MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populære Odense-restauranter udvider: Åbner uden for centrum

Af Redaktionen

Hvis du bor i Dalum, og er til pizza eller sushi, så er der gode nyheder til dig: To af Odenses mest populære spisesteder, Bar’Sushi og Mamma’s, åbner nemlig restaurant på Dalumvej.

Dalumvej byder allerede på restauranter som Classic Indian Takeaway, Danish Fried Chicken og Café Mauritz. Men ifølge Søren Gordon Rasmussen, som er indehaver af Bar’Sushi, mangler der noget:

”Vi ser Dalum som et fantastisk område at åbne vores nye Bar’Sushi. Jeg er selv flyttet til Dalum, og jeg synes, der mangler noget japansk inspireret mad i området.”

Et attraktivt område

Ved at vælge Dalum som deres nye location, satser de to restauranter på et område i Odense, som ifølge Søren Gordon Rasmussen bliver mere og mere populært og attraktivt:

”Folk i Dalum handler lokalt, så vores udvidelse til Dalum betyder forhåbentligt, at vi får en masse lokale gæster. Flere bygninger er ved at blive renoveret i området, og Dalum bliver mere og mere attraktivt især for unge. Det er en positiv udvikling, som jeg er sikker på, at vores nye restaurant kommer til bidrage til.”

De to restauranter åbner der, hvor Dalumvejs gamle dyrehandel lå og restauranterne forventes at åbne i sidste kvartal af året. Der er store forventninger til området, og Søren Gordon Rasmussen ser frem til åbningen:

”I Dalum kommer vi både til at have take away og diner ligesom på Læssøegade, så man både kan tage maden med hjem og sidde og hygge med maden i vores hyggelige diner. Vi glæder os enormt meget til at åbne og byde både nye og gamle kunder velkommen i Dalum.”

Det er Sielemann Ejendomme, der ejer matriklen, som tidligere husede dyrehandlen, og direktør Steffen Sielemann har tidligere fortalt, at der kommer 13 lejligheder og tre butikker på grunden. Nu er der altså sat navn på de to af butikkerne.

Ejeren fortæller samtidig, at byggeriet – om alt går vel – står klar på den anden side af sommerferien; lejlighederne til oktober, og butikkerne måske lidt tidligere.