Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Milling Hotels udvider: To nye hoteller åbner i Odense i dag

Af Michael Qureshi

Milling Hotels udvidede i oktober kæden med yderligere to hoteller med købet af Domir og Ydes i det centrale Odense.

Hotellerne ligger lige i smørhullet mellem Milling Hotel Ansgar og Hotel Windsor, og nu hvor parret har fået puttet Milling-sjælen ind i de nyindkøbte hoteller, er de således klar til at slå dørene op i dag tirsdag d. 8. januar.

“Vi har valgt at døbe dem Mini 11 og Mini 19 med hentydning til, at hotellerne er en selvstændig enhed, men stadig en del af Windsor og Ansgar, hvor faciliteter som morgenmad, ’Vi byder på’ med gratis kaffe, kage og frugt mm. også er tilgængeligt for gæsterne på Mini,” forklarer ejer Jan Milling.

To- og trestjernede overnatninger under samme tag

Han glæder sig over, at kæden nu kan tilbyde både to- og trestjernede overnatninger under samme tag og over, at der allerede er godt gang i bookingerne på de to hoteller.

“Hotellerne er allerede godt booket op, og det forstår jeg godt. For på begge hoteller får man gode, funktionelle værelser til en rigtig god pris,” fortæller ejer Jan Milling.

De nye hoteller har som noget nyt ikke personale – udover i baren på Mini 19, som har åben man-lørdag.

Men personalet er ikke længere end nogle meter ned ad gaden, hvor receptionen på både Ansgar og Windsor er døgnbemandet, og hvor al check-in også foregår.

Adgangen til hotellerne foregår således med nøglekort, ligesom hotellerne også har videoovervågning.

“Vi er glade for alle vores kunder. Men vi håber, at vi med de nye hoteller også kan få fat i en lidt yngre målgruppe, som sætter pris enkeltheden.

Således har vi også indrettet baren i Mini 19 med det populære Shuffleboard, og her vil vi ligeledes byde på en række specialøl,” fortæller Jan Milling

Del artikel

Andre læser også