Udsolgt portvinsfestival: Ekstra billetter er nu sat til salg

Af Jens Erik Møller
Portvinsfestival i Vintapeprstræde. Arkivfoto
Portvinsfestival i Vintapeprstræde. Arkivfoto

Den har været udsolgt i månedsvis, men nu er der godt nyt til alle portvinselskere.

Der er nemlig sat ekstra billetter til salg til Portvinsfestivalen i Vintapperstræde 7. og 8. september.

Det er blevet muligt, efter at udstillernes forhåndsreserverede billetter ikke allesammen er solgt. Så nåede du ikke at få billet, før festivalen blev udsolgt, så har du nu igen chancen for at komme med til denne særlige festival dedikeret den portugisiske hedvin.

Men det gælder om at være hurtig om at bestemme sig, da der kun er sat et mindre antal billetter til salg.

Billetten inkluderer et særligt smageglas i form af et Spiegelau krystalglas samt muligheden for at smage minimum ti forskellige portvine.

Får fyldt smageglasset op

Hver stand på festivalen medbringer en såkaldt signatur-portvin, som kendetegner netop dem.

Deltagerne får så smageglasset fyldt op med denne signatur-portvin, når de kommer forbi de enkelte stande. Og der er ikke tale om små smagsprøver, men ti store glas portvin, lover festivalen.

Udover de mange signatur-portvine er det også muligt at købe ekstra poletter, der giver mulighed for at smage på en lang række andre spændende og udsøgte portvine hos de mange stande.

Er endnu større i år

Fredag er festivalen åben fra kl. 15-20, mens åbningstiderne lørdag er kl. 12-17, og du kan møde lokale vinbutikker som for eksempel Holte Vinlager, godevine.dk, H.J. Hansen Vin, Vinoble og Vinens Verden.

Køb billet til festivalen her

Portvinsfestivalen begyndte som et endagsarrangement i 2016, og blev sidste år udvidet til to dage. I år er festivalen endnu større. På grund af den store popularitet har festivalen nemlig udvidet festivalområdet i Vintappestræde, så der er plads til endnu flere portvinshuse og lokale vinbutikker.

Der er desuden udvidet med en ekstra portvinsfestivaldag i Svendborg lørdag 29. september.