ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Royal Run 2020 er aflyst

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Lars Møller.
Foto: Lars Møller.

På grund af covid-19 blev dette års Royal Run i første omgang udsat til efter sommer, men nu har en enig styregruppe besluttet at aflyse Royal Run 2020.

”Vores vigtigste opgave er at sikre alle deltageres sikkerhed og sundhed, og vi mener ikke, at det er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker til Royal Run efter sommer.

Det er ærgerligt, for vi er mange, der havde håbet på og glædet os til, at det kunne være muligt at mødes til en stor fællesskabsfest i løbeskoene,” siger DIF-direktør Morten Mølholm på vegne af Royal Runs styregruppe.

Datoen for Royal Run 2021 er planlagt til 2. pinsedag, 24. maj i Danmark og d. 17. maj i Grønland.

Ser frem til pinsen 2021

Selv om der er en risiko for, at samfundet endnu ikke er blevet corona-frit i maj 2021, planlægger Royal Run-arrangørerne frem imod at kunne samle danskerne til Royal Run.

”Royal Run er en folkefest og en motionsbegivenhed, der motiverer mange danskere til at komme ud at røre sig og deltage i fællesskabet. Vi tror og håber, at vi til maj næste år er kommet ud på den anden side og atter kan samles i det store idrætsfællesskab, og vi sætter derfor denne dato,” begrunder Morten Mølholm.

Tilmeldinger overføres

Royal Run 2021 bliver afholdt i de samme byer, som var planlagt til 2020-udgaven, og de godt 70.000, der lige nu er tilmeldt Royal Run 2020, vil automatisk blive overført til 2021. Skulle man være forhindret i at deltage i 2021, kan man til få pengene refunderet indtil d. 8. september.

Tilmeldingen til Royal Run 2021 åbner på et senere tidspunkt.

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også