Nye navne til Tinderbox og Magicbox: En af tidens mest populære rappere

Skrevet af: Morten Hopballe

Der er allerede 11 navne på plakaten til Tinderbox 2018 inklusive verdensnavne som Depeche Mode, Tiësto, Alanis Morissette, Nik & Jay og Prophets of Rage, og nu kommer der en tidlig julegave i form af fem nye navne til programmet. Blandt dem en af de mest populære rappere i verden lige nu.

Der er tale om den amerikanske rapper Wiz Khalifa, der i 2015 slog et hav af rekorder med singlen ”See You Again (feat. Charlie Puth)”. Sangen var den bedst sælgende single på verdensplan i 2015, og den er stadig den næstmest sete video nogensinde på Youtube med mere end 3.2 milliarder visninger. Singlen gik desuden nummer et på en lang række hitlister, men sangen var langt fra det første hit fra den amerikanske verdensstjerne.

Wiz Khalifa havde allerede i 2010 haft et megahit med ”Black and Yellow” fra gennembrudsalbummet ”Rolling Papers”, og han er også med på Maroon 5-hittet ”Payphone”. Med millioner af solgte plader og milliarder af streams er Wiz Khalifa et af de varmeste rap-navne i verden lige nu.

Wiz Khalifa går på scenen i Tusindårsskoven fredag 29. juni.

Første Magicbox-navne

Sammen med offentliggørelse af Wiz Khalifa kan Tinderbox præsentere de første navne til den elektroniske Magicbox-scene. Her kan publikum glæde sig til at høre norske Matoma og den nordiske duo Pegboard Nerds samt hollandske Julian Jordan og Lucas & Steve.

Med de seneste tilføjelser er der nu i alt 15 navne på plakaten til Tinderbox 2018. På åbningsdagen, torsdag 28. juni kan man høre Depeche Mode, Alex Vargas og Prophets of Rage, fredag spiller Wiz Khalifa, Alanis Morissette, Carpark North, Dizzy Mizz Lizzy og French Montana, mens C.V. Jørgensen, Nik & Jay, Skunk Anansie og Tiësto er med til at lukke næste års festival med et brag. Oven i det kan man altså i Magicbox-universet glæde sig til Julian Jordan, Lucas & Steve, Matoma og Pegboard Nerds.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.