Musik – mad og events: Det kan du opleve i Odense i weekenden

Efterårsmørke, -kulde og -blæst er så småt ved at indtage Odense, men det er tilsyneladende ikke noget, der skræmmer vores mange ildsjæle og eventmagere.

Uge efter uge bliver odenseanere forkælet med det ene fede arrangement efter det andet, hvad enten man er til er ferniseringer, loppemarkeder, koncerter eller noget helt fjerde.

Ganske som vi plejer, giver vi jer her et overblik over nogle af weekendens mange begivenheder.

Der er både syrerock, rendyrket pop og improvisationskomik på programmet. Måske er du mere i humør til at nørde historie eller gå på jagt efter lækkert vintagetøj? Intet problem, Odense kan det hele. God weekend!

Musik

Fredag den 6. oktober kl. 19.30: Halfdanskerne på Bakkegården, Højby
Halfdanskerne har gjort det til deres metier at fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og en række andre folkekære sprogekvilibrister.

Det klarer de tre velspillende herrer I Halfdanskerne overordentlig godt på deres akustiske instrumenter, så er du glad for vores store digtere og kunne du tænke dig at høre deres sange fremført live, er det med at dukke op på Bakkegården.

Det koster 200 kr. i entré, og der er også mulighed for at købe mad på stedet. Der står kalvesteg på menuen, så både ører og gane kan blive forkælet. Læs mere her.

Fredag den 6. oktober kl. 21.00: Fribytterdrømme på Posten
Danmarks nye, fremadstormende syrerockstjerner gæster Odense, og hvis de spiller bare halvt så godt, som de plejer, er der garanti for en musikalsk oplevelse af de helt store. Fribytterdrømmes finder meget af sin musikalske inspiration i den psykedeliske rocks giganter – tænk The Doors og Pink Floyd. Teksterne er dog danske og i sig selv en oplevelse værd.

I foråret udgav det seks mand store orkester sit nyeste album ‘Superego’, der er produceret af Rune Rask fra Suspekt, og det er således med en efterhånden stærk diskografi, d’herrer indtager scenen.

Du kan finde billetter her.

Fredag den 6. oktober kl. 20.00: Denzal Sinclaire på Dexter
Er du til jazz, ved du godt, at det er på Dexter, det sker. Det er det også fredag aften, når den canadiske jazzvokalist Denzal Sinclaire optræder. Denzal Sinclaire er vidt og bredt anerkendt indenfor jazzverdenen for sine fortolkninger af en lang række ‘jazz standards’ og har optrådt på de største scener og talkshows med stor ros til følge.

Du kan læse mere om ham og finde billetter til koncerten ved klikke dig ind her.

Lørdag den 7. oktober kl. 21.00: Kellermensch på Posten
Albumaktuelle Kellermensch havde før deres nylige comeback med pladen “Goliath” ikke udgivet noget siden 2011, hvor de var på alles læber blev udråbt til dansk rocks store håb. I 2012 åbnede de sågar Orange Scene på Roskilde Festival, men siden har der været ro omkring bandet. Det ændrer sig nu, hvor den lørdag aften får en over nakken på Posten.

Det koster sølle 180 kr. i forsalg at komme ind og se det eksperimenterende rockband, der er noget af en oplevelse live. Læs mere om dem og få købt dine billetter gennem dette link.

Søndag den 8. oktober kl. 16.00: Joey Moe i ODEON
Er du til velproduceret og skarp pop, er det næsten et medlem af den danske kongefamilien, der besøger ODEON søndag eftermiddag. Ingen ringere end Joey Moe indtager scenen i Store Sal, og han behøver næppe nogen større introduktion, for du kender alle hans hits i forvejen: “Yo-yo”, “Jorden er giftig”, “Smukkest på en søndag”, og man kunne blive ved…

Billetter fås gennem Ticketmaster, og de koster 305 kr.

Event


Fredag den 6. oktober kl. 20.00: UHA Impro comedy på Teater 95B
UHA er mestre udi kunsten at improvisere, og denne aften underholder de publikum på Teater 95B med et såkaldt impro comedy show. Her er præmissen, at komikerne træder ind på scenen helt og aldeles uforberedte og med hjælp fra publikum får stablet et improviseret show på benene. Det er rasende underholdende, men Teater 95B holder til huse i ret små lokaler, så det kan godt betale sig at skynde sig at købe billet!

Det kan du gøre lige her. Det koster en flad hundredelap, med mindre du er studerende – så koster det nemlig kun 75 kr.

Lørdag den 7. oktober kl. 10.00: Odense Internationale Plademesse, Posten
For 63. gang afholdes der plademesse i byen, og lige fra starten i 1984 er det foregået på Posten. Således også i år, hvor vinylentusiaster fra nær og fjern stimler sammen om rariteter og pladelir. Der vil være 40 standholdere med nyt og gammelt, og i alt kan du forvente omkring 30.000 plader, skriver Posten. Der burde altså være gode muligheder for at finde lige dén plade, du har manglet i din samling – eller den plade, du ikke vidste manglede.

Det koster en tyver at komme ind, og du kan læse meget mere om eventet, der er arrangeret af foreningen med det passende navn Vinylmani, lige her.

Lørdag og søndag, begge dage fra 10-16: Hello Vintage Odense i DOK5000
Alletiders chance for at gøre et vintage tøjkup på Odense havn. Hello Vintage holder vintage-marked, og konceptet er genialt: Du betaler 40 kr. i entré, og derefter betaler du 200 kr. per kilo tøj, du køber.

Det hele er vintagetøj fra årtierne mellem 60’erne og 90’erne (begge selvfølgelig inklusive), så hvad enten du er til swing-nederdel eller et af de der hæslige campinghabitter, nogle af os bar på vores skolefotos, så burde der være gode muligheder for at få det med hjem.

Læs mere om markedet her.

For familien


Fredag den 6. oktober: Fodring af dyr i Odense ZOO
Vil du gerne have ungerne med ud i den friske luft, er fodring af de vilde dyr i zoologisk have et godt bud på en aktivitet. Der er masser af forskellige dyr, som man kan opleve blive fodret, så uanset om dit barn er vild med piratfisk, løver eller pingviner, er der gode chancer for at se de flotte dyr.

Fodringerne er gratis at deltage i, når der er betalt entré til ZOO. For voksne er den på 130 kr, og for børn 75 kr.

Du kan se en liste over fodringer på ZOO’s hjemmeside.

Lørdag den 7. oktober: Nyt udendørs lære- og legeområde på Danmarks Jernbanemuseum
Gå på opdagelse i det 8 meter høje vandtårn og et kæmpe damplokomotiv. Kravl ind i førerhuset og maskinen og se hvordan lokomotivet fungerer med fyrkasse og røgkammer. Prøv det nye minitogsanlæg, iscenesat med jernbanehistoriske miljøer i børnestørrelse.

Entréen for børn er fra 35 kr. (medmindre de er under 5 år, så er det gratis), voksne skal betale fra 65 kr.

Læs mere om Danmarks Jernbanemuseum og dets mange aktiviteter her.

Shopping


Lørdag-søndag kl. 10-17: Åbent i Rosengårdcentret

Rosengårdcentret holder åbent hver lørdag og søndag fra kl. 10-17. Der kan dog være enkelte butikker, som holder søndagslukket

Kultur og sport


Fredag den 6. oktober kl. 19.30: ‘Elskovsdrikken’ i Odense Koncerthus
En del mænd har gennem tiden sikkert drømt om at få fingrene i en drik, der gør dem uimodståelige overfor kvinder. Men er det nu også en god en idé, når den føres ud i livet? Det kan du få svar på, når den klassiske kærlighedskomedie ‘Elskovsdrikken’ opføres i Odense Koncertsal.

Find billetter her. Du kan læse mere om handlingen i operaen her.

Lørdag den 7. oktober kl. 13-15: ‘Pulling the wool over your eyes’ – fernisering, Byggehegnet
Det er ikke så tit, vi inkluderer events og kulturelle begivenheder i vores weekendguide uden helt at vide, hvad det er, der kommer til at foregå. Ikke desto mindre er det tilfældet her! Der er tale om en udsmykning at byggehegnet ved Torvegade, der er tale om billedkunst, og kunstneren bag er Jonas Kjeldgaard Sørensen. Og det handler om får. Derfra bliver det hele lidt mere ukonkret, men det lyder i hvert fald interessant!

Se, om du kan finde hoved og hale i, hvad der skal ske her – ellers må vi jo bare møde op og se, hvad det er for noget!

Søndag den 8. oktober kl. 13.30-14.30: Historien om Danmark: Grundloven, folket og magten, Møntergården
DR har haft stor succes med deres visualisering af danmarkshistorien. På Møntergården har man ladet sig inspirere. Det drejer sig selvfølgelig stadig om danmarkshistorie, men udgangspunktet er et mere lokalt, fynsk perspektiv. Kom ind og hør om Frederik VII og Odense Slot, og om hvordan demokratiet også fandt vej til Fyn i midten af 1800-tallet.

Der er gratis adgang for børn. Voksne skal lægge en halvtredser – til gengæld er der så gratis kaffe!

Autohuset Fyn fik Gazelle i 2018: Starter året med Fyns billigste serviceabonnement

Skrevet af: Michael Qureshi

2018 blev i den grad et fantastisk år for Autohuset Fyn.

Det blev året, hvor de rykkede ind i deres nye store domicil på Nyborgvej i Odense, og så modtog de en eftertragtet Gazelle-pris fra finansmediet Børsen.

En Gazelle uddeles til de virksomheder i Danmark, der vækster hurtigst.

Autohuset Fyn har i den forbindelse valgt at takke deres nuværende samt nye kunder med Fyns billigste serviceabonnement som indtil 1. marts 2019 kan fås for blot 119 kr. om måneden.

Med dette serviceabonnement kan du eller din virksomhed få den nyindkøbte bil serviceret i hele garantiperioden.

Det helt særlige tilbud gælder uanset størrelse og prisklasse, og giver dig som bilejer en enorm tryghed, da du hermed kender de faste månedlige udgifter.

Eneste krav er, at bilen er ny, og serviceabonnementet laves inden for de første 30 dage efter købet.

Dertil kommer, at det er muligt at skræddersy aftalen, så produkter som hjulskift og vejhjælp kan tilvælges til en yderst fordelagtig merpris

Helt simpelt fortalt betyder det, at Autohuset Fyn, for et lille månedligt beløb, står 100 procent på mål for, at alt er, som det skal være, så garantien opretholdes hos bilforhandleren.

Gælder uanset bilmærke

Det fortalte værkstedschef Mark Miari, da MigogOdense besøgte Autohuset Fyn lige før jul på værkstedet på Nyborgvej 427 i Odense.

“Det er serviceeftersyn ifølge fabrikantens forskrifter. Det vil sige, at vi udskifter de dele, som den pågældende fabrikant kræver ifølge servicehæftet.

Om det er Audi, Kia, BMW eller hvilket som helst andet mærke, så er prisen den samme og med mærkespecifik oliemængde,” forklarer han.

Overholder man ikke sin service, og bilen eksempelvis går i stykker, så frafalder garantien nemlig.

Så derfor er det både en billig og meget tryg løsning med de 119 kr. om måneden hos Autohuset Fyn.

Man er sikker på, at garantien holder

Mange er usikre på, om de må få serviceret deres bil andre steder end forhandleren for at overholde garantien, og derfor sidder mange bilejere med dyre reparationsaftaler hos forhandlerne.

Med serviceabonnementet hos Autohuset Fyn slipper du både for dyre service-regninger på én gang, og så er du helt sikker på, at garantien holder.

Det garanterer de.

“Hvis vi skulle lave en fejl, så forhandleren kan sige, at de ikke vil dække garantien, så dækker vi det. Vi står 100 procent inde for det vi laver og på det her serviceabonnement.

Kunden kan være fuldstændig tryg i hele den periode, som garantien dækker. Er det en Kia med syv års garanti, så gælder vores tilbud selvfølgelig alle syv år,” forklarer den innovative værkstedschef.

Han er ikke bleg for at kalde det for Fyns billigste serviceabonnement, og det er absolut også noget, som vil blive taget godt imod hos nye bilejere.

Det betyder nemlig en besparelse på helt op til 50% i forhold til markedsprisen på lignende serviceaftaler.

Skulle man mod forventning finde et bedre tilbud, garanterer Autohuset Fyn den billige pris med et 110% prismatch.

Altid gratis lånebil med i aftalen

Et kæmpe ekstra plus ved aftalen til de 119 kr. om måneden er, at der altid følger en gratis lånebil med, hvis din egen bil er til service, eller hvis Autohuset Fyn har den forbi forhandleren i forbindelse med garanti-tjek.

“Hvis du køber en bil med garanti på, og der går noget i stykker, så synes jeg ærlig talt ikke, at det kan være rigtigt, at kunden dels skal bruge tid på at komme ud til forhandleren med den, og dels betale flere hundrede kroner for en lånebil.

Derfor får man med vores serviceabonnement en lånebil kvit og frit, hvor man udelukkende betaler for benzinen,” siger han.

Modtog en Gazelle-pris fra Børsen

Der er også styr på tingene og ikke mindst regnskaberne hos Autohuset Fyn, der oprindeligt startede i Marslev.

Som nævnt modtog man i slutningen af 2018 en Gazelle-pris fra Børsen.

Den lander på en virksomheds bord, hvis man som minimum formår at fordoble sin omsætning hvert år over en periode på fire år, samtidig med at der er plus på bundlinjen.

“Jeg blev ringet op og spurgt; er du godt klar over, at du har fået en Gazelle-pris? Det anede jeg ingenting om, så vi har fået sådan en fin statuette, og det er klart, at det er noget, vi er rigtig stolte over.

Det giver da også noget troværdighed til et autoværksted, og for mig er det utrolig vigtigt at have et tillidsfuldt forhold til kunderne,” forklarer Mark.

Hente-bringe service på hele Fyn

Det er også et af punkterne omkring serviceabonnementet. Nemlig tilliden og den gode service.

Det er sådan, at Autohuset Fyn tilbyder at hente og bringe din bil, hvis den skal til service UANSET hvor du befinder dig på Fyn.

“Vi har gratis hente-bringe service. Vi henter dem på hele Fyn. Der er da nogen, som har sagt til mig, at jeg er bindegal.

Det kan koste to timers arbejde bare at hente en bil. Men det er jeg villig til, fordi jeg vil levere den bedste service i Odense og på resten af Fyn.

Vi har eksempelvis kunder, der arbejder på OUH. De møder ind på arbejde, og så henter vi bilen og sørger for, at den er tilbage igen, når de har fået fri.

Den service er de meget lykkelige for. Tid er kostbar og værdifuld for mange mennesker i dag, og vi ønsker at spare tid for vores kunder,” forklarer Mark.

Eventyret startede i Marslev

Det hele startede i 2012 i Marslev, hvor han og hans kone startede som selvstændige med eget autoværksted.

Blikket var dog hurtigt rettet mod udvidelse til Odense, og i april 2018 åbnede dørene så til et nyt, flot autoværksted.

“Vi er rigtig glade for beslutningen om at åbne her i Odense. Vi ligger også på en god placering, som er let at komme til. Vi laver mange erhvervsbiler, så vi har højt til loftet her, hvor vi er vi har specielle varevognsløftere, som vi ikke har i Marslev.

Så på den måde kan vi køre noget mere igennem. Vi kan tage større biler, og man skal ikke vente så lang tid på at komme til,” lyder det fra Mark.

Serviceabonnementet til kampagneprisen på 119 kr. i hovedtræk:

 • Din fabriksgaranti bevares på bilen, og du får stempel i servicebogen
 • Originale Bosch servicedele eller tilsvarende kvalitet
 • Gratis arbejdsløn i forbindelse med pære- og viskerskift mellem service
 • Gratis støvsugning af bilen
 • Gratis lånebil med fri km
 • Gratis hente/bringe service på hele Fyn
 • Gratis opbevaring af dine hjul i forbindelse med hjulskift
 • Gratis synstjek
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske hele året
 • Gratis Shell bilvask i forbindelse med serviceeftersyn
 • Kampagnen med kampagneprisen på 119 kr. gælder indtil 1. marts 2019

Priseksempel 1: Din bils garantiperiode er 2 år (24 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 2.856 kr. (119 kr. x 24 mdr).

Priseksempel 2: Din bils garantiperiode er 5 år (60 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 7.140 kr. (119 kr. x 60 mdr).

Priseksempel 3: Din bils garantiperiode er 7 år (84 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 9.956 kr. (119 kr. x 84 mdr).

Serviceabonnementet gælder i øvrigt også erhvervsbiler.

Med dette serviceabonnement kender man sine faste udgifter på bilen på forhånd, og det er kun i forbindelse med ekstraordinære reparationer, at det koster ekstra.

Skal du have lavet værkstedsarbejde, som ikke er omfattet af serviceabonnementet, får du minimum 20% rabat på timelønnen.

Er du interesseret i et serviceabonnement på din nye bil, så kontakt på mail@autohusetfyn.dk. Husk: din bil skal være ny og serviceabonnementet skal oprettes senest 30 dage efter købet.

Ved bestilling af serviceabonnement vil vi sætte pris på, hvis du nævner, at du har læst det på MigogOdense.

Nu åbner Odenses nye Virtual Reality Café: Vind vilde oplevelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Som man kunne læse først her på MigogOdense, så får byen en helt ny ægte Virtual Reality café.

Nu er åbningsdatoen også fastsat. Det bliver på lørdag d. 19. januar, at den landsdækkende kæde Limitless åbner i hjertet af Odense.

Caféen ligger på Kongensgade 9, og det ventes at blive noget af et tilløbsstykke.

Nu kan du helt ekstraordinært dykke med Den Hvide Haj eller en Blåhval. Du kan også kæmpe for dit liv i zombie-apocalypse. Her føles det mere ægte end nogensinde før.

Alle kan prøve VR-oplevelsen

Den nye Limitless Virtual Reality café indbyder nemlig til, at man tager venner, veninder, kollegaer eller familiemedlemmer med ind for at prøve Danmarks eneste ægte VR-oplevelse.

På åbningsdagen vil der nemlig være gratis VR-oplevelser til alle. Det skriver de på Facebook.

“I kan komme ind og få en GRATIS intropakke på vores åbningsdag.

Butikken er en af de absolut fedeste, og lægger op til nogle rigtig gode arrangementer og hygge for dig og dine bekendte.

På lørdag er i velkommen til blot at droppe forbi.

Det er nemlig ikke muligt at booke tid til vores åbningsdag. Fra søndag d. 20 januar og frem, kan i dog booke tider igennem vores hjemmeside,” skriver de på deres Facebook-side.

Kun fantasien sætter grænser

På Limitless Virtual Realitys Facebookside kan man snuse lidt til det nye banebrydende VR-koncept, og få en smagsprøve på, hvad man kan opleve via deres ultraavancerede VR-udstyr.

Tjek den her

Med spil som The Blue og Proton War, er det kun fantasien der sætter grænser.

“Vi har noget af det nyeste udstyr på markedet, som i den grad giver en følelse af virkelighed – her snakker jeg både om gåmaskiner, hvor man kan bevæge hele kroppen, men også “free-stands” hvor man kan prøve nogle rigtig fede spil bl.a. det meget kendte spil beat saber.” fortæller Andreas, som er butikschef i Aarhus.

Læs mere om VR Limitless her. 

KONKURRENCE

I samarbejde med VR Limitless udlodder vi 5 gavekort a 250 kr.

For 250 kr. kan man booke Den Store Pakke på 55 minutter – og man kan godt være flere, der prøver i løbet af seancen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogOdenses Facebook-side
Skriv hvor VR Limitless kommer til at ligge i Odense
Skriv mindst en du vil dele VR-oplevelsen med

Kåret til Danmarks bedste: Burger Shack åbner i denne uge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Første billede indefra Burger Shack i Odense
Første billede indefra Burger Shack i Odense

Vi har efterhånden glædet os til det i noget tid.

Men nu sker det endelig. The Burger Shack åbner i Odense i denne uge.

På torsdag d. 17. januar kommer dagen, hvor en af landets mest driftige burger-restauranter indtager Odense.

De har i forvejen steder i Aarhus, Aalborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Kolding, Vejle og Herning.

The Burger Shack åbner her i byen i Vintapperstræde 6. Det gør de selvfølgelig med et brag som altid.

Åbningstilbud på en flad 50’er

For en flad 50’er får du en Shack burger menu hele torsdag, fredag og lørdag.

Hos Burger Shack er de helt vilde med lokalerne i hjertet af Odense.

“Vi er enormt stolte af netop denne Burger Shack. Lokalerne passer perfekt til vores koncept og vi må indrømme at vi er enormt tilfredse med resultatet.

Den hyggelige Shack stemning sidder lige i øjet. Så nu glæder vi os bare til, at den fyldes med en masse dejlige sultne gæster,” siger Jakob Nielsen, som er franchisetager i Odense.

Burger Shack indefra

Lækre burgere på vej hjem fra byen

Hvis Odense har savnet et godt alternativ til lækker mad sent om aftenen, så er der også gode nyheder.

Allerede fra torsdag holder The Burger Shack også natåbent, som de fremover vil gøre hver torsdag, fredag og lørdag.

Det bliver altså en oplagt mulighed for at nyde kvalitetsburgere på alle tider af døgnet!

De er blevet kåret til Danmarks bedste burger efter en landsdækkende afstemning på Opdag Danmark.

De er to gange i træk blevet kåret til Århus’ bedste Burger, og så vandt de Byens Bedste Burger i Aalborg til AALBORG AWARDS sidste år.

Så man må altså godt have store forventninger, når The Burger Shack åbner i Odense.

Den fremadstormende burgerkæde har fokus på flammegrill, økologi og bæredygtighed, og stormer frem i flere byer i Danmark.

Hvad: Burger Shack åbner i Odense
Hvor: Vintapperstræde 6
Hvornår: Torsdag d. 17. januar kl. 11.00
Hvad sker der: 50 kr. for en Shack menu torsdag, fredag og lørdagDu kan tilmelde dig åbningsbegivenheden her

 

Fynske sportshelte hyldes på lørdag: Alle er inviteret til Fynske Bank Sportslørdag

Skrevet af: Michael Qureshi
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019

I år er det 10. år i træk, at Fynske Bank Sportslørdag fylder hallerne i Odense Idrætspark.

Her hylder fynboerne de fynske sportshelte, og alle kan ganske gratis komme med.

Det løber af stablen på lørdag d. 19. januar, og traditionen tro kan fynboerne se frem til en festlig fejring i Odense Idrætshal, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige – og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

70 partnere arbejder sammen for at gøre denne lørdag i januar uforglemmelig, heriblandt ni kommuner, 50 idrætsforeninger og tre fynske medier.

2019 er en milepæl for Fynske Bank Sportslørdag, men dagen bliver ikke ugenkendelig for publikum.

Stadig tre faste store priser

Der vil stadig blive uddelt de 3 faste priser: Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn.

Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig – den er nemlig blevet uddelt siden 1950. Årets Frivillige Idrætsleder og Den Fynske Idrætsforeningspris kåres efterfølgende ved aftenens branchefest for specielt inviterede, hvor der også vil være fejring af de mange fynske danmarksmestre.

“Vi viser omverdenen, at Fyns kommuner står sammen om et fælles projekt. Fynske Bank Sportslørdag er en god og hyggelig anledning til at fejre vores dygtige sportsfolk og give dem den ros og anerkendelse, de fortjener,” siger Bo Hansen, borgmester i Svendborg og partner ved Fynske Bank Sportslørdag.

Fælles fynsk sammenhold

Rådmand i Odense Kommune, Jane Jegind, er også begejstret for den fællesskabsfølelse Fynske Bank Sportslørdag giver.

“Vi skal være stolte af alle fynboer, der præsterer noget ekstraordinært. Det er et fælles fynsk sammenhold, vi har. For sammen er vi altså stærkere end hver for sig. Og det er Fynske Bank Sportslørdag med til at sætte fokus på,” siger hun.

Udover prisuddelingen kan gæsterne glæde sig til en sportsfestival med flotte opvisninger og ikke mindst til at prøve kræfter med over 40 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold.

For første gang vil der være mulighed for at prøve flere aktiviteter udendørs. Her kan man få lov at sætte sig i sadlen til cyklecross eller mini motocross.

Ligeledes kan publikum se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor OB’s maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

“Fynske Bank Sportslørdag er en festlig begivenhed, der samler en diversitet af sportsgrene og viser bredden i det fynske foreningsliv. Nogle af sportsgrenene kommer vi også til at se mere til ved events, som Fyn skal være vært for de kommende år,” fortæller Jakob Lund Staun, forretningschef hos Sport Event Fyn, der er en del af Destination Fyn.

Mød alle de store sportshold

Fynske Bank Sportslørdag er også kendt for at bringe de fynske sports fans helt tæt på øens sportsstjerner, og har børnene mod på at møde deres idoler, bliver der rig mulighed for det, for de mange fynske professionelle sportsfolk stiller gerne op til autografskrivning og selfies.

Du kan blandt andet møde OB, Odense Håndbold og Svendborg Rabbits!

Arrangementet plejer at tiltrække op mod 5.000 gæster i Odense Idrætsparks syv haller, så for 10. gang er der lagt op til en fantastisk begivenhed.

Hvad: Fynske Bank Sportslørdag
Hvornår: Lørdag 19. januar
Hvor: Odense Idrætspark
Gratis entré – Læs mere her