Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere mad: Kendt kok står bag restaurant på Odenses nye hotel

Af Simone Vestergaard

Om få uger åbner Odenses spritnye Hotel Odeon.

Det er et ambitiøst hotelprojekt, som skal lokke endnu flere turister- og kongresgæster til byen.

Nu er det også afsløret, at der åbner en restaurant med højt niveau på det nye hotel.

Restauranten får navnet H.C. By Meyer og bag driften står Meyers Contract Catering.

Som navnet antyder er det kendis-kokken Claus Meyer, der står bag den nye hotelrestaurant i Odense, som også gerne skal lokke odenseanerne ind på det nye spisested.

“Forrige fredag indgik vi aftalen, så det hele er gået rigtig stærkt. Vi er først kommet i arbejdstøjet nu i forhold til at udvikle på bar- og restaurant konceptet,” siger forretningsdirektør hos Meyers Contract Catering, Jens Andersen, til MigogOdense.

Hele Odense skal have glæde af restauranten

I første omgang er der fokus på hotelgæsterne, og derfra skal der udvikles restaurantkoncepter, som hele Odense får glæde af.

“Vi er ved at udvikle et morgenmadskoncept, der bliver serveret for hotellets gæster fra åbningsdagen 15. oktober og frem til 1. februar næste år.

I den periode vil vi så udvikle restaurant- og barkonceptet, som vi så forhåbentligt kan lancere i februar 2019. Vi kalder det for en soft opening,” forklarer Jens Andersen.

Står bag restauranter mange kendte steder i landet

Han understreger, at Meyers Contract Catering ikke laver konceptløsninger, men finder individuelle løsninger.

“Vi laver restaurantløsninger, som understøtter andre funktioner i huset. Vi driver blandt andet Operaen i København, Skuespilshuset og Det Kongelige Bibliotek samt Anarkist her i Odense.”

Vores faglige kodeks, der blandt andet indeholder høj økologiprocent og bæredygtighed, er selvfølgelig noget vi vil udvikle til Hotel Odeon,” forklarer han.

Jens Andersen fortæller til MigogOdense, at han forventer at have plads til 150 gæster i restauranten, når de er helt oppe og køre.

Del artikel

Andre læser også