MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lyserøde bobler dagen lang: Så indtager Rosé Festival snart Odense igen

Af Redaktionen
Rose Festival
Rose Festival

Det er sidste chance, hvis du er vild med rosévin, men endnu ikke har sikret dig billet til årets store Rosé Festival Odense.

Arrangørerne melder om, at der kun er få billetter tilbage i løssalg, når man i den kommende weekend lørdag d. 11. maj igen fylder Brandts Klædefabrik med lyserøde bobler og feststemte gæster.

Det var sidste år Odense fik en helt ny festival, nemlig en roséfestival.

Brandts Klædefabriks torve og pladser blev indtaget af rosédrikkende og feststemte gæster, hvor over 1200 indløste billet

Ligeledes benyttede mange andre lejligheden til at slå sig ned i området og nyde den hyggelige og sydlandske stemning med høj sol, loungemusik og glade rosédrikkende mennesker.

Sådan bliver det igen i år.

Smag på 15 forskellige rosévine

Når man først er tjekket ind på festivalen, så er der frit spil.

Du vil have mulighed for at bevæge dig rundt mellem alle vin-udstillerne og smage på de 15 forskellige rosévine, som du kan give stjerner fra 1-6.

På Amfiscenen og i borde- og bænkeområdet, vil man kunne sidde i solen og slappe af, mens man nyder et glas kølig rosé af sit helt eget Riedel Rosé-glas.

Hvis man undervejs bliver sulten, så vil man kunne købe frokost hos en af madboderne, som man også finder på pladsen.

Er man premiumgæst vil man også kunne benytte sig af VIP-området på tagterassen hos Pasfall samt nyde en lækker frokostanretning med et glas rosébobler i restauranten.

Når man køber billet til Rosé Festival Odense, får man også et Riedel rosévinglas med i prisen!

Der er flere elementer der gør sig gældende i søgen efter den bedste vinsmagningsoplevelse. Ét af de vigtigste elementer, der ofte bliver negligeret, er selve glasset.

På Rosé Festival Odense går de op i detaljerne, og at deres gæster får den absolut bedst mulige oplevelse.

Derfor bliver vinen serveret i et specialdesignet rosévinglas fra Riedel kaldet “Vinum Extreme Rose”.

Glassets design blev til for at efterkomme de seneste års store efterspørgsel på rosévin og er fundamentalt anderledes end andre vinglas.

Det kommer blandt andet til udtryk i glassets runding og en indsnævring i toppen, som skaber en stor fordampningsflade, der intensiverer vinens aroma.

Bliv klogere på rosévin

Rosévin er ligesom rød- og hvidvin en genre af vin og kan laves af flere forskellige druer og på flere forskellige måder.

Ofte laves rosévin dog af blå rødvinsdruer. Den lyserøde farve kommer fra druernes skal, som afgiver deres farve, når de ligger sammen med druesaften.

Når man fremstiller rosévin fjernes druernes skal fra druesaften langt tidligere end man fx ville gøre det ved en rødvinsproduktion og derved bliver farven lyserød.

Hvad: Rosé Festival Odense
Hvornår: Lørdag d. 11. maj
Hvor: Brandts Klædefabrik
Billetter her