MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt liv i den gamle Gasa-bygning: Kendte navne går sammen om fedt koncept

Af Michael Qureshi
Foto: Jannik Meier Sørensen, Gasa 2021
Foto: Jannik Meier Sørensen, Gasa 2021

Savner du også noget at se frem til? Så har vi en god nyhed.

Odense får nyt venue, der giver byen et nyt og urbant samlingssted.

Den gamle Gasa-bygning på Middelfartvej får snart nyt liv, når lokale partnere står klar til at åbne dørene til en ny historie.

Coronakrisen har haft mange konsekvenser.

Kulturlivet og restaurationsbranchen har skulle vende tingene på hovedet og se nye muligheder.

Det har for Bargroup betydet en ny investering. De har satset hele butikken, indgået nyt partnerskab og lavet en investering i fremtiden.

Petanque – Shuffle Bar & Grill

Byens nye venue hedder; ’Gasa – Petanque, Shuffle bar & Grill’.

Her kan du, når samfundet åbner op igen, booke en af de mange petanque og shuffle baner, du kan opleve koncerter og events, du kan smage på Fyn fra det store åbne køkken, og du kan booke lokaler til den fest, du aldrig fik holdt i 2020.

“Vi tror på Odense og står parate til at invitere byen indenfor, når det igen er forsvarligt at gøre alt det, der er sjovt.

2020 har uden tvivl handlet om overlevelse i vores branche, men det benspænd coronakrisen har været, har givet os nye muligheder.

Vi er blevet nødt til at tænke større og i nye samarbejder for at komme godt ud af krisen – og byen har brug for noget at se frem til,” siger Bjørn Hentze, partner i Bargroup.

Mangler i Odense

Han står blandt andet også som frontfigur for succesfulde Storms Pakhus.

“Visionen er at give byen det, vi elsker at lave og twiste det med noget, vi mener, byen mangler,” siger Bjørn Hentze

Man vil både kunne se i indretningen, menukortet og på eventplanen at drivkraften er at give byen noget nyt. Men ingen vil være i tvivl om, hvor fokus er. Fokus bliver på det lokale.

“Når Odense skal på landkortet, skal vi turde at lade os inspirere af udlandet og kombinere det med det særlige ved Fyn.

Vi har set på, hvad store byer i Europa – som fx London og Amsterdam – har haft succes med og kombineret det med lokale samarbejder, fynske råvare, og events der tør noget mere,” fortsætter Bjørn Hentze.

Foto: Siw Poulsen, fra højre Bjørn Hentze, Stig Berthelsen. Per Hallundbæk og Gregers Smith

Per Hallundbæk står for køkkenet

Bargroup har indgået partnerskab med to af branchens erfarne drenge.

Stig Berthelsen kommer til at stå for den daglige drift, og Per Hallundbæk (tidligere Falsled Kro) bliver gastronomisk chef i det nye køkken, han selv skal forme i både smag og udtryk.

“Et så stort projekt kræver et stærkt hold.

Det er så fedt, at Per og Stig vil med på denne rejse, og vi glæder os til at vi kan åbne. Nu må foråret bare gerne bringe bedre nyheder, så vi snart kan melde en åbningsdato ud,” afslutter Bjørn med et smil.

Adressen er Middelfartvej nr. 9M, 5000 Odense C

Åbningsdatoen er endnu ukendt.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien