MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenseansk bureau med fokus på linkbuilding

Af Redaktionen

Vi lever i dag i et nærmest fuldt digitaliseret samfund. Mange aspekter af vores liv kan ordnes og håndteres i den digitale sfære fremfor den fysiske. Det har bragt mange fordele med sig, der har gjort vores liv nemmere og mere dynamiske.

Annoncørbetalt indhold leveret af WeDigitize.dk

Det har derfor også affødt sig en helt ny type industri, som arbejder og skaber services indenfor den digitale verdens rammer og muligheder. I Odense hitter denne industri både som idealet på den moderne arbejdsplads, og som udbydere af helt essentielle services, der holder hånden under vores digitale systemer. I denne artikel vil vi sætte spotlight på den odenseanske virksomhed We Digitize, der siden 2006 har fungeret som grossist for over 400 digitale bureauer.

We Digitize – Hvem er de?

We Digitize er en virksomhed, der specialiserer sig i digitale ydelser. Lige siden 2006 har de været danske pionerer i forhold til services som tekstforfatning, linkbuilding, digitalt salg og branding samt meget mere. Virksomheden er blevet kåret som Gazelle-virksomhed tre gange i streg af Børsen, og fortsætter støt med at hjælpe andre digitale virksomheder med at nå deres mål.

Det primære forretningsområde for We Digitize er SEO og linkbuilding, som de igennem årene har haft held med nu at kunne udbyde på verdensplan. Det har betydet, at We Digitize har været en vigtig konsulent for virksomheder over hele verden, når de skal lægge strategi, forøge salg og få en større tilstedeværelse på internettet.  Det er en odenseansk virksomhed, der så at sige breder deres arme ud over alle verdens hjørner.

Linkbuilding – Digitalt guld

Enhver virksomhed har brug for en tilstedeværelse på internettet. En digital tilværelse øger salg og virksomhedens ry, da internettet kan nå ud til nærmest hele jordens befolkning. Og her er det, at virksomheder som We Digitize, der specialiserer sig i linkbuilding, kan træde ind og gøre en forskel.

 

Linkbuilding går ud på at skabe positiv omtale af en virksomhed på internettet. Dette gøres ved at skabe relevant indhold af høj kvalitet, der kan publiceres på hjemmesider med attraktiv trafik og indhold. Det er en af de mest komplicerede og essentielle former for onlinestrategi, der kræver et netværk af redaktører og websites samt et hold af professionelle tekstforfattere for at bringe positive resultater. We Digitize sidder inde med alle disse essentielle komponenter, og er derfor i stand til at levere noget ekstra ud over, hvad de fleste andre kan. Det er ren Odense-Power.

Lækre lokaler i hjertet af Odense

Du er måske ikke helt klar over det, men bor du i Odense, eller har du været forbi gågaden nu og da, så har du nok marcheret forbi We Digitize’s smukke lokaler. På Vestergade 55 i Odense C ligger We Digitize’s odenseanske lokaler. Det er centralt på gågaden, og er derfor som bygning en kantsten i Odenses spændende byliv.

Bygningen grænser også direkte op ad et af Odenses særligste steder: Vintapperstræde. Vintapperstræde er fyldt til randen med spændende værtshuse, restauranter og småbutikker, man kan udforske i flere timer. Her holdes der også ofte festivaler såsom Harry Potter-festival, Odense Blomsterfestival og Lørdagssommer Jazz, som cementerer stedet som et af Odenses kulturelle hotspots.

Midt i alt dette liv, kultur og spænding ligger We Digitize’s kontorer som en pragtfuld bygning skabt i ældre stil, men som samtidigt leverer noget af det mest moderne i verden. Lokalerne og lokationen er derfor et perfekt symbol på den kontinuation, der ligger mellem Odenses gamle historie og den nye, der allerede nu er ved at skabes.

Den store drøm for skriveelskere

We Digitize har i mange år nu været drømmearbejdspladsen for mennesker, der elsker at skrive, og udvikle deres egne evner for at sætte ord på skrift. Derfor er virksomheden også lettere kendt for sit garvede og unge hold af tekstforfattere.

Linkbuilding er en ydelse, der kræver massive mængder af tekst af høj kvalitet. Der skal kunne arbejdes med links, keywords, appelformer, fremmedsprog og man skal kunne tænke meget kreativt, for at skabe relevant indhold til et hav af hjemmesider, der hver beskæftiger sig med en masse forskelligt.

Hver dag byder på nye sjove udfordringer for We Digitize’s tekstforfattere, når de sætter fingrene til tasterne, og begynder at forme det digitale guld.

Del artikel

Andre læser også