Mere plads at boltre sig på: Populær butik åbnede i nye lokaler i dag

Af Michael Qureshi

I dag onsdag den 1. august var der åbningsreception i den populære livsstilsbutik g.lu.

Det er badmintonstjernen Victor Axelsens mor Gitte Lundager, der står bag den flotte butik, som i dag åbnede i Vintapperstræde 13.

Gitte Lundager er kendt for sit gode humør, stærke kompetencer hvor hun bl.a. er blevet brugt i tv-branchen og så gør det ikke noget, at hun har opdraget en af Odenses største sportshelte.

Butikken i Overgade var blevet for lille til de mange kunder og varer, og derfor overtog hun i løbet af sommeren Stokrosens tidligere butik i Vintapperstræde.

Onsdag var der så åbningsreception, hvor mange nysgerrige kiggede forbi de smukke nye rammer.

Vigtigt med den hyggelige stemning

Allerede i juni kunne MigogOdense afsløre, at Gitte flyttede butikken.

“Det er vigtigt, at den nye butik også her får den hyggelige og hjemlige stemning, når man kommer ind. Jeg kender mine kunder rigtig godt, og det er derfor alfa og omega for mig, at de føler sig hjemme, når de er hos mig,” siger Gitte Lundager.

Afholder inspirationsaftener

Herudover tilføjer hun, at hendes faste samt kommende kunder godt kan glæde sig til den nye butik – det bliver en fantastisk livsstilsbutik.

Jeg kommer til at afholde inspirationsaftener med tips og tricks til, hvordan man skal lægge sin make-up, lave forskellige frisurer, styles osv. Jeg har været stylist på en del forskellige TV-programmer som bl.a. ’Trinny og Susanna indtager Danmark’ og ’Paradise Hotel’ samt været med i forskellige artikler i dameblade omkring netop, hvordan man finder den helt rigtige styling – det er min store passion,” udtaler Gitte.

Andreas M. Jensen fra Nybolig Erhverv og Gitte Lundager, indehaver af G.LU Fashion

I mange år arbejdede og drev Gitte frisørsalonen i Ansgargade over for Ansgarkirke – hele 17 år blev det til.

Har du prøvet MigogOdenses fordelsklub ClubOdense?

Du sparer penge, når du bruger byen. Tjek det ud lige her og få adgang med det samme