyheder i støbeskeen, som vi meget snart løfter sløret for,” siger Samer hemmelighedsfuldt.

Du kan følge med på Love Butlers Instagram eller Facebook for at holde dig opdateret på de seneste nyheder.

Vind en Tripp Trapp højstol med MigogOdense

I anledningen af Love Butlers samarbejde med BabySam Odense, får MigogOdenses læsere nu muligheden for at vinde stolen der vokser med barnet, nemlig den populære ’Tripp Trapp højstol’, til en værdi af 1.549 kr., OG Fyns populære dessert, nemlig de friske jordbær overtrukket med ægte belgisk chokolade, som man kan vinde en gigantisk æske af, der indeholder 48 styks, til en værdi af 599 kr.*

*Der er mulighed for at vælge et bestemt tema, og sammensætning til denne æske.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot finde Facebook-opslaget på MigogOdenses Facebook lagt på fredag den 20. november kl. 11.50.

Del artikel

Andre læser også