Nyt fællesskab for madelskere: Spis gourmet til en skarp pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: The Gastro Club
Foto: The Gastro Club

Gastronomi bliver bare mere og mere populært, og madscenen i Odense bliver helt tiden opgraderet med nye spændende spisesteder.

Nu bliver der endnu flere muligheder for at afprøve de mange lækre restauranter i og omkring Odense.

De to madelskere Claus og Morten har nemlig startet det gastronomiske projekt The Gastro Club.

Konceptet går ud på, at man til en yderst skarp pris kan prøve udvalgte gourmetrestauranter i byen.

“Det er et fællesskab for madelskere. Vi elsker bare mad,” fortæller Claus Rasmussen, som har startet det sammen med sin kammerat Morten.

Fokus på fællesskab og god mad

De månedlige arrangementer bliver altid ledet af køkkenchefen eller restauratøren på stedet. Der bliver typisk serveret 6-9 lækre og spændende gourmetretter, og den enkelte restaurant bestemmer hele menuen.

“Vi udvælger 8-10 af de bedste gourmetrestauranter i Odense. Det restauranten disker op med er kreative menuer – om det så er off the menu, deres signaturretter eller noget helt tredje. Maden bliver præsenteret, og der bliver gjort en dyd ud af at forklare om de enkelte retter, de benyttede råvarer og restaurantens filosofi,” forklarer Claus Rasmussen til MigogOdense.

The Gastro Club har allerede afholdt et preevent på The Balcony, og det gik over al forventning.

“Evalueringerne var vi meget stolte af, og folk havde en super oplevelse. Folk var meget positive over for social dining konceptet, som også er meget vigtigt for os.”

Gourmetarrangementerne bliver afholdt efter det populære social dining princippet, der betyder uformelt gourmetfællesskab ved fælles langborde, nærvær og stemningsfyldt madoplevelse – sammen med andre madelskere.

Et prisleje hvor alle kan være med

Prisrammen for hver gourmetaften ligger på mellem 350-400 kr., hvor restauranten disker op med mellem 6-10 retter.

“Vi har valgt et prisleje, hvor alle kan være med, men hvor vi ikke går ned på kvaliteten. Man får en unik mulighed for at prøve noget nyt, og måske få øjnene op for sin nye yndlings-restaurant,” forklarer Claus.

Foto: The Gastro Club. Introaften på The Balcony

Stadig ledige pladser til første gourmetaften

Tirsdag den 29. maj er det så tid til Gastro Clubs første gourmetaften. Det bliver på Restaurant Marie Louise, der vil servere en spændende 7-retters gourmetmenu ved stemningsfyldte fællesborde og indlevende præsentation af de enkelte retter af restaurantens ejer og køkkenchef.

Som du sikkert kender fra vinsmagning, vil du efter hver ret, blive bedt om at anmelde retten på et udleveret evalueringsark. Det giver restauranten en værdifuld feedback på det serverede

Prisen for hele herligheden er 375. kr. inkl. postevand. På dagen vil der blive præsenteret en vinmenu, der matcher de serverede retter samt et godt tilbud på et glas af dagens vin- eller rødvin.

Du kan læse meget mere her.