Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye navne til Tinderbox og Magicbox: En af tidens mest populære rappere

Af Morten Hopballe

Der er allerede 11 navne på plakaten til Tinderbox 2018 inklusive verdensnavne som Depeche Mode, Tiësto, Alanis Morissette, Nik & Jay og Prophets of Rage, og nu kommer der en tidlig julegave i form af fem nye navne til programmet. Blandt dem en af de mest populære rappere i verden lige nu.

Der er tale om den amerikanske rapper Wiz Khalifa, der i 2015 slog et hav af rekorder med singlen ”See You Again (feat. Charlie Puth)”. Sangen var den bedst sælgende single på verdensplan i 2015, og den er stadig den næstmest sete video nogensinde på Youtube med mere end 3.2 milliarder visninger. Singlen gik desuden nummer et på en lang række hitlister, men sangen var langt fra det første hit fra den amerikanske verdensstjerne.

Wiz Khalifa havde allerede i 2010 haft et megahit med ”Black and Yellow” fra gennembrudsalbummet ”Rolling Papers”, og han er også med på Maroon 5-hittet ”Payphone”. Med millioner af solgte plader og milliarder af streams er Wiz Khalifa et af de varmeste rap-navne i verden lige nu.

Wiz Khalifa går på scenen i Tusindårsskoven fredag 29. juni.

Første Magicbox-navne

Sammen med offentliggørelse af Wiz Khalifa kan Tinderbox præsentere de første navne til den elektroniske Magicbox-scene. Her kan publikum glæde sig til at høre norske Matoma og den nordiske duo Pegboard Nerds samt hollandske Julian Jordan og Lucas & Steve.

Med de seneste tilføjelser er der nu i alt 15 navne på plakaten til Tinderbox 2018. På åbningsdagen, torsdag 28. juni kan man høre Depeche Mode, Alex Vargas og Prophets of Rage, fredag spiller Wiz Khalifa, Alanis Morissette, Carpark North, Dizzy Mizz Lizzy og French Montana, mens C.V. Jørgensen, Nik & Jay, Skunk Anansie og Tiësto er med til at lukke næste års festival med et brag. Oven i det kan man altså i Magicbox-universet glæde sig til Julian Jordan, Lucas & Steve, Matoma og Pegboard Nerds.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.

Del artikel

Andre læser også