MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Minister bekræfter: Nedlukning gælder i hele landet fra onsdag

Af Emil Kjær Jørgensen

Fra i morgen, onsdag klokken 16.00, bliver alle Danmarks 98 kommuner omfattet af de udvidede restriktioner, der hidtil har været gældende i 69 kommuner.

Det bekræfter transportminister Benny Engelbrecht i et opslag på Facebook.

Tidligere i dag erfarede flere medier, at myndighederne nu lader hele landet omfatte af de hårdere restriktioner, og mange har derfor ventet på, at der ville komme en meddelelse om et pressemøde.

Det lader dog vente på sig, men nu er det altså bekræftet, at hele landet nu er underlagt samme restriktioner frem mod 3. januar.

“Det er virkelig alvor nu. Coronaen har fået alt for godt fat i Danmark. Smittetallene er for høje og antallet af indlæggelser stiger. Alt for meget. Og derfor udvider vi nu den delvise nedlukning til hele landet.

“(…) de betyder blandt andet, at børn fra 5. klasse og op sendes hjem fra skole. Det gælder også ungdomsuddannelser og universiteter. Kulturinstitutioner lukkes. Det samme gør restauranter, barer og cafeer – undtagen for take-away.

Offentlige arbejdsgivere opfordres til at sende alle medarbejdere, der ikke varetager kritiske funktioner, hjem. Og private arbejdsgivere opfordres til at sikre så meget hjemmearbejde, som muligt,” skriver Benny Engelbrecht på Facebook.

Del artikel

Andre læser også