MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejs til København for 99 kr.: DSB sætter en halv million billige billetter til salg

Af Christina Frederiksen
Foto: DSB
Foto: DSB

I dag har DSB meldt ud, at priserne stiger fra 15. januar – bl.a. på grund af stigende udgifter til brændstof.

Men der er også lidt godt nyt fra statsbanerne.

DSB skyder nemlig 2023 i gang med et stort udsalg af mindst 500.000 billige Orange-billetter til højst 99 kr., der kan bidrage til at gøre en grå og trist vinter til en vinter med oplevelser i hele landet.

Så hvis du mangler en god undskyldning for at komme ud i det ganske danske land, eksempelvis besøge Aarhus,  Aalborg eller København, så er det nu, du skal slå til.

Sådan får du fat i de billige billetter

Tilbuddet gælder for køb af billetter i perioden fra søndag den 1. januar til søndag den 22. januar, og det gælder for rejser, der foretages i perioden fra mandag 16. januar til og med tirsdag den 28. februar.

”Dansk vinter kan være lidt trist og grå at komme igennem. Men vi kan vende de grå dage til dage med gode oplevelser fx ved at tage rundt i landet på eventur, som vi kalder det.

Det kan være for at se museer eller seværdigheder, eller få besøgt familie og venner – eller noget helt andet, som giver lys i gråvejret,” siger kundechef i DSB, Charlotte Saltoft-Kjærulff.

Gælder også i vinterferien

Rejseperioden dækker også vinterferien, så flere har mulighed for at gøre brug af tilbuddet at komme af sted på en billig rejse. En voksen kan to børn under 12 år med gratis på en rejse med en Orange-billet.

Skal man rejse langt, kan det være en god ide at købe pladsbilletter, så er sædet sikret – og er man flere, der rejser sammen, er man sikker på at kunne sidde sammen.

Del artikel

Andre læser også