Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overrask én du holder af med masser af juleoplevelser

Af Annoncør

Julen er én af de største favoritter når det kommer til vigtige højtideligheder. For rigtigt mange mennesker er denne tid forbundet med samvær med dem, der betyder allermest. Det er en tid, hvor lyset kommer frem i mange – selv i en af mørkeste måneder. Der er nogle som allerhelst vil have, at julen aldrig slutter og så er der selvfølgelig også dem, som synes det er et værre ræs. Hvis du kender en som er julens allerstørste fan, hvorfor så ikke gøre denne tid endnu mere magisk for vedkommende?

Det behøver ikke handle om en fødselsdag, bare fordi du gerne vil tage hul på juletraditionerne lidt tidligt. Måske kender du én som trænger til ekstra meget forkælelse, hvorfor du derfor kan overveje nogle af disse gode julegaver og oplevelser som du kan glæde vedkommende med.

Overrask med lækre julekalendere

Om man er barn eller voksen, så er det bare enormt spændende at åbne en julekalender op til den store dag. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af det i forhold til nedtællingen til juleaften, så kan du overraske én med en julekalender med kvalitets chokolade. Hos Delikatessehuset, kan du finde de lækreste chokoladejulekalender, som med sikkerhed bliver et hit.

Tag til Odense og oplev julemagien

Odense er ganske vist en af de allermest fortryllende og hyggelige byer, som findes i Danmark. Hele året rundt sker der ting og sager i byen, men særligt til jul fremstår byen endnu mere magisk. Det er trods alt H.C. Andersens fødested, hvilket byen bærer præg af og det gør naturligvis juleoplevelsen fantastisk. Op til jul vil Odense blive pyntet med smukke julelys og det store juletræ vil blive hejst foran Rådhuset. Der vil både være hyggelige markeder at finde, samt forskellige aktiviteter. Forkæl hende eller ham du kender, som elsker julen med en uforglemmelig juletur til byen.

Brug et par dage i den fynske hovedstad

Der er god grund til at tage et par dage ud af kalenderen og bruge dem i Odense og omegn, når juletiden nærmer sig. Ikke nok med ar shopping mulighederne i Odense er glimrende, hvis du eller I skal finde de sidste gaver, men de er også hyggeligt pyntet op i byens butikker. Det er tydeligt at se, at alle de erhvervsdrivende gør sit for at skabe den unikke julehygge stemning i byen. Book eventuelt et par overnatninger på ét af de hyggelige hoteller og tag på opdagelse i byen.

Masser af juleoverraskelser

En lækker julekalender med kvalitetschokolade, en jule-tur til Odense og, hvad så mere? Vil du gerne gå all-in på juleoverraskelser, så må du ej glemme julesokken og de 24 pakker. Hvis du er til den kreative side, så kan du eventuelt finde på små hjemmelavede gaver, som du kan bruge til en 24-pakkes julekalender. Få gerne hængt en julesok op som du også kan fylde med godter til vedkommende, du holder af. Uanset alder, så er det bare hyggeligt at gå i barndommen igen med disse juleaktiviteter og du kan være sikker på, at der er én som bliver glad.

Del artikel

Andre læser også