MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense Aafart med nyt tiltag: Lån en gratis kano, hvis du samler skrald

Af Christina Frederiksen

Lån en gratis kano, og gør noget godt for miljøet. Det er tanken bag Odense Aafarts nye grønne initiativ, “Hov, du glemte noget!”.

Affald i naturen er desværre ikke et sjældent syn.

Hos Odense Aafart ønsker vi at give naturen og Odense Å en kærlig hånd og sætte fokus på vores fælles ansvar over for miljøet. Vi arbejder løbende på at forbedre os som virksomhed og har flere kommende tiltag i fremtiden.

Eva Pasgaard, direktør i Odense Aafart

En sommer med mange besøgende og begivenheder har efterladt en del affald i og langs Odense Å. Især én begivenhed, hvor over 1000 personer i badedyr sejlede igennem Odense Å satte sine spor med efterladte dåser og flasker på bunden af Odense Å.

Affald og skrald i naturen er ikke kun et problem for os, men også for dyrene og det miljø vi befinder os i. 

Grønt initiativ

Odense Aafart har derfor igangsat et grønt initiativ, hvor man kan låne en gratis kano for en dag, hvis man samtidig forpligter sig til at indsamle affald på turen gennem Odense Å.

Odense Aafart står klar med gratis kanoer, fiskenet og en konkurrence om et årskort til deltagerne.

Odense Aafart mener nemlig, at vi alle har et fælles ansvar, når det kommer til at passe på vores natur, vores å og dyrene, der bor heri. 

Som initiativ til at rense Odense Å, stiller Odense Aafarts Kanoudlejning dagligt 5 gratis kanoer til rådighed indtil den 11. september, så vi i fællesskab kan indsamle alt affald fra åen. 

“Hos Odense Aafart ønsker vi at give naturen og Odense Å en kærlig hånd og sætte fokus på vores fælles ansvar over for miljøet. Vi arbejder løbende på at forbedre os som virksomhed og har flere kommende tiltag i fremtiden,” udtaler direktør Eva Pasgaard.

Affaldsindsamlingen er for alle – store som små. Du kan invitere familien, vennerne eller naboerne med ud at samle affald, og det er også en håndgribelig måde at lære børnene, hvor vigtigt det er at passe på naturen og miljøet, vi befinder os i. 

Kampagnen forlænges

Kampagnen startede officielt mandag den 22. august med en varighed på 14 dage. Fordi bæredygtighed er vigtigt for Odense Aafart, forlænges kampagnen t.o.m. søndag den 11. september. Der er derfor stadig rig mulighed for at deltage i affaldsindsamlingen.

Det praktiske

For at booke en kano skal man kontakte direktør Eva Pasgaard på eva@aafart.dk. Man vælger frit dagen, tidspunktet og hvilke rute man ønsker at tage (der tages forbehold for udsolgt). Du kan her vælge mellem Byruten eller Bellinge-ruten. Vi sørger for alt det nødvendige indsamlingsudstyr, som gør affaldsindsamlingen nem, hygiejnisk og hyggelig.

For at deltage i konkurrencen om et årskort til turbåden, skal man tage et billede af sig selv undervejs og poste det på Instagram med #OdenseAafartGrøn. Blandt deltagerne trækkes de heldige vindere af et årskort til turbåden!

Del artikel

Andre læser også