MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lukker alle butikker i en enkelt dag: Stor kæde lægger kæmpe fest i Odense

Af Michael Qureshi

Tirsdag den 17. maj inviterer ILVA alle medarbejdere til fest, for at fejre sidste års flotte resultat. Alle kædens bolighuse holder derfor lukket denne dag.

ILVA kunne gå ud af 2021 med et meget tilfredsstillende resultat og 100 mio. kroner på bundlinjen. Det skal fejres og derfor er samtlige 900 medarbejdere i ILVA inviteret til fest i Odense den 17. maj.

”Alle vores medarbejdere har leveret en fantastisk indsats, hvor de virkelig har levet op til vores værdier om at være agile, ansvarlige og ét team”, lyder det fra CEO i ILVA, Rami Jensen i en pressemeddelelse.

”Det vil vi gerne sige tak for med en stor fest, hvor vi sammen kan markere det flotte resultat”, siger han.

Sommerligt tema og særlige awards

Festen afholdes i de unikke omgivelser i DOK5000 på havnen i Odense.

Temaet er ’Sommerfest’ og det kommer blandt andet til udtryk med forskellige sommergames og temabarer, der skal sikre den helt rette sommerstemning.

Selvom festen er en fejring af alle de medarbejdere, som har været med til at sikre ILVAs flotte resultat, skal dagen også bruges på at hylde enkelte medarbejdere med særlige awards.

CEO Rami Jensen ser frem til festen og håber på fuldt hus:

”Vi vil gerne have så mange af vores kolleger med til festen som muligt, og det er også derfor vi har valgt at holde vores bolighuse lukket den 17. maj, så alle medarbejdere har fri til at deltage,” siger Rami Jensen.

ILVA gik ud af regnskabsåret 20/21 med en omsætning på 1,7 mia. og et driftsresultat på 100 mio. kroner, hvilket er det første positive resultat siden sammenlægningen med IDdesign i 2009.

Del artikel

Andre læser også