MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Over 100 gratis aktiviteter: Masser af sjov for børn og unge hele sommeren

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis I har valgt at bruge endnu en sommer indenfor Danmarks grænser og savner nogle sommeraktiviteter til ungerne, er der heldigvis masser at give sig til i Odense.

I samarbejde med foreninger og idrætsklubber byder UngOdense og SSP Odense på et stort udvalg af gratis sommerferieaktiviteter.

I uge 27 afholdes der et OL for børn og unge mellem 11 og 18 år, hvor man kan konkurrere med og mod venner i f.eks. 50 meter sprint, rundbold, fodbold, forhindringsløb og fodbold curling for blot at nævne et par stykker.

Hvis man ikke er den sporty type, kan man stadig deltage, da der vil være sjove aktiviteter for alle bl.a. i form af hoppepude, rodeotur og konkurrencer.

Fyldt sommerkalender

Udover OL i Mosen i uge 27 vil der også være malerskole, udflugt til Rømø, boksning, TikTok live show, co-cart og madlavning – bare for at fremhæve et par af de mange, mange aktiviteter.

“Ja, det er da lige til at blive forpustet af at se det program. Det er i hvert fald sikkert, at man ikke behøver at få en kedelig sommer, selv om man kommer til at tilbringe det meste af tiden i Odense.

Der er virkeligt gode muligheder for at komme ud af sit kvarter og lære byen at kende. Jeg håber, at mange vil benytte sig at tilbuddene og opleve samværet med andre unge på tværs af byen,” siger børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen.

De fleste af de over 100 sommeraktiviteter for børn og unge over 11 år er gratis at deltage i, og en del kan man bare møde op til på dagen. Der kan dog være tilmelding og egenbetaling på nogle af aktiviteterne.

Vil du have et overblik over sommeraktiviteterne, kan du læse mere her.

Del artikel

Andre læser også