MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dejlige dråber og fed stemning: Populær portvinsfestival vender tilbage

Af Stine Kjølby Christensen

Igen i år vil der blive afholdt portvinsfestival i både Svendborg, Vejle og Odense, og som noget nyt udvides der nu også med portvinsfestival i Aarhus.

Siden starten i Odense i 2016, har Portvinsfestival.dk, sammen med en masse dedikerede vinbutikker, udbredt danskernes kendskab til de dejlige dråber fra Douro-regionen i det nordlige Portugal.

Ganske som de forgangne år skal festivalens gæster smage på særligt udvalgte portvine primært fra lokale vinbutikker.

Netop de lokale vinbutikker er omdrejningspunktet for Portvinsfestival.dk, hvor det er vigtigt først at tilbyde disse en stand, så man på den måde sikrer en lokal forankret kontakt mellem gæsterne og deres lokale vinbutik.

Billetten giver adgang til festivalen, et stempelkort til 10 gode glas portvin – ét på hver stand, samt et armbånd som giver mulighed for at handle portvin med hjem til særlige festivalpriser.

I Odense afvikles festivalen den 17. september 2022 på GASA – Petanque & Shuffle Bar.

Foto: Jannik Meier Sørensen, Gasa 2021

Almindelig eller premium-billet

For at gøre det lettere og mere overskueligt har folkene bag portvinsfestivalen i år valgt at betale udgiften til billetgebyret, således at prisen fremover er en flad pris på hhv. 349,- for den almindelige billet og 549,- for premium.

Med premium-billetten vil du få serveret 10 portvine på et betragteligt højere niveau.

Udover de 10 gode glas som er inkluderet i billetten, er der mulighed for at købe poletter, der giver adgang til et stort udvalg af andre spændende portvine, bla. ældre Vintage Port, White Port, Colheita og Tawny.

Du kan købe billet lige her. 

Nyhed: Portvinsfestival i Aarhus

I år udvides med endnu en by, da der lørdag d. 20. aug. 2022 afholdes Portvinsfestival i Aarhus, i den gamle flotte rå hal på Godsbanen.

“Efter succesfulde festivaler i flere byer var det naturligt at udvide til endnu en by. Vi har længe haft kig på Aarhus, hvorfor valget naturligt faldt herpå.

Den rå hal centralt i Aarhus på Godsbanen passer perfekt til vores koncept og imiterer på mange måder festivalens udtryk fra de andre byer.

Vi har samtidig besøgt flere af byens vinbutikker som har vist stor interesse i deltagelse, så vi glæder os til sammen med dem, at kunne give Aarhusianerne en dag med de gode dråber fra Duoro” udtaler arrangør Jakob Søfelde-Hansen.

Igen i år bliver der mulighed for at købe en “Premium”-billet, som giver gæsterne adgang til portvine på et højere niveau end med den almindelige billet.

Datoer for Portvinsfestivalen: 

Svendborg
Lørdag, 13. august 2022

Aarhus
Lørdag, 20. august 2022

Vejle
Lørdag, 10. september 2022

Odense
Lørdag, 17. september 2022

Del artikel

Andre læser også