Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejseguide: Hvor er det bedst at rejse hen på charterrejse?

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Drømmer du også om at sidde i solen og nyde et afbræk fra hverdagens stress? At dase hen med en bog i en liggestol, svømme i poolen og ellers bare glemme de udfordringer, du har til hverdag. Måske tænker du, at det er dyrt, men du kan faktisk spare mange penge, når du tager på charterferie, hvis du sørger for at sammenligne priser på en rejsesøgemaskine som Travelmarket. Her kan du også booke en afbudsrejse, hvor du typisk sparer en del penge. Har du også brug for en ferie, så læs med i denne guide, hvor du kan lære mere om, hvor det er bedst at rejse på charterferie.

De populære rejsemål

Blandt danskerne er det ikke uden grund populært at rejse til Spanien på charterferie, særligt Mallorca, Tenerife, Malaga og Gran Canaria er rejsemål, som mange vælger. Spanien er et land, der byder på sol, dejlige badestrande, en venlig befolkning og hoteller for både børnefamilier og par, så det er ikke uden grund populært. Andre rejsemål, der også ofte vælges til charterferien, er Portugal og Grækenland, hvor særligt øerne Kreta og Rhodos er velbesøgte af turister på charterferie. Udover lækre badestrande med klart blåt vand og mange soltimer, har de græske øer også en muk natur og mange spændende historiske attraktioner. 

Et eksotisk paradis

Vil du gerne længere væk og opleve en mere anderledes kultur og natur, så er Bali i Indonesien et godt og også populært valg til en charterferie. Her finder du lange strande, en grøn og frodig natur og smukke templer, I kan udforske. Der er derfor noget til enhver smag, og samtidigt er det ikke så dyrt at besøge Bali, særligt hvis du kan finde en afbudsrejse. Mange vælger at købe en pakkerejse, hvor de kan rejse rundt på hele den smukke ø og opleve naturen og kulturen. Derudover er Bali et godt valg, hvis du har brug for en ferie, der byder på luksus i form af spafaciliteter og massage.

Masser af muligheder for all inclusive

Der er masser af steder, hvor du kan være sikker på en lækker charterferie, og hvor du har mulighed for all inclusive på din ferie. Det giver dig masser af tid til afslapning med familien, og du har samtidigt overblik over, hvad ferien i alt koster. Nogle af de mest populære steder at tage på all inclusive charterferie, udover de tidligere nævnte, er Tyrkiet, Bulgarien, Egypten og Italien.

Del artikel

Andre læser også