MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Masser af bobler: Kom til champagnesmagning på Gastroteket

Af Redaktionen

Champagne er mere end bare nytårsskål og velkomstdrinks til brylluppet.

De lækre dråber kan nemlig bruges til meget andet end at skåle med til festlige begivenheder. I morgen onsdag 11. april kan du komme til champagnesmagning og tapas på Gastroteket med champagne fra Vintage Champagne.

”Champagne er et univers for sig, og ligesom meget andet vin, så er champagne også meget velegnet til mange typer mad, for eksempel tapas,” siger Mikkel Hagerup, som er medejer af Vintage Champagne.

Uhøjtidelige champagnesmagning

Hvis man kun forbinder champagne med tårnhøje priser og prestige, så vil champagnesmagningen i morgen onsdag være en øjenåbner for dig.

Uanset om man er velbevandret i champagnens univers, eller om man kun bruger boblerne til at skåle med til fester, så er champagnesmagning på Gastroteket en god mulighed for at udvide dit kendskab til champagne, og hvordan man kan sammensætte en god champagne med lækker mad.

”Gastroteket har de helt rigtige omgivelser til et arrangement som dette med hyggelige lokaler og god stemning. Det er meget uhøjtideligt, og det foregår på et niveau, hvor alle kan være med. For os handler det mere om, hvad der er inden i flaskerne, frem for hvad der står på etiketterne,” siger Mikkel Hagerup.

Til champagnesmagning bliver der præsenteret seks forskellige champagner og tre tapas-serveringer, der matcher champagnerne. Se hele menuen her.

Arrangementet koster 599,- pr. person og du kan købe billetter her.