Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Var ellers meldt udsolgt: Nu er der flere billetter i salg til Dizzy Mizz Lizzy-koncert

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Lørdag den 15. maj bliver ODEON lagt ned af Rock’n’Roll, når Dizzy Mizz Lizzy indtager scenen i Odeons store sal.

Koncerten blev lynhurtigt udsolgt i første omgang, men nåede du ikke at få fat i de populære billetter, så er det nu, du skal slå til.

“Med genåbningen af Danmark har vi fået mulighed for at sætte flere billetter til salg – dog et begrænset antal. Så vent ikke – slå til nu! Og få en fantastisk aften i selskab med et af landets fedeste livebands,” fortæller Live Culture i en pressemeddelelse.

Sid-ned koncert med masser af gang i den

Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Alle koncerter er grundet corona sid ned koncerter.

Billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også