MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få grinet tilbage i en svær tid: Mark le Fêvre kommer til Odense med sit nye show

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Mark le Fêvre er i gang med at etablere sig som en af landet mest populære komikere.

Han har stor succes i TV2-hittet Stormester, hvor han er assistent til stormesteren Lasse Rimmer, men der er også godt gang i stand up-karrieren.

Han debuterede i 2019 med One-man showet BØVL, som solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”.

Han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 – en fantastisk start på karrieren.

Det nye show HELDIG lægger heldigvis også vejen forbi Odense, når han 12. november 2021 er klar til at underholde publikum på Magasinet.

”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda,” siger Mark le Fêvre.

Få grinet tilbage i en svær tid

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”.

HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i BØVL, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft.

”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med,” siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også