Nyt stjerneskud i byen: Odenses nye smørrebrødsbutik åbner på mandag

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

På mandag åbner Joey’s smørrebrød & sandwich på Hjallesevej 20 i Odense C.

Det er den tidligere dagplejemor fra Odense, Tina Milling Pedersen, som står bag smørrebrødsforretningen.

Fra dagplejemor til smørrebrødsjomfru

”Jeg har i syv år været privat dagplejer i Skibhuskvarteret, men da udlejeren opsagde lejemålet, måtte jeg finde på noget andet at lave. Så da mine gode venner, som ejer Joey’s Burger, tilbød mig at dele lokaler med dem, var jeg ikke i tvivl.

Jeg har længe tænkt over, at jeg godt kunne tænke mig at åbne et spisested, for jeg elsker at lave mad, så det faldt mig helt naturligt at takke ja til tilbuddet. Allerede som 10-årig lavede jeg altid højbelagt smørrebrød til min far, når han skulle på arbejde,” siger Tina Milling Pedersen.

Serverer flere forskellige slags smørrebrød og sandwichs

Hos Joey’s smørrebrød & sandwich kan du få flere forskellige slags smørrebrød.

”Jeg serverer helt almindelige ’håndværkermadder’ med lækkert pålæg, men jeg serverer også luksussmørrebrød på chiabrød fra Lagkagehuset med flere lag pålæg eller en lun fiskefilet.

Hvis man er ekstra sulten, kan man også få et stykke ekstra luksus smørrebrød med 4-5 stykker pålæg. Derudover laver jeg baguettes og sandwichs, hvor man selv bestemmer, hvad man vil have i. Der er f.eks. kylling, roastbeef, frikadeller, laks, tun, skinke og flæskesteg.

Flæskestegen steger jeg naturligvis selv – og det er en rigtig flæskesteg og ikke en ribbensteg. Det går jeg selv meget op i, og jeg vil ikke servere noget for mine gæster, som jeg ikke selv synes, er lækkert,” siger Tina Milling Pedersen.

Et lækkert alternativ til madpakken

”Jeg tilbyder et lækkert alternativ til den klassiske madpakke, og det er bl.a. også derfor, jeg allerede åbner kl. 6.30, så håndværkerne kan nå at købe deres madpakke hos mig.

Folk kan både nyde maden i butikken og tage den med som take-away. Og de kan bestille via Just Eat. Vi bringer gerne ud, hvis man bestiller for minimum 200 kr.,” siger Tina Milling Pedersen.

Gode tilbud på åbningsdagen

Joey’s smørrebrød & sandwich åbner på mandag, hvor der fra kl. 6.30-14 er gode tilbud i butikken.

”På mandag kan man få et stykke almindeligt smørrebrød til 8 kr., et luksusstykke til 12 kr. og et ekstra luksusstykke til 20 kr.,” siger Tina Milling Pedersen og fortsætter:

”Alle andre dage kommer priserne til at ligge på mellem 12-34 kr. for både smørrebrød og sandwichs. Det, synes jeg, er rigtigt gode priser.”

Åbningstiderne for Joey’s smørrebrød & sandwich er 6.30-14 hver mandag-fredag, og det er også muligt at bestille mad lørdag efter aftale.

Tip en vinyl-elsker: Kæmpe plademarked kommer snart til Odense igen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Verden er blevet digital.

Men der er bare nogle ting, som aldrig helt dør ud. Vinylelskere findes stadig i alle afskygninger.

Lørdag d. 5. oktober danner Posten traditionen tro rammen om den nu 67. udgave af Odenses Internationale Plademesse, som har eksisteret siden 1984, og er dermed Danmarks ældste.

40 standholdere fra Danmark og Tyskland står klar med cirka 35.000 plader på 100 meter med stande

Du finder musik til enhver smag; rock, funk, metal, soul, pop, klassisk, dansk, jazz, country

Med det brede udbud markerer messen sig som en af de absolut største og bedste i landet.

Prismæssigt er der også noget for alle.

Der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner. Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Sjældne samlerobjekter

Tommy and The Rockets vil også møde op med egne vinyludgivelser, som interesserede kan få signeret.

Desuden vil der være spændende merchandise med Tommy and The Rockets.

Alle stande er fyldt til randen med et utroligt stort udbud, naturligvis af vinyl i alle formater, men også CD’er og DVD’er med alle genrer fra 50’erne og frem til i dag.

Der er masser af sjældne samlerobjekter og almindelige tilgængelige vinyler til salg. Man kan også finde promotion- og fanklubudgivelser, der aldrig før har været til salg i en pladebutik.

Der er endvidere et stort udvalg af merchandise for enhver smag, bl.a. bøger, T-shirts m.m.

Derfor imødeses Odenses Internationale Plademesse altid med stor forventning af musikelskere.

Hvad: Odenses Internationale Plademesse
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Lørdag d. 5. oktober fra kl. 10-15.00
Hvor meget: 20 kr. i entré
Hvordan: Tjek linket her

To uger til verdens største tarteletfestival: Vind billetter til tartelet-himlen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto af en kæmpe tartelet
Arkivfoto af en kæmpe tartelet

Om små to uger går det løs.

Lørdag d. 5. oktober omdannes DOK5000 til et sandt tartelet-himmerige.

Odense Tartelet Festival er verdens største tarteletfestival, hvor der efter planen skal serveres over 13.000 tarteletter.

Det hele foregår lørdag den 5. oktober i år i DOK5000, og programmet byder allerede op til en hylende morsom og ikke mindst mættende dag.

Der er allerede rift om billetterne og i år kan man reservere bordplads, så man er sikker på, man ved, hvor man sidder.

Flere underholdende navne spiller

Johnny Reimar er klar med tyrolerhatten og Stig Rossen og Vennerne er blandt den perlerække af musikalske indslag, der kendertegner en rigtig tarteletfestival i Odense.

Der er live musik i 8 timer, 13000 tarteletter og mindst ligeså mange genstande til halsen.

Så det kommer til at passe perfekt ind i den atmosfære arrangørerne bag Odense Tartelet Festival ønsker at skabe. Tarteletter ad libitum og god underholdning på scenen.

Startede med et orkester

Hvordan startede det hele?

’’Det startede med, at vi kom til at hyre et orkester, hvor det så viste sig, at de var medlem af Dansk Tartelet Selskab. De spurgte, om ikke vi ligeså godt kunne servere tarteletter til koncerten.

Det kunne vi da godt prøve. Siden har det bare vokset sig større, og nu er vi på tiende år med over 1300 gæster.

Det er blevet en hel tradition.’’

Hvad: Odense Tartelet Festival 2019
Hvor: DOK5000
Hvornår: Lørdag d. 5. oktober

Du kan købe billet til den store fest her

KONKURRENCE

Vi udlodder 2 x 2 billetter til Odense Tartelet Festival

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdense’s Facebook 19. september kl. 19.55
Skriv hvem du vil have med i tartelet-himlen

Vi trækker en vinder 26. september

Nyt tiltag fra den voksende kæde: Kød-kongerne Flammen introducerer take away

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto Flammen
PR-foto Flammen

Restaurant Flammen har virkelig fået tændt gnisten under odenseanernes trang til kød med deres ad libitum grillbuffet.

I morgen torsdag den 19. september åbner Flammen op for deres takeaway-koncept i deres restaurant på Kongensgade i Odense.

“Flammen Take Away gør det muligt for vores gæster i Odense at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv,” siger General Manager, Morten Bendix Kristensen i en pressemeddelelse.

Hos Restaurant Flammen er der som altid noget for enhver smag, og med Flammen Take Away bliver det nemt at bestille menuer, som vil indeholde både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater.

PR-foto Flammen

Levering til døren er også mulig

Det hele vil blive pakket og stå klar til afhentning i restauranten, og levering til døren bliver også en mulighed.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Derfor har vi sammensat lækre menuer, som altid indeholder et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet.

Det vil det også være en muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Flammen TakeAway er senest indført i byerne Herning, Viborg, Næstved, Esbjerg, København, Roskilde og Aarhus med stor succes.

Derfor er konceptet ligeledes klar til at indtage Odense, hvor der vil være åbningstilbud på takeaway menuer helt frem til den 3. oktober.